WERI 10.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 (edytowane) oczywiscie dla dopełnienia formalności zapraszam do komentarzy podczas budowy naszej Finezji Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez WERI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 14.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam Nareszcie ktoś buduje dom według tego projektu. Jeśli można proszę o dalsze wpisy dotyczące budowy - koszty poszczególnych etapów, opinie o samym projekcie, przemyślenia budowlane itd. No i przede wszystkim proszę o zdjęcia, więcej zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.10.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witam oczywiscie zdjecia nadrobie bo jesteśmy już dużo dalej niż to co już wkleiłam, postaram sie jak mogę a czy ty wp03 budujesz coś podobnego czy się przymierzasz do tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 15.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam Niestety jeszcze nie buduję - raczej (i to całkiem) nieśmiało się dopiero przymierzam do budowy Finezji lub projektu podobnego (trochę mniejszego) Feniksa. Aktualnie jestem na etapie zbierania dokumentacji i przygotowywania działki.Stąd też bardzo liczę na rozrost Twojego dziennika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 16.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Wasza Finezja już wspaniale się prezentuje. A jak wnoszę po zdjęciach za chwilę będzie jeszcze ciekawiej - zadaszona to będzie już w ogóle "ach i och" .Ładna dachówka, co za kolorek Będę trochę natrętny (za co z góry przepraszam) i wrócę do mojego pytania/prośby jakie są koszty piwnicy, stanu surowego - gdyby to nie był problem to proszę o informację (choćby tylko przybliżone) w dzienniku lub na priva. Z góry dziękuje i obiecuję, że już nie będę Cię zamęczał tym pytaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 29.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nic się nie chwalisz Weri a jest co podziwiać http://static.mybudujemy.pl/gallery/671.jpgGratuluję!Dach prezentuje się świetnie - bardzo mi się podoba.Czy kolorystykę domu zamierzasz wprowadzić taką jak na stronach Atrium? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 30.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dzięks mam popstrykana całą sesję zdjeciową ,ale wiecznie brak czasu aby wrzucić ale postaram się dzisiaj coś wrzucić obecnie w domu straszne zamieszanie bo ida już z tynkami konczą wod kan jeśli chodzi o elewacje to raczej dam jakiś odcień zieleni z tymi kosztami piwnicy to przyznam że ja nie bardzo przyswajam kwoty muszę podpytać męża ,pamiętaj że my piwnice robiliśmy 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 30.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam Moje pytania przede wszystkim dotyczyły kosztów piwnicy (choć interesują mnie i pozostałe - ogólnie stan surowy zamknięty) ponieważ planuję budowę etapami. Zastanawiam się po prostu ile kasy na start (1 etap - piwnice) przeznaczyć. Rozumiem, że ceny się zmieniły stąd też traktuje je jako tylko przybliżone. Ewentualnie gdybyś pamiętała ilość materiałów (np. użytych bloczków) to też, jeżeli możesz napisz. A ja sobie z tego stworzę jakiś +/_ obraz kosztów. Miło mi słyszeć, że posiadasz liczne zdjęcia z budowy. Chętnie (nawet bardzo ) bym je pooglądał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 09.11.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ostatnio z M własnie analizowaliśmy koszty i wychodzi na to że piwnica wyszła ok 80-100 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 10.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzięki Jak na samą piwnicę to suma znaczna. W takim razie stan surowy zamknięty pewnie będzie oscylował koło 300 tysięcy? Duuużo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.11.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 może tak być ale na pocieszenie dla ciebie powiem ci że stal w tym roku stety-nietsety dla nas była o połowę tańsza niż gdy my kupowalismy w 2007 bloczki fundamentowe też były troche tańsze niż gdy my kupowaliśmy kryzys daję sie jednak we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 16.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Trochę mnie pocieszyłaś Tylko ciekawe jak to będzie wyglądać jak (mam nadzieję) zacznę budować? Ciekawy pomysł na podłogę. A tak zapytam się jeszcze: masz może jeszcze trochę zdjęć ? Wiesz apetyt rośnie w miarę jedzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 17.11.2009 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 mam jakis problem ze zdjeciami gdy wrzucam je na strone to nie minimalizuja sie do odpowiednich rozmiarów,wrzucamję przez "żabe" wczesniej zmieniam ich rozmiar , a i tak wchodzą takduże ze calego zdjecia nie widać i to niestety hamuje mnie przed wrzucaniem nowych fotek,bo tak jakoś głupio dać fotke na której wszytskiego nie widać dzisiaj wstawili mi moje łukowe okienko pozwolę sobie co jakis czas dorzucić fotki inspirujace mnie do wykańczania tak żebym mogłałatwiej coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 17.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Szkoda Wielka szkoda, że "żaba" się stawia.Niestety przy tym programie i adresach zdjęć (w adresach czasami są parametry zdjęcia i wystarczy je zmienić aby było ok.) niewiele mogę doradzić. No chyba, że masz zdjęcia już zamieszczone w internecie to może coś bym "wykombinował" (za pozwoleniem oczywiście). Może zamieść choć link do nich, bo ciekawość mnie zżera. To okno łukowe (jakoś tak lubię łukowe okna i drzwi) pewnie nieźle wygląda?Nic nie piszesz o drzwiach. Dokonałaś może już wyboru? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.12.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 hm..... jak dużo już macie. ładny ten domek, i ładne okna można wiedzieć gdzie kupione? i jak cenowo? będę kibicować hm....... no już teraz to tylko w wykończeniówce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 27.12.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 witaj 87anam87 wiele to may jeszcze przed sobą ale chyba teraz czekaja nas trudniejsze ale jakze miłe wybory tego co ijak ma być w środku okna mamy z firmy eurococlor na te łukowe czekaliśmy baardzo długo i na dodatek jest bez gwarancji cena dość przytsępna bo ponizej 20 tyś z montażem za wszytskie okna ,kolor dwustronny ,oczywiście okna PCV ,bo drewno niestety duuużo drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 27.12.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ups poszło x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.12.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 witaj 87anam87 wiele to may jeszcze przed sobą ale chyba teraz czekaja nas trudniejsze ale jakze miłe wybory tego co ijak ma być w środku okna mamy z firmy eurococlor na te łukowe czekaliśmy baardzo długo i na dodatek jest bez gwarancji cena dość przytsępna bo ponizej 20 tyś z montażem za wszytskie okna ,kolor dwustronny ,oczywiście okna PCV ,bo drewno niestety duuużo drozsze to fakt cena nie jest zła jasne macie dużo przed sobą ale wybór płytek, mebli, kolor ścian itd. itp. hm..... to jest super chciałabym być na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://img526.imageshack.us/img526/9679/nr4.gif życzy anam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 31.12.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://img9.imageshack.us/img9/6143/621nn.jpg SZczęścliwego Nowego Roku mam nadzieję że wreszcie zrealizujemy swoje cele i zakończymy budowęi oby ten rok nie był gorszy od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts