Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Neta na razie nie zakładaliśmy, bo po co płacić za coś, co nie będzie używane....

Jednakowoż wkrótce trzeba będzie.... Kruszonowa do pracy niedługo wraca....

I babcie Kruszonkę zagarniają...... ło matko..... :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. Kruszonka pozdrawia uśmiechem z dwoma dolnymi jedynkami ....

8)

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"Wsyskich tsech" na kawę zapraszam - jak tylko mój taras nie będzie przypominał ...piaskownicy :wink:

Aka - ty kujawianka - tez nie powinnaś mieć do mnie daleko !

Skąd dokładnie jesteś ? Albo będziesz ...?

AGP-y to już właściwie zaproszenie przyjęły ... z mopami :lol:

hehe ja..................! daleko od Cię? :wink: :lol:

A mi się ścianki działowe murowane w drewniaku nie podobają.... sorry dziewczyny.... Wolę msynie oglądać .....

Msynie to by każdy wolał :wink: :lol:

W okrąglakach jest jeszcze inszy kłopot - kabelki. Ty śmigniesz sobie listewki na ścianie i będzie cacy a my ? Dziury, peszle i robisz z konstrukcji ser szwajcarski... A ścianki z okrągłych bali zajmują za dużo miejsca - niestety. W moim domku to byłby luksius .

A ja uważam, że kabelki pochowane w ścianach w peszlu to tylko zaleta :o Przynajmniej jedno zrobione "po ludzku" :lol:

No właśnie, czyli znowu też obrzydliwy fotosik :evil:

Najpierw nie czekając pokasował ludziom zdjęcia, bo zażądał od nich opłat, czym zniszczył połowę galerii w dziennikach budów, to teraz kombinuje: autor na pewno widzi zdjęcie, a pewna reszta nie?

Tylko dlaczego akurat ja do tej reszty należę? Do przedwczoraj widziałam wszystkie awatary :(

Jeszcze coś sprawdziłam: u Agigaj nie widzę ANI JEDNEJ FOTKI w Dzienniku, u Jeżyka są na serwerze Imageshack i te wszystkie widzę.