Moose 04.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 [quote=AgaJeżyk;4098758 Mose - jak ja tak patrze na twój avatar ... to ty klempa jesteś nie kobyła ... No ba ... łosica sum. Ino letko przechodzona więc może być to ujęte we zdjęciówce Ale jeżeli jestes kobyła ... to kto ciebie tak strasznie morde obił ... potwornieś spuchła ...; Phiii raz człowiek, łoś znaczy se SPA odpuści i zara po nim jadą... ...Działkę orałaś ... bez konia Nie orałam, bo to leśna działka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.05.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Lawenda u mnie jest ale strasznie mała i chyba nie da rady z tą plagą. Bo dla odmiany komary jak bąki takie wielgaśne latają. Skąd one takie wielkie się urosły hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 no w mordę jeża ... gdzie jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wpadam, żeby powiedzieć, że dalej kocham Jeżyki!!!!!! Buziaki zostawiamhttp://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.05.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jestem jestem ... gościów podejmowałam ... Braza ... no wszelki duch ... gdzieś była powsinogo ? Te wylewności to chyba z poczucia winy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.05.2010 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja się winny nie czuję - mnie nikt nie odwiedza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.05.2010 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Yetuś - pogoda dopisała ? U nas poniedziałek był piekny . Wtorek gorzej ale juz wszyscy przekarmieni i przetrenowani więc bez żalu Pogoda była w sam raz. Siedzieliśmy do nocy, a z najbardziej wytrwałymi poprawiliśmy jeszcze w poniedziałek W poniedziałek po południu u mnie się już sknociło i zaczęło lać. Mieliśmy ryby durszlakiem łowić, ale nie było odważnych, żeby na ten deszcz wyleźć. Było obżarstwo i rozgrywki przeróżne. Dojechało 6 sztuk + my z młodymi. Szlag mnie trafia bo posta przeczytałam dopiero dzisiaj z rana. jakoś mi umknął........ Echhhh pocieszam się tym, że co się odwlecze to nie uciecze. A w niedzielkę zabraliśmy się za sufity. była pomoc fachowa w postaci brata i ojca. Więc się panowie dziarsko za robotę wzięli i...... wydzierali się na siebie aż miło. Efekt był taki, że profile są umocowane w całym domu. A wczoraj ocieplaliśmy sufity watą. Wszystko mnie kłuje a jeszcze zostało 2/3 domu. Jutro ociepleń ciąg dalszy. A w sobotę przyczepianie płyt. No to może teraz uda ci się w porę przeczytać - ponieważ ostatnio połów się nie udał, to chyba w tą niedzielę (albo sobotę) będzie mini powtórka. Przyjedź. Udzielisz mi fachowego instruktażu nt. montażu sufitów, bo też właśnie się do nich przymierzam:D Sipatka - ty sie nie stresuj kobieto ! Widać tak miało być Zrobimy Yetusiowi nalot innego łyk-enda , AGP-y dołączą tylko odchowaja swoje "dziecki" i dalej będziem grilować - wszak sezon dopiero zainaugurowany ! .... dopiero nadrabiam zaległości ... a tu TAKI news ...Yeti - mam nadzieję, że innym razem się uda ... A Yetusiowej imprezki nie przeżywaj ... mnie nie było ... to co to za imprezka ? A poważnie - zmówimy sie na który łyk-end i napadniemy kudłatego w forumowym stylu "Inny raz" będzie na koniec tego tygodnia, ale ja tam śpię spokojnie, bo Jeżata tylko odgrażać się potrafi A na AGPy to możesz sobie czekać - oni teraz zaszczeniaczeni do końca życia będą. (Tą wierzbę, co to wziąć mieli muszę gdzieś w ustronne miejsce przesadzić, bo zanim po nią przyjadą, to z 2m obwodu pnia już będzie miała:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dzień dobry! Ja tam jeżyki bardzo lubię cały czas, więc mam nadzieję, że może kiedyś i mnie napadnom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.05.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Super - posta zdążylam przeczytać na czas. W sobotę to u mnie od rana ekipa rodzinna zbiera się za robienie sufów, bo akurta małż ma wolne, więc niedziela lepiej pasuje. tylko że ja gapa jezdem więc o adresso poproszszszę jasne i czytelne może byk na priv. Bo tych stron tyle że nie spamiętam na której było o adresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Jeżykowa zbierzmy się na niedzielkę na Yetusia napadniem i będzie to nie ostatni najazd-zajazd A potem jak już mi wyschną tarassy (hihihi) i sufity zaistnieją to do się zapraszam całe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.05.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Hmmm no nie chciałam was rozczarować ...ale ja się nie piszę na taka pogodę ... http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=lodz&wuSelect=WEATHER ...a wierzę tej stronie - jeszcze mnie nie zawiodła ... A pominąwszy pogodę - Jeżyk zostanie do roboty zagoniony. Dwa niedziela do kupy obijać się nie możemy bo ja na budowie mam deficyt męskiej siły ... niestety. Płyty G-K będziemy gromadzić a ktoś to rozładować musi ... A ty Yetuś zwolnij trochę chłopie bo takie balowanie co tydzień w holizm sie może przerodzić ... trza cię będzie dać na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.05.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dzień dobry! Ja tam jeżyki bardzo lubię cały czas, więc mam nadzieję, że może kiedyś i mnie napadnom... A napadnom ! Dwa razy nie mów ! Co prawda Jeżyki sie wpierwej na "Gagatowo" szykuja ... ale moze da sie dwie gościny na jednym ogniu skonsumować ...niech no ja się tylko na budowie ogarnę ... bo mi Jeżyk zastrajkował z urlopem Zaległy za ubiegły rok mu zapłacili - sie wściekłam normalnie. A tak sie cieszyłam że coś na budowie podgoni ... dooopa blada...niedziele zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ..............Jeżyk zastrajkował z urlopem Zaległy za ubiegły rok mu zapłacili - sie wściekłam normalnie. A tak sie cieszyłam że coś na budowie podgoni ... dooopa blada...niedziele zostały eee, fahofcuf zatrudni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.05.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Jamles ... fahofcuf to ja dopiero co z budowy przegoniłam Teraz czas swoje rękawki zakasać ... bo robota dziecinnie prosta i płacić za to nie będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Przyszłam z rewizytą i o zdrówko pytam. Jak tam łapki, jak tam igiełki? Gdyby cosik doskiwrało, to znalazłam doskonałe Centrum Rehabilitacji dla ... jeży http://katta.blox.pl/2009/11/Jezowe-Pogotowie-pomozmy.html czynne całą dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Aga zobaczyłam pogodę to jakaś pora monsunowa czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.05.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Hmmm no nie chciałam was rozczarować ...ale ja się nie piszę na taka pogodę ... http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=lodz&wuSelect=WEATHER ...a wierzę tej stronie - jeszcze mnie nie zawiodła ... No jak brzydko będzie to ja też wysiadam. Nie będzie wtedy wymówki, leje więc się za robotę w domu trzeba wziąć. A cała robota wykończeniowa to już naszymi rąsiami bedzie robiona. Kasiorka się kończy, więc zdolności głęboko ukryte z szuflady czas wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.05.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Wszystko wskazuje na to, że pogoda będzie do d...y A roboty nie ubywa ... za to kasy ... ło jeżu ... Sipatka ... u nas też rąsie trza zakasać i co nie co samemu zrobić ... bo przyjdzie sie na wylewki wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.05.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) Ta pogodowa strona też jest niezła: http://www.twojapogoda.pl/ A od deszczu iglaczki aż mlaskają igłami http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Divers/nn3.gif Edytowane 6 Maja 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.05.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ta pogodowa strona też jest niezła: http://www.twojapogoda.pl/ A od deszczu iglaczki aż mlaskają igłami http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Divers/nn3.gif Jak ktoś ma iglaczki:p. Ja z roślinności jakby leśnej to mam jagodę amerykańską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts