braza 09.05.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 http://www.plastech.pl/images/news/2085/zubranko1.jpg Teraz już przeżyjesz, no nie ...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.05.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Normalnie ...kocham was wszystkich Slonko - za słonko AGP-y ... za "szczekające macierzyństwo" Brazulke za klasę ! A Yetusia za jad :lol2: ...godny grzechotnika ... Do serca przytulam http://img196.imageshack.us/img196/3257/firefoxlogocatand.jpg ...jak mi kot miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.05.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Aga! Gdzie takie push up'y znalazłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.05.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Potrzebny jeszcze jeden ... na prawy cycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Zarąbiste zdjątko - i faktycznie na drugiego cy...ka brakuje żeby było ciepło równomierne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jeti jeszcze za to zmoknięte futro poczuje pazurki gepardzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.05.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jeti jeszcze za to zmoknięte futro poczuje pazurki gepardzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.05.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Normalnie ...kocham was wszystkich Do serca przytulam ...jak mi kot miły No taak, pochlali to i pospali http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/drink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.05.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dzień dobry. Wstawać. http://img297.imageshack.us/img297/8384/b0b30c65r.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 No to wstałam ... i co? Tutaj to Słoneczko jest ... bym sie uparła to i ze dwa ... ale za oknem deszcz plumka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Słonko ... przez chwilę myślałam, że ten mały futrzany smakosz trunków ...to moja Tajga Identyczna jest ... i też łapki do kubków wkłada ... posmakować co piją (kakao szczególnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.05.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 (edytowane) Jeti jeszcze za to zmoknięte futro poczuje pazurki gepardzika Ale się jej spodobało! A HAHA HAHA... Uważaj, bo ci od tego śmiechu igły oblecą Jaka gepardzica, jakie pazurki? Marzycielka! Ja tam myślę, że to zwykła kotka pieszczoszka jest:p A tymi wielkimi susami, to na swoje ciepłe legowisko w bloku przy boku kocurka pomyka:D:lol2: No dobra, muszę Jeżynę pochwalić... - podobno bardzo moich danych osobowych strzegłaś Że zacytuję: "...strsznie oszczędna w danych była". No aż cię lubić zacząłem ...przez chwilę Edytowane 10 Maja 2010 przez Yeti za szybki byłem i nie to wcisnąłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Aguś, normalnie ucałować cię przylazłam . Skąd tyś tych panów wytrzaskała? Normalnie od 7 rano do 21 zapieprzali. Stwierdzili, że oni do już dziś do domu nie będą wracać i sobie tutaj na budowie przycupną. Można ino im paszy i kocy dowieźć. Normalnie cud-miód Żeby nie partacze ze składu drewna, to normalnie jutro by wiechę stawiali, a tak... się okaże. Złą jętkę jedną dali. Obiecali wymienić jutro, ale ostatnio obiecywali, że drewno w sobotę przywiozą, a byli w środę.... półtora tygodnia później No i co, było yeti-party? Jak zaproszenie dotarło, to pewnie wszyscy już pod stołem spali i jechać po co nie było (no chyba, że wierzbę odebrać . Ale jeszcze przyjdzie pora z yetim i Jeżową procenty wychlipać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 No widzisz AGP-inka ... przeważnie do takich ludzi miałam szczęście na budowie ... ( do chwili zderzenia z tynkarzami ) Dobre chłopaki są ... i pracowite. Troche bałagan robili - ale jak tu sprzątac siedząc na dachu ... a z niego ciągle coś leci Fajnie, że takie tempo narzucili - nie marnują czasu na dojazdy. A najważniejsze, że wy jesteście zadowoleni - oby tak do końca ... trzymam kciukasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 10.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 A my się zastanawiamy dlaczego pada i pada. Maj a tu pada. Ale jak się Kobitki całują to nie dziw! Będzie padało.Witam gorąco Posiadaczkę chatki. Śledzę poczynania Jeżyków od dawna choć troszku zmieniłem "name" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 A witam Jędruśki ! Jędruśki to "dwie sztuki" (parka znaczy ) czy tak wyszło sobie ... w liczbie mnogiej ? Podglądać można ... bezeceństw nie wyczyniam to i zgorszenia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 10.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dwie sztuki czyli parka. Więcej wyjaśnienia w dzienniku. A czy bezeceństw nie wyczynia? Zgorszenia nie ma? A kto bezwstydnie push up'y prezentuje?!?!? I jeszcze nieskromnie o wkład do drugiego....się dopomina? Pozdrawiamy (kiedyś dwojga imion a teraz Jędruśki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Niech no się Jędruśki zaraz zdemaskują ... bo mi tu jakimiś starymi znajomkami pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 10.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Jeżyki to ci mają noski. I nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Noski to mają ... ale rebusów nie lubią A Dorotka i Andrzej to mi jeszcze nic nie mówi ... a jak sie męczę cholercia No znam ten język no ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts