Moose 22.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Aguś, nie wiem czy świat zapomniał czy nie... Ja pamiętam i czekam, aż się szkoleniowo stolicowo ozwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.05.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Łośka nie kracz ... jeszcze mi szkoleń brakuje na ten mój przeładowany łeb ! Miło tak ... poczytać, że ktuś siem stemsknił za mną ... Gosiek ... co tam za berbeluchę mieszasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.05.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 ... że też to cholera tylko w nocy się buja ... ( net znaczy ) Ale już niedługo ... zanabyłam laptoka i do pomarańczowych po nowego neta pójdę.Ciepło ... to może z ogródka będę łapać ... Deszcz pada ... i dobrze ... podlewać nie będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hej Jeżysia:D... jak już Ci ten net hula po nocach, to opowiadaj... pędzikiem;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2013 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Ano właśnie, opowiadaj kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 znam takich co właśnie tylko nocą po necie hulają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ]Łośka nie kracz .[/b].. jeszcze mi szkoleń brakuje na ten mój przeładowany łeb ! Nie kraczę... ja kcem towarzystwa Twego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nie Ty jedna, Osiu, nie Ty jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nie Ty jedna, Osiu, nie Ty jedna... nie chciałbym być źle zrozumiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.05.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Nie kraczę... ja kcem towarzystwa Twego... Nie Ty jedna, Osiu, nie Ty jedna... nie chciałbym być źle zrozumiany Tu wszyscy doskonale rozumieją o co chodzi (co najwyżej czasem ściemę walą), więc zgodnym chórem śmiało zakrzyknąć możemy, że wręcz pożądamy...! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.05.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Yetek... zboczeńcu ... Dobrze, że Yetusiowa z natury spolegliwa i cierpliwa ... inaczej wyglądałbyś dzisiaj jak mój Bobik ... ( Tofikowi też "urwałam" - za mocno używał . Tylko Jeż w domu posiada ... ale nie używa to może mu też "urwę" ) Sie muszę zastanowić co by wam tu poopowiadać ... Bo nic dobrego się nie dzieje - a kłopotów się nie "sprzedaje" tym co się ich lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ale się choć wygadaj, może Ci pomoże, a na pewno ulży:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ty po prostu wsadź dupę do Yetków auta i dawajcie tutaj!!! Więcej nic nie powiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.05.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ty po prostu wsadź dupę do Yetków auta i dawajcie tutaj!!! Więcej nic nie powiem .... Może ty Yetków auto widziałaś ... ale mojej dooopy nie ... a Yetek przyczepki nie ma ... Trzymaj kiciuki co bym przez ciemiężyciela (czyt. pracodawcę) plan nałożony wykonała ...inaczej z urlopu też dooopa będzie. Właśnie skończyłam czesać koty. Jutro odkurzę i będzie prawie jak w cywilizowanym domu (...że też tego wydepilować nie można ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Właśnie skończyłam czesać koty. Jutro odkurzę i będzie prawie jak w cywilizowanym domu (...że też tego wydepilować nie można ...) Na pewno by się ucieszyły...miałabyś szlachetną rasę, prawie jak świnks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Zawsze coś dobrego się dzieje... Koty wyczesałaś - to dobrze przecież. Byś nie łgała z tą przyczepką, na fejsie Cię widziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.05.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Hej Jeżowa! Fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.05.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Zawsze coś dobrego się dzieje... Koty wyczesałaś - to dobrze przecież. Byś nie łgała z tą przyczepką, na fejsie Cię widziałam! Ale kiedy to byyyyyyło .... ? Jakieś 10 kilo temu ... Hej Jeżowa! Fajnie, że jesteś Zawsze jestem Ino czasem aby patrzem ... ( jak się strona załaduje ) Ja to nie wiem o co chodzi z tym zasięgiem ... ale jak zadzwoniłam do paramańczowych zapytać co uczynić by rozwód z nimi wziąć ... zaraz siem 4 kreski zrobiły... Dziwne ...? Czy perfidne ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 W każdym razie zastanawiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 I jedno i drugie. Dżówno mnie obchodzi Twój ciemiężyciel, doopa w auto!!! Nie czesze kotów, jeszcze mam cos do zrobienia na tym świecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts