sipatka 29.04.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ...a ciebie to już nie kojarzę z jakiego rejonu świata jesteś (chociaż coś mi się tłucze po pustym łbie, że chyba nie za daleko). Ale dla takiej gepardzicy to przecież wszędzie na "koci skok";) No ja to z Łodzi jezzdem a się buduję trochę za Kwiatkowicami a trochę przed Szadkiem w takiej fsi Lichawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ...i jeszcze trochę za Wolą Łobudzką, a trochę przed Krokociami;) - byłem w tej fsi - moja najdroższa ma tam rodzinę. No, pod warunkiem, że to ta właśnie Lichawa, bo mnie się Lichawa kojarzy z dobrą kiełbasą i kaszanką, ale to chyba jednak inna wiocha. No to właściwie masz P-ce po drodze - przyjeżdżaj. Impreza ustalona na niedzielę ...Jakby jeszcze Gwóźdź Programu dotarł, to byłby już minizlot;) (ślepia mi się kleją i coś nieskładnie piszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.04.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Chociaż raz ci się ślepia zamykają ... myślałam żeś cyborg i snu ci nie potrzeba Zostaw tam dla mnie jakie drzewko ...jak cię znam rozdasz co masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Miłego dnia. http://mmmunchonthis.files.wordpress.com/2009/10/dry-martini-ck-1041872-l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.04.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Mmmm Zbyszku ... nie mogę tego teraz wysiorbać ... kierownica jestem ... ale wieczorem to owszem Miłego dnia wszystkim ... lecę na budowe parapety malować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.05.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 pewnie już wysiorbała ....... sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.05.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 A ile nóg ma koń? http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/kon_w_sloncu100.gif Ma 8 .. no i całą wiedzę z systematyki ssaków ... diabli wzięli ... Piłaś coś ? Każde dziecko w przedszkolu wie, że koń ma 2 przednie 2 tylne 2 prawe i 2 lewe nogi. Jest 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.05.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 pewnie już wysiorbała ....... sama Jaaaa ? Sloneczko wysiorbało ! Zobacz ile nóg jednemu konikowi naliczyła ? Wiedziałam, ze cos piła ... ale, że u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 "2 przednie 2 tylne 2 prawe i 2 lewe nogi. Jest 8? :hug:" ...musu być, że pijana... albo do złego przedszkola chodziła:rolleyes: ...przecież są jeszcze po dwie po przekątnej - jakby nie patrzeć - 12 wychodzi:cool: Chociaż raz ci się ślepia zamykają ... myślałam żeś cyborg i snu ci nie potrzeba Zostaw tam dla mnie jakie drzewko ...jak cię znam rozdasz co masz ... Jakbym ci powiedział, o której ostatnio z budowy wracałem, to dopiero byś sobie pomyślała! ... a roślinki... hmm... - no, lepiej się pospiesz:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acia13 02.05.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj Jeżyku, ja tu nowa ale Twój dziennik i jeszcze 3 inne juz od dech do dech przeczytalam. Piękny ten Twoj domek taki jak mi się śni ponocach z okraglaczków, a powiedz mi czemu ścianki dzialowe z bloczkow. My dopiero na etapie wyboru projektu jesteśmy i juz walczymy bo mnie sie podoba naturalne jasne drewno a małż woli ciemne ja bym postawila bal bez ocieplenia a on ze z samym balem w domu nie wytrzyma i tak pomyslalam ze takie scianki z bloczkow to dobre rozwiązanie w naszym "przypadku". Poza tym wydaje mi sie ze one by akumulowały cieplo i domek by się tak szybko nie wychladzał, czy mam rację?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.05.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj Aga się witam i mam nadzieję, ze się poprawie i będe częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.05.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Jakby co to podglądam.... i lece dalej http://tomasz8705.files.wordpress.com/2009/10/vlcsnap-287401.jpg Pa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.05.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 "2 przednie 2 tylne 2 prawe i 2 lewe nogi. Jest 8? :hug:" ...musu być, że pijana... albo do złego przedszkola chodziła:rolleyes: ...przecież są jeszcze po dwie po przekątnej - jakby nie patrzeć - 12 wychodzi:cool: Do złej stajni. Tam się czyściło tylko po 8 nóg, a to faktycznie 12 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witaj Jeżyku, ja tu nowa ale Twój dziennik i jeszcze 3 inne juz od dech do dech przeczytalam. Piękny ten Twoj domek taki jak mi się śni ponocach z okraglaczków, a powiedz mi czemu ścianki dzialowe z bloczkow. My dopiero na etapie wyboru projektu jesteśmy i juz walczymy bo mnie sie podoba naturalne jasne drewno a małż woli ciemne ja bym postawila bal bez ocieplenia a on ze z samym balem w domu nie wytrzyma i tak pomyslalam ze takie scianki z bloczkow to dobre rozwiązanie w naszym "przypadku". Poza tym wydaje mi sie ze one by akumulowały cieplo i domek by się tak szybko nie wychladzał, czy mam rację? Pozdrawiam acia13 - wpierwej tobie odpiszę ... boś nowa i wiedzy szukasz . zdecydwalismy sie na ścianki murowane bo: -domek mały a okrągłe bale zajmują dużo miejsca i powierzchni jeszcze by ubyło -instalacja nie snuje mi sie w balach. No troszke jej tam jest - inaczej nie da rady, ale nie dużo. -ścianki zawsze można odmalować (nie tylko na biało ) i jest wrażenie czystości i świeżości w domu ... jak bale zaczną żółknąć ... a będą ... na bank ... -wszystko w drewnie wygląda cudnie ...ale może zbrzydnąć ... i nie będzie na to ratunku. A tak kawałek ścianki na której można i tynk rustykalny pstryknać ... i kolor inny Kwestii kumulacji ciepła nie rozważałam dopóki nie wywalili mi po trzy cm betonowych tynków ... teraz to pewnie będą kumulowały ... zobaczymy jaki będzie bilans cieplny po pierwszym sezonie. Nasze ścianki są z suporeksu. To lekki, ciepły materiał i nie kumuluje ciepła ... ale tynki ... zobaczymy... Generalnie ...gdyby spaprane nie tynki - byłabym zadowolona z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam pozostałych przelatywaczy Jak tam majówki ? Moja super ! Yetuś - pogoda dopisała ? U nas poniedziałek był piekny . Wtorek gorzej ale juz wszyscy przekarmieni i przetrenowani więc bez żalu Slonko ... ile nóg ma stonoga ? Justysia - dobrze że zajrzałaś bo do ciebie po tych zmianach to jeszcze nie dotarłam ... ups ... Megi - uważaj na drzewa i buzię zamknij bo będziesz wyglądała jak wesoły motocyklista ( komary między zębami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.05.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) ...i jeszcze trochę za Wolą Łobudzką, a trochę przed Krokociami;) - byłem w tej fsi - moja najdroższa ma tam rodzinę. No, pod warunkiem, że to ta właśnie Lichawa, bo mnie się Lichawa kojarzy z dobrą kiełbasą i kaszanką, ale to chyba jednak inna wiocha. No to właściwie masz P-ce po drodze - przyjeżdżaj. Impreza ustalona na niedzielę ...Jakby jeszcze Gwóźdź Programu dotarł, to byłby już minizlot;) (ślepia mi się kleją i coś nieskładnie piszę) Szlag mnie trafia bo posta przeczytałam dopiero dzisiaj z rana. jakoś mi umknął........ Echhhh pocieszam się tym, że co się odwlecze to nie uciecze. A w niedzielkę zabraliśmy się za sufity. była pomoc fachowa w postaci brata i ojca. Więc się panowie dziarsko za robotę wzięli i...... wydzierali się na siebie aż miło. Efekt był taki, że profile są umocowane w całym domu. A wczoraj ocieplaliśmy sufity watą. Wszystko mnie kłuje a jeszcze zostało 2/3 domu. Jutro ociepleń ciąg dalszy. A w sobotę przyczepianie płyt. Edytowane 4 Maja 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jak tam majówki ? Moja super ! Slonko ... ile nóg ma stonoga ? Teraz już wierzę, ze majówkę miałaś super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam pozostałych przelatywaczy Jak tam majówki ? Moja super ! To się ciesz koleżanko, bo ja się umordowałam jak kobyła na łesternie... Dobrze, że już po wszystkim;) Pozdrawiam Jeżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Sipatka - ty sie nie stresuj kobieto ! Widać tak miało być Zrobimy Yetusiowi nalot innego łyk-enda , AGP-y dołączą tylko odchowaja swoje "dziecki" i dalej będziem grilować - wszak sezon dopiero zainaugurowany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Slonko - ja sie pytam poważnie i rzeczowo Stosując twoja matematykę "na dzień dobry" wychodzi mi kilkaset A w przedszkolu o stonodze nie było ... wiecej o biedronce ... bo ładniejsza Mose - jak ja tak patrze na twój avatar ... to ty klempa jesteś nie kobyła ... ( znaczy żona łosia - łosiowa ) Ale jeżeli jestes kobyła ... to kto ciebie tak strasznie morde obił ... potwornieś spuchła ... A serio - co robiłaś ? Bo aż mnie zaciekawiło . Działkę orałaś ... bez konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts