DPS 19.02.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 O rrrrany, jaki przytulas kiciusiowy!!! Gosiek, boski!!! Jeżowa - a gdzie Ty Jeża masz, że kotłowego szukasz, hę? Obgryzłaś biedaka do cna i sczezł był?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.02.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Cześć Megi ... dzięki. Muszę się wypłakać i ... "dać czasowi czas" ...on pomoże ... Właśnie ! Czas najlepiej leczy rany. Może gdzieś jest jeszcze ktoś, kto potrzebuje Twojej miłości. Kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.02.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Jak dobrze zgromadzić wokół siebie TAKICH ludzi ... Nic nie jest w stanie człowieka pocieszyć ... ale rozpaczliwie tego potrzebuje ... A ja mam to szczęście, że zawsze kiedy zajrzę ... był ktoś z ogromnym sercem ... i ocierał mi łzy ... Dzięki kochani ...Życie jest jak ogromne puzzle ... każdy z was jest takim moim małym ...puzzelkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.02.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Też chcę być puzzelkiem... i nie będę pisała co czuję bo przecież wychodzimy z tego ... kolce do góry i... do pieca ... może Cię polubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Przybiegłam na wezwanie Depsi, ale widzę, że za późno trochę, bo kolce jeżowe już się podnoszą. Poczytałam trochę od tyłu, łezkę uroniłam, ale chyba bardziej ze wzruszenia niż ze smutku. Bo to wzruszające, że psica była tak kochana, że za nią ktoś płacze. Ona też jest smutna i wstyd jej trochę, że zasmuciła kochanych ludzi. Teraz jednak już rozumie, że trzeba na nich po prostu poczekać - całkiem tak samo, choć nie minuty a lata, jak wtedy, kiedy z domu wychodzili. Zrobi więc to samo, co wtedy robiła - zwinie się w kłębek i pośpi, czasem się obudzi, powspomina, przygotuje wygodne miejsce dla tych zwierzów, które przyjdą po niej i będą czekać na tych samych ludzi. Wtedy sobie powspominają, poopowiadają i poczekają razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Yeti, dziękuję za to co napisałeś. No coś ty... ja po prostu egoistycznie dbam o własne doopsko Aga należy do tych osób, dla których warto włączyć komputer nawet po ciężkim dniu i choćby w środku nocy. Więc nie wyobrażam sobie jej dłuższej tutaj nieobecności. Bo gdy jest już bardzo źle i człowiek nie wie czym ma się zająć, żeby nie myśleć o problemach, wtedy wystarczy przeczytać kilka jej postów i trzeba wykazać minimum aktywności, żeby pójść po szmatkę w celu przetarcia zaplutego monitora:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Och Yeti jak zwykle wielką wrażliwość żartem zakrywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.02.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Tak, Yeti masz rację Rzadko bywam, ale z Jeżykiem jestem na bieżąco, bo ją zawsze podczytuję Agusiu, przygarnęliśmy dzikuska z placu targowego, miniaturkę Mruczka i ból jest trochę mniejszy: http://img541.imageshack.us/img541/5889/img7654c.jpg http://img190.imageshack.us/img190/7647/img7661n.jpg ale z kocicą jeszcze się nie zaprzyjaźnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Słonko ... ja mam juz dwa takie kochane podrzutki ! Gdyby nie oni ...chyba bym zwariowała... Pocieszają mnie aż za "namolnie" ...a każdy ma inny temperament. Kluska wyprowadza mnie na spacer gryząc niemiłosiernie palec a Bobik wciska głowę pod pachę i udaje, że tak można spać. Pan Bóg wiedział kiedy wcisnąć mi te porzucone biedy ... Z nich dwóch mam substytut Hawci ... O koci nie wspomnę ... Ja i ona to jeden organizm ...i jedna dusza ... Agduś ...dzięki ... uwielbiam cię czytać ... Yeti - to najpieknieszy komplement jaki z siebie wydusiłeś. Jak znam życie na kolejny taki poczekam do ...trzęsienia ziemi ( conajmniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.02.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Yeti - to najpieknieszy komplement jaki z siebie wydusiłeś. Jak znam życie na kolejny taki poczekam do ...trzęsienia ziemi ( conajmniej ) Przecież nie mogę wiecznie ci słodzić, bo cie zemdli, ...albo utyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.02.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ale sobie kadzicie ... i dobrze. W sobotę spęd na bagnach, szykować się.Miejsca noclegowe są, parkingowe też są.Żadnych wyktętów nie przyjmujemy, trzeba odreagować i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No Kolczasta, widzę, że nieco lepiej... Dbaj o podrzutki, walcz z kotłem i jak się ociepli spodziewaj najazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 I vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 I vice versa Że niby ja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ale sobie kadzicie ... i dobrze. W sobotę spęd na bagnach, szykować się. Miejsca noclegowe są, parkingowe też są. Żadnych wyktętów nie przyjmujemy, trzeba odreagować i basta. A czym najlepiej dojechać?? Albowiem nie jesteśmy chwilowo posiadaczami amfibii ani też rosomaka. Pozostaje nam zrzut spadochronowy..... tylko ........... że ja mam lęk wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Że niby ja???? Oj tam zaraz ty ! Siem czyta ( caałość ) to siem wie o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Co do odregaw ..odreawg ..no tego zlota ...Jeż może nam szybko "odpłynąć" bo będzie po nocce ... to ja poproszę to stanowisko regeneracjo kolcoków na dzień dobry gotowe do eksploatacji ok? Ululam go. A mnie proszę rozkład jazdy co przygotować. Piszę się na padlinę ...i mazidełko z pory (pora ?) ... no z tej rozciągniętej cebuli. Chlebek Iza - absolutnie koniecznie. Kurek maminych nie oddam - nie ma mowy. Mogę swoje ogórecki zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oj tam zaraz ty ! Siem czyta ( caałość ) to siem wie o co kaman. Fakt, polazłam na łatwiznę... Już kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Fakt, polazłam na łatwiznę... Już kaman Oj tam się nie przejmuj Łosica... Każdy na jakieś skróty chodzi, tylko uważać trzeba na lód, bo się możesz rozkraczyć jak te biedne łosie z telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Spokooojnie ! Łośka ma kopytki z terenowym bieżnikiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts