Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niewiarygodne, ile zapiekłości i złości może w ludziach być. :jawdrop:

Do życzeń dołączam, sto lat dla jubilata i solenizantki! :lol:

Jezysia - jak pracujesz, to może i lepiej, będziesz miała nowe wyzwania, już całkiem Ci czasu zabraknie na myślenie zbytnie. ;)

Nie mówiąc o wpływach na konto - mniam! :D

Aaaa wracając do Jeżowych urodzin ...to ja zatailam z premedytacją co by cudowania nie było ...prezentów znaczy i tych tam ... krempacji

No nam równie szlachetne idee przyświecały:p:yes:

A za życzenia w imieniu najdroższej serdecznie dziękuję:D

Buziaki dla Jeżyka mocniste!!!!! A kargulów niech szlag trafi !!!!!!

Yetuś - dla Twojej Cudownej Futrzastej Lepszej Połowy moc serdeczności!!!!!!!!!

Kolczasta, Ty poważnie o tej pracy .... matko mi by się już chyba nie chciało ....

Wszystkim serdeczne dzięki za życzenia dla Jeża . Ale się dzieciok ucieszy jak mu powiem, że taki sławny ...choć nieśmiały ...

Włączcie dla mnie drugi stopień tolerancji na forumową niepiśmienność ...

Nie mogę coś złapać rytmu. Wczoraj miałam takie "zmęczenie materiału", że ...padłam na sznupę.

No nie mogę się ogarnąc jakoś ... czasu chyba potrzeba ... i wiosny. Zdecydowanie tak !

Gdzie ta łajza jest ...:(

Odgrzebać się musisz, spod zmęczenia przeprowadzką, straty Hawci i jeszcze Kargule do tego.

Włączymy Ci, nawet trzeci stopień tolerancji, ale im dłuższa abstynencja, tym większe szkody, pamiętaj o tym.

Z nami będzie łatwiej, słowo. :hug:

Odgrzebać się musisz, spod zmęczenia przeprowadzką, straty Hawci i jeszcze Kargule do tego.

Włączymy Ci, nawet trzeci stopień tolerancji, ale im dłuższa abstynencja, tym większe szkody, pamiętaj o tym.

Z nami będzie łatwiej, słowo. :hug:

Chyba masz rację. Jeże to małe głowy majom ...i chyba nie udźwigam tego wszystkiego.

Ale jakby tak wiosna przyszła ( łajza jedna ) to zaraz by mi było lepiej !

Jeżysia - jeszcze tylko kilka dni, słowo - i będzie prawdziwy powiew wiosny!

Póki co nie myśl za duzo, tylko lataj i sprzątaj, przestawiaj, urządzaj, dekoruj.

Buduj nowe miejsce do życia, to zajmie trochę Twoją skołataną głowę.

Buziaki zostawiam! :lol:

Nooo ...siedzi na moi stawie i topi lód !

Miałam lecieć i walnąć ją w łeb ...ale się powstrzymam bo se znowu pójdzie :D albo mo jeszcze jedno przesilenie wiosenne podrzuci ...

Nooo... chyba jej dupsko do tego twojego stawu przymarzło, a jak wczoraj w zgrabiałe ręce dmuchała, to u mnie aż drzewami targało!

Nie powstrzymuj się - zasadź jej tego kopa. Tylko celuj dobrze - tak na południowy wschód, żeby znowu bokiem, gdzieś koło mnie nie poszła ;)