Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

[quote=AgaJeżyk;4098758

Mose - jak ja tak patrze na twój avatar ... to ty klempa jesteś nie kobyła ...

No ba ... łosica sum. Ino letko przechodzona więc może być to ujęte we zdjęciówce ;)

Ale jeżeli jestes kobyła ... to kto ciebie tak strasznie morde obił ... potwornieś spuchła ...:lol2:;

Phiii raz człowiek, łoś znaczy se SPA odpuści i zara po nim jadą...;)

...Działkę orałaś ... bez konia

Nie orałam, bo to leśna działka :))

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yetuś - pogoda dopisała ? U nas poniedziałek był piekny . Wtorek gorzej ale juz wszyscy przekarmieni i przetrenowani więc bez żalu
Pogoda była w sam raz. Siedzieliśmy do nocy, a z najbardziej wytrwałymi poprawiliśmy jeszcze w poniedziałek:)

W poniedziałek po południu u mnie się już sknociło i zaczęło lać. Mieliśmy ryby durszlakiem łowić, ale nie było odważnych, żeby na ten deszcz wyleźć.

Było obżarstwo i rozgrywki przeróżne. Dojechało 6 sztuk + my z młodymi.

Szlag mnie trafia bo posta przeczytałam dopiero dzisiaj z rana. jakoś mi umknął........:evil: Echhhh pocieszam się tym, że co się odwlecze to nie uciecze. A w niedzielkę zabraliśmy się za sufity. była pomoc fachowa w postaci brata i ojca. Więc się panowie dziarsko za robotę wzięli i...... wydzierali się na siebie aż miło. Efekt był taki, że profile są umocowane w całym domu. A wczoraj ocieplaliśmy sufity watą. Wszystko mnie kłuje a jeszcze zostało 2/3 domu. Jutro ociepleń ciąg dalszy. A w sobotę przyczepianie płyt.
No to może teraz uda ci się w porę przeczytać;) - ponieważ ostatnio połów się nie udał, to chyba w tą niedzielę (albo sobotę) będzie mini powtórka. Przyjedź. Udzielisz mi fachowego instruktażu nt. montażu sufitów, bo też właśnie się do nich przymierzam:D

Sipatka - ty sie nie stresuj kobieto ! Widać tak miało być :yes:

Zrobimy Yetusiowi nalot innego łyk-enda , AGP-y dołączą tylko odchowaja swoje "dziecki" i dalej będziem grilować - wszak sezon dopiero zainaugurowany !:cool:

.... dopiero nadrabiam zaległości ... a tu TAKI news ...Yeti - mam nadzieję, że innym razem się uda ...

A Yetusiowej imprezki nie przeżywaj ... mnie nie było ... to co to za imprezka ;) ?

A poważnie - zmówimy sie na który łyk-end i napadniemy kudłatego w forumowym stylu :rotfl:

"Inny raz" będzie na koniec tego tygodnia, ale ja tam śpię spokojnie, bo Jeżata tylko odgrażać się potrafi:p

A na AGPy to możesz sobie czekać - oni teraz zaszczeniaczeni do końca życia będą. (Tą wierzbę, co to wziąć mieli muszę gdzieś w ustronne miejsce przesadzić, bo zanim po nią przyjadą, to z 2m obwodu pnia już będzie miała:lol2:)

Super - posta zdążylam przeczytać na czas. W sobotę to u mnie od rana ekipa rodzinna zbiera się za robienie sufów, bo akurta małż ma wolne, więc niedziela lepiej pasuje. tylko że ja gapa jezdem więc o adresso poproszszszę jasne i czytelne może byk na priv. Bo tych stron tyle że nie spamiętam na której było o adresie.

Hmmm no nie chciałam was rozczarować ...ale ja się nie piszę na taka pogodę ... :(

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=lodz&wuSelect=WEATHER

...a wierzę tej stronie - jeszcze mnie nie zawiodła ...

A pominąwszy pogodę - Jeżyk zostanie do roboty zagoniony.

Dwa niedziela do kupy obijać się nie możemy bo ja na budowie mam deficyt męskiej siły ... niestety.

Płyty G-K będziemy gromadzić a ktoś to rozładować musi ...

A ty Yetuś zwolnij trochę chłopie bo takie balowanie co tydzień w holizm sie może przerodzić :cool: ...

trza cię będzie dać na odwyk ;)

Dzień dobry! :D

Ja tam jeżyki bardzo lubię cały czas, więc mam nadzieję, że może kiedyś i mnie napadnom... ;)

A napadnom ! Dwa razy nie mów !

Co prawda Jeżyki sie wpierwej na "Gagatowo" szykuja ... ale moze da sie dwie gościny na jednym ogniu skonsumować ;)

...niech no ja się tylko na budowie ogarnę ... bo mi Jeżyk zastrajkował z urlopem

Zaległy za ubiegły rok mu zapłacili - sie wściekłam normalnie. A tak sie cieszyłam że coś na budowie podgoni ... dooopa blada...niedziele zostały :(

Hmmm no nie chciałam was rozczarować ...ale ja się nie piszę na taka pogodę ... :(

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=lodz&wuSelect=WEATHER

...a wierzę tej stronie - jeszcze mnie nie zawiodła ...

No jak brzydko będzie to ja też wysiadam. Nie będzie wtedy wymówki, leje więc się za robotę w domu trzeba wziąć. A cała robota wykończeniowa to już naszymi rąsiami bedzie robiona. Kasiorka się kończy, więc zdolności głęboko ukryte z szuflady czas wyciągnąć:yes: