braza 17.01.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Błoto takie pośniegowe też u mnie już było ... na drodze do Czaplinka:mad: Cholerni drogowcy, zaoszczędzili tej pseudo zimy do tej pory kupę szmalu a gdy trochę śniegu spadło nawet nie raczyli puścili choćby jednego pługa na drogę. Jak zaczęło topnieć to, co samochody rozjechały .... o matko, samochód jechał gdzie chciał!!! Rozwijałam chwilami zawrotną prędkość 50 km/h a i to na pewnych odcinkach było za prędko:mad: Taka jazda to przeżycie .... Najchętniej w ogóle bym się nie ruszała ale z Młodą do lekarza musiałam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Błoto pośniegowe - jedna z najpaskudniejszych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 My wczoraj mieliśmy wątpliwą przyjemność śmigać ponad 200 kilosów na takim pośniegowym g...nie:sick: Na własne łocy widziałam jak passat wsadza doopsko do rowu:rolleyes:... tak zgrabniusio... z piruetkiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.01.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Takoż i u nas błoto j.w. Do tego mgłaaaaa, że krowy dusi ...Jeż wczoraj wracał ze Szczecina i jakem mało strachliwa tak tym razem kontrolowałam czy jeszcze jedzie czy już w rowie siedzi jak ten twój passat Arctica. Hiacynty podmarzły ( wylazły na jakie 8-10 cm cholery )... pewnie nic z nich nie będzie co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 U mnie dzisiaj mgła, ptaki na piechotę chodzą .... I zimno! I nieprzyjemnie! Ale w duszy, niedługo będzie wiosna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ....Cholerni drogowcy, zaoszczędzili tej pseudo zimy do tej pory kupę szmalu a gdy trochę śniegu spadło nawet nie raczyli puścili choćby jednego pługa na drogę.... wszyscy trąbią, że zimy nie będzie to pługi odkręcili i autostrady pojechali budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jak podmarzły, to marne szanse, niestety, na te hiacynty.Szkoda, to takie piękne kwiaty.Ale i kapryśne, jak to piękności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 No właśnie i u mnie zaczęły wyłazić i pewnikiem je diabli wezmą... U nas +4 dziś było i wprawdzie bez słońca ale przyjemnie, błoto wiatr w nocy wysuszył... połaziliśmy z Gruchą po lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Lesiu, żeby oni te autostrady faktycznie budowali to ja bym nic nie mówiła. Oni udają, że buduja a my udajemy, że wierzymy;) Śnieg mam i zimno, byle do wiosny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Też mam i wieje w bonusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Korzystaj ze sniegu, bo może niezbyt długo być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Skorzystałam dziś i już sobie może stopnieć... tęsknić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego na 2014 rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego na 2014 rok!!! Wszelki duch ! Aka się znajdła Już myślałam, że z kretesem z foruma przepadłaś. Z pogodowych nowości : lodowisko mam, że nogi z dooopy powyłamywać można. Zamarzający deszcz wczoraj padał - prawie cały dzień. Na samochodzie skorupa ... do kotłowni w trepach śmigałam ... a się chyba na łyżwy przerzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 U nas to samo... skrobaczkę połamałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.01.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 no ... dzisiaj było niezłe skrobanie.... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Cześć kopytne ... ocynkowane i insze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wiedżmowata się melduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 U nas dzisiaj właściwie cały dzień padało i zamarzało. Przyszedł mąż po mnie do pracy, jako wsparcie antypoślizgowe deszcz zamarzający w twarz padał, nieprzyjemnie było. Mówię zezłoszczona - co za goowno zamarzające z nieba pada a mój małżonek na to - ooo mamy nowy rodzaj opadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Lesiu, żeby oni te autostrady faktycznie budowali ..... budują, budują, ja tam czasem śmigam ..... tylko bobiczkowy odcinek A1 mogli wybudowac w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts