Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak dobrze zgromadzić wokół siebie TAKICH ludzi ...

Nic nie jest w stanie człowieka pocieszyć ... ale rozpaczliwie tego potrzebuje ...

A ja mam to szczęście, że zawsze kiedy zajrzę ... był ktoś z ogromnym sercem ... i ocierał mi łzy ...

Dzięki kochani ...Życie jest jak ogromne puzzle ... każdy z was jest takim moim małym ...puzzelkiem ...;)

Przybiegłam na wezwanie Depsi, ale widzę, że za późno trochę, bo kolce jeżowe już się podnoszą. Poczytałam trochę od tyłu, łezkę uroniłam, ale chyba bardziej ze wzruszenia niż ze smutku. Bo to wzruszające, że psica była tak kochana, że za nią ktoś płacze. Ona też jest smutna i wstyd jej trochę, że zasmuciła kochanych ludzi. Teraz jednak już rozumie, że trzeba na nich po prostu poczekać - całkiem tak samo, choć nie minuty a lata, jak wtedy, kiedy z domu wychodzili. Zrobi więc to samo, co wtedy robiła - zwinie się w kłębek i pośpi, czasem się obudzi, powspomina, przygotuje wygodne miejsce dla tych zwierzów, które przyjdą po niej i będą czekać na tych samych ludzi. Wtedy sobie powspominają, poopowiadają i poczekają razem.

Yeti, dziękuję za to co napisałeś.

No coś ty... ja po prostu egoistycznie dbam o własne doopsko ;)

Aga należy do tych osób, dla których warto włączyć komputer nawet po ciężkim dniu i choćby w środku nocy. Więc nie wyobrażam sobie jej dłuższej tutaj nieobecności. Bo gdy jest już bardzo źle i człowiek nie wie czym ma się zająć, żeby nie myśleć o problemach, wtedy wystarczy przeczytać kilka jej postów i trzeba wykazać minimum aktywności, żeby pójść po szmatkę w celu przetarcia zaplutego monitora:D

Tak, Yeti masz rację :) Rzadko bywam, ale z Jeżykiem jestem na bieżąco, bo ją zawsze podczytuję :)

Agusiu, przygarnęliśmy dzikuska z placu targowego, miniaturkę Mruczka i ból jest trochę mniejszy:

http://img541.imageshack.us/img541/5889/img7654c.jpg

http://img190.imageshack.us/img190/7647/img7661n.jpg

ale z kocicą jeszcze się nie zaprzyjaźnił ;)

Słonko ... ja mam juz dwa takie kochane podrzutki !

Gdyby nie oni ...chyba bym zwariowała...

Pocieszają mnie aż za "namolnie" ...a każdy ma inny temperament. Kluska wyprowadza mnie na spacer gryząc niemiłosiernie palec a Bobik wciska głowę pod pachę i udaje, że tak można spać. Pan Bóg wiedział kiedy wcisnąć mi te porzucone biedy ... Z nich dwóch mam substytut Hawci ...

O koci nie wspomnę ... Ja i ona to jeden organizm ...i jedna dusza ...

Agduś ...dzięki ... uwielbiam cię czytać ...

Yeti - to najpieknieszy komplement jaki z siebie wydusiłeś. Jak znam życie na kolejny taki poczekam do ...trzęsienia ziemi ( conajmniej ) :D

Ale sobie kadzicie ... i dobrze.

W sobotę spęd na bagnach, szykować się.

Miejsca noclegowe są, parkingowe też są.

Żadnych wyktętów nie przyjmujemy, trzeba odreagować i basta.

A czym najlepiej dojechać?? Albowiem nie jesteśmy chwilowo posiadaczami amfibii ani też rosomaka. Pozostaje nam zrzut spadochronowy..... tylko ........... że ja mam lęk wysokości

Co do odregaw ..odreawg ..no tego zlota ...

Jeż może nam szybko "odpłynąć" bo będzie po nocce ... to ja poproszę to stanowisko regeneracjo kolcoków na dzień dobry gotowe do eksploatacji ok? Ululam go. A mnie proszę rozkład jazdy co przygotować. Piszę się na padlinę ...i mazidełko z pory (pora ?) ... no z tej rozciągniętej cebuli. Chlebek Iza - absolutnie koniecznie. Kurek maminych nie oddam - nie ma mowy. Mogę swoje ogórecki zabrać.