Gwoździk 04.05.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 .... ...Jakby jeszcze Gwóźdź Programu dotarł, to byłby już minizlot;) ... .... dopiero nadrabiam zaległości ... a tu TAKI news ...Yeti - mam nadzieję, że innym razem się uda ... Idę odpoczywać. ... Jeżyku ... a jak tam woda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.05.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Slonko - ja sie pytam poważnie i rzeczowo Stosując twoja matematykę "na dzień dobry" wychodzi mi kilkaset A w przedszkolu o stonodze nie było ... wiecej o biedronce ... bo ładniejsza Też tak myślę http://www.markdryden.co.uk/b3ta/ladybird.gif Mose - jak ja tak patrze na twój avatar ... to ty klempa jesteś nie kobyła ... ( znaczy żona łosia - łosiowa ) Ale jeżeli jestes kobyła ... to kto ciebie tak strasznie morde obił ... potwornieś spuchła ... A serio - co robiłaś ? Bo aż mnie zaciekawiło . Działkę orałaś ... bez konia Ja wiem, ja wiem http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/los_pod_autem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jeżu, ale ścianki masz cudne i prund w sierodku Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Gwoździołek - woda sie klaruje ... powoli ... ale chyba nareszcie jest lepiej Tata nie wytrzymał ... wpuścił tam stado "bączków" ( takie małe karasie ) Przytaszczył też jakieś wodne trawsko i ... wszystko żyje ! Myślałam, że te bączki będą do góry brzuchami pływały następnego dnia ... ale jakieś mściwe na życie są - na szczęście. Może te dwa wory torfu pomogły ? Z wodą utlenioną juz kombinacji nie będzie ... bo utlenię karasie a widzę, że robaki wciągają i pewnie wyżrą komarze larwy ( plaga się robi ) A Yetusiowej imprezki nie przeżywaj ... mnie nie było ... to co to za imprezka ? A poważnie - zmówimy sie na który łyk-end i napadniemy kudłatego w forumowym stylu Edytowane 4 Maja 2010 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 04.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 komary niestety uwielbiają taką stojącą wodę bez życia, teraz te rybki rozprawią się z nimi w try-mi-ga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Też tak myślę http://www.markdryden.co.uk/b3ta/ladybird.gif Ja wiem, ja wiem http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/los_pod_autem.gif Nie ! Nie ! Tego w moim przedszkolu nie było ( to o tych grzmotliwych biedronkach ) Ale ten numer z Mose to bardzo prawdopodobny Wygląda jakby "maską" o maskę przetarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Madzia - mam nadzieję że ty mądrze prawisz ... bo nas żywcem wciągnąć chcą a to pół biedy ... ale Jeżyk mój uczulony na jadowite robale i jak na złość wyjątkowo smakowity, bow szystkie nad nim krążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 04.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 kiedyś, kiedy mieszkałam w bloku mieszkała pod nami 5-cio osobowa rodzina. Żona i troje dzieci pożarte niemiłosiernie, męża nie tykały wcale, musiał mieć jakąś niesmaczną krew, albo im śmierdział, albo nie wiem co, fakt pozostaje faktem- facet był nietykalnyja niestety tak dobrze nie mam, ale baaaaaardzo bym chciała, oj jak bardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Madzia - mojej mamy nie żrą ... ale ona strasznie dużo leków łyka codziennie ... A moze facet był "smakosz" trunków albo piwka ... podobno komary piwa nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 04.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 nawet jeśli był smakoszem to umiarkowanym, jak wiekszość, więc to nie tocoś musiało innego być z nim nie tak:cool:a ja na komary to teraz mam moskitierę, ale o tym to już kiedyś pisałam, a Ty jak zdecydujesz sie na nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Pewnie nie będzie wyjścia - bo mi Jeża obgryzą do kości Teraz to nawet ładne takie robią - drobniutką siateczke mają, że z daleka nie widać. Bałam się, że szprosy w oknie bedą mało widoczne - ale widziałam u znajomych i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jestem Ci winny ... tak wyczerpującą odpowiedź na posta ... Nie zapomnę ... PS.wpuszczenie rybek ryzykowne ... odczuwam to samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 04.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Aga, moskitiery napewno nie zasłonią Ci świata. Ja jak powiesiłam te swoje to też najpierw miałam ciut mieszane uczucia, bo je jednak trochę widać, ale gwarantuję Ci że po tygodniu, góra dwóch wogóle nie będziesz ich zauważać, a komfort życia poprawi sie diametralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jestem Ci winny ... tak wyczerpującą odpowiedź na posta ... Nie zapomnę ... PS.wpuszczenie rybek ryzykowne ... odczuwam to samo ... Hmmm ... tak bez buźki ? Strasznie beznamiętnie zabrzmiało ... Pomyślałabym, że wręcz ironicznie ... ale nie ryzykowałbyś aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hmmm ... tak bez buźki ? Strasznie beznamiętnie zabrzmiało ... ... buźka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ... buźka ... Zaraz mi lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Komary nie cierpią zapachu witaminy B2 (bodajże) i w okresie letnim dobrze jest zażywać sobie witaminę B Complex. Zażywaliśmy rodzinnie podczas wakacji w Grecji i nawet wyjątkowo żerne tamtejsze osy omijały nas z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 04.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 o, zapamietam sobie, bardzo cenna rada, bo nienawidzę tego, tego, [wymoderowano niecenzuralne ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.05.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Z tą witaminą to cos mi się o ucho obiło. Tylko głupio jakoś faszerować się tabletami ... na komary nie? Choooociaż ... podobno witaminy w nadmiarze sie ... wysikuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Z tą witaminą to cos mi się o ucho obiło. Tylko głupio jakoś faszerować się tabletami ... na komary nie? Choooociaż ... podobno witaminy w nadmiarze sie ... wysikuje ... Ale chyba tylko wit. C Jeszcze można się smarować olejkiem waniliowym, bo tego zapachu komary nie trawią. U nas świetnie się sprawdzila lawenda kwitnąca przy tarasie - żaden komar się nie skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts