AgaJeżyk 15.02.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ... 14.15 ... pożegnałam Hawcię ... Pogorszyło się wczoraj ... po wyjeździe Radka. Kochała go bardzo ... czekała, aż wyjedzie.Przestała chodzić ...i pić ...Poiłam ją strzykawką. Nie pozwoliłam śmierci pozbawić ją godności ... Nie będzie mnie "przez chwilę" ...wybaczcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.02.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Aga - przytulam mocno bardzo. Hawcia była szczęśliwym psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 :(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Aguś przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 i mi łezka poleciała Będzie brak śladów brudnych łapek na podłodze i merdania psim ogonkiem. Będzie brak szczekania szczęśliwego, kiedy wracaliście do domku. Będzie brak uśmiechniętej mordki, gdy na spacer dumnie szła z panem. Będą za to wspomnienia wspaniałe, pełne miłość, niezapomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...A ja ci powiem, że pies to czasem więcej jest niż człowiek.On nie ma duszy, mówisz...Popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa.My mamy dusze kieszonkowe...Maleńka dusza, wielki człowiek.Psia dusza się nie mieści w psie.A kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo,Z tobą zostaje jego dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 I się znowu pobeczałam. Tak mi smutno....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No dobra, dość tego - miałaś trochę spokoju,ale chyba nie liczysz na to, że pozwolimy ci się obsmarkiwać dłużej niż 3 dni.Bierz się w garść i wracaj tu natychmiast!!!I lepiej się nie wykręcaj - ty mogłaś na mnie szantaż ćwiczyć, to i ja nie będę miał oporów tobą potrząsnąć i kopa ci zasadzić w ten kolczasty tyłek cobyś pion psychiczny złapała. Jak tam ci kurs idzie? Kiedy dyplom palacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Obsmarkiwać to ja się bedę jeszcze długo ...podobnie jak ty ...(Cały piec mam w glutach ... ) Zmniejszyłam czas podawania do 6 sekund a spalanie z 30 na 40. Mój popcorn jest już lepiej dopalony. Przynajmniej się kruszy - bo pierwszy pojemnik popiołu to był węgiel po liftingu ( taki szczuplejszy znaczy ...ale węgiel ) Wolałabym zrobić jeszcze raz prawo jazdy na auto i maszynę do szycia ... piec mnie nie lubi ... Grzejniki przykręcam bo zwariować można. Kaktusy mi ugotuje ! Ale to ponoć też nie za dobrze bo mogę pompę rozwalić. Kot pełza po płytkach w salonie ...nic tylko o rozdeptanie prosi. Robi się niebezpiecznie. Chyba sobie przygrucham jakiego "kotłowego" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam Aga !!! Smutno mi sie zrobiło jak przeczytałam o Twojej Hawci . Boję sie tego strasznie, bo moja Aisha ma 12 lat, więc boję się, że może ten czas nadejść niespodziewanie. Już raz to przezyliśmy. Przytulam :hug:bo przecież wszystkie psy idą do nieba ......................Przepraszam i już spadam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Cześć Megi ... dzięki.Muszę się wypłakać i ... "dać czasowi czas" ...on pomoże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.02.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 . Muszę się wypłakać i ... "dać czasowi czas" ...on pomoże ... uwierz! MY to wszystko przeżywamy z Tobą, jakby Hawcia i na sza była.....tak to jest z forumową rodzinką niestety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ...... Chyba sobie przygrucham jakiego "kotłowego" ... szkoda, że nie mam papierów kotłowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 . Kot pełza po płytkach w salonie ...nic tylko o rozdeptanie prosi. Robi się niebezpiecznie. Chyba sobie przygrucham jakiego "kotłowego" ... To może ty teraz będziesz gotowała obiady na podłodze? Skoro kot już pełza, to uważaj bo się w jaszczurkę zamieni i będziesz mu musiała muszki do jedzenia łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A jesteś Zarazo ... to dobrze Pozdrówka i niedźwiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.02.2011 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Jestem ... jestem ... Lesiu - ciebie to ja biorę bez kwalifikacji Fajnie, że zaglądacie w te moje smutki ... Nigdy tak u mnie nie było nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.02.2011 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/kotki3.jpg Aguś, tak kochałam swoje kotki, jak Ty sunię i bardzo, bardzo Ci współczuję. Tych dwoje kotusiów z pierwszego planu już nie ma, a były z nami 15 lat... Najpierw Myszka 2 dni przed Wigilią, a po 6 tygodniach Mruczek poszedł za nią. Yeti, dziękuję za to co napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) to kotowo Cie przytulę http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/0024_1fcb.gif Edytowane 19 Lutego 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts