kruszon11 30.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Neta na razie nie zakładaliśmy, bo po co płacić za coś, co nie będzie używane.... Jednakowoż wkrótce trzeba będzie.... Kruszonowa do pracy niedługo wraca.... I babcie Kruszonkę zagarniają...... ło matko..... PS. Kruszonka pozdrawia uśmiechem z dwoma dolnymi jedynkami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nie łomatkuj bo bacia to najlepsza opieka !Obcej babie byś dziecka nie oddał . A "zajączki" - znaczy ząbki koniecznie nam pokaż. Uwielbiam jak dzieciakom wyrastaja pierwsze jedynki - wyglądają jak małe kasowniki biletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 "Wsyskich tsech" na kawę zapraszam - jak tylko mój taras nie będzie przypominał ...piaskownicy Aka - ty kujawianka - tez nie powinnaś mieć do mnie daleko ! Skąd dokładnie jesteś ? Albo będziesz ...? AGP-y to już właściwie zaproszenie przyjęły ... z mopami hehe ja..................! daleko od Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 70 km - godzinka drogi zgodnie z przepisami jadąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no to jak ja mam do Ciebie blisko to Ty do mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 30.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 A mi się ścianki działowe murowane w drewniaku nie podobają.... sorry dziewczyny.... Wolę msynie oglądać ..... Msynie to by każdy wolał W okrąglakach jest jeszcze inszy kłopot - kabelki. Ty śmigniesz sobie listewki na ścianie i będzie cacy a my ? Dziury, peszle i robisz z konstrukcji ser szwajcarski... A ścianki z okrągłych bali zajmują za dużo miejsca - niestety. W moim domku to byłby luksius . A ja uważam, że kabelki pochowane w ścianach w peszlu to tylko zaleta Przynajmniej jedno zrobione "po ludzku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Przepraszam, że brutalnie przerwę to szczebiotanie (urocze ), ale ja ponownie w sprawie awatarów AgiG i AgiJ Jeśli się okaże, że obie macie obrazki na tym samym serwerze, tzn. ze moderator ma rację. Sprawdzicie, Dziewczynki? :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Sloneczko - Pewnie, że sprawdzicie ...tylko jak? Wiesz, że ja "informatyczny mongoł" jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 30.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Widzę, że druga Aga ma na Fotosiku, a i mój chyba jeszcze na Picasa nie przeniesiony.... Kiego pieruna, że ja widzę nasze avatarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Oooo to chodzi !!! Zakumałam - owszem z fotosika to wrzuciłam. Ale rzadko tam bywam bo mnie drzaźni, że mułowaty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 melduje, ze ja wasze avatarki cały czas widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 30.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Raczej fotosik nie ma nic do tego. Ja tez widzę wszystkie. A wyświetlałoby się "zdjęcie czasowo niedostępne"... Ale Słoneczko nie śpi po nocach, trzeba zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 30.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Sprawdziłam swojego Fotosika i.... Tylko jedna fotka czasowo niedostępna, czyli właśnie avatar Ale ja go widzę na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No właśnie, czyli znowu też obrzydliwy fotosik Najpierw nie czekając pokasował ludziom zdjęcia, bo zażądał od nich opłat, czym zniszczył połowę galerii w dziennikach budów, to teraz kombinuje: autor na pewno widzi zdjęcie, a pewna reszta nie? Tylko dlaczego akurat ja do tej reszty należę? Do przedwczoraj widziałam wszystkie awatary Jeszcze coś sprawdziłam: u Agigaj nie widzę ANI JEDNEJ FOTKI w Dzienniku, u Jeżyka są na serwerze Imageshack i te wszystkie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nie wytrzymam ... zginął mi wróbel agi ... Właśnie wlazłam na fotosika zobaczyć swojego jeża - owszem jest. Wracam na forum i ...nie ma wróbla. O karwa Aga - serio coś mi zeżarło twojego wróbla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dziennik agagaj na Foto-siku, tak go widzę http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/pyskacz.gif: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/agagaj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 30.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wróbel w trakcie przenoszenia, ale wisiałam na telefonie - zaraz się zabieram. Pierwsza strona mojego dziennika jeszcze nie przeniesiona na Picasa z Fotosika, ale sprawdzisz Słoneczko, czy widzisz fotki na drugiej stronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Widzę, ale nie wszystkie się otworzyły, ale Córcia jest, jak najbardziej :) http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/agagaj2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 A mojego jeżyka widzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Teraz tak! http://www.fancysplace.com/smileys/hourra.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts