Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeti jeszcze za to zmoknięte futro poczuje pazurki gepardzika
:wiggle: :lol2:

Ale się jej spodobało!

A HAHA HAHA...:mad:

Uważaj, bo ci od tego śmiechu igły oblecą:p

Jaka gepardzica, jakie pazurki? Marzycielka!

Ja tam myślę, że to zwykła kotka pieszczoszka jest:p

A tymi wielkimi susami, to na swoje ciepłe legowisko w bloku przy boku kocurka pomyka:D:lol2:

No dobra, muszę Jeżynę pochwalić...;)

- podobno bardzo moich danych osobowych strzegłaś:D

Że zacytuję: "...strsznie oszczędna w danych była".

No aż cię lubić zacząłem ...przez chwilę;)

Edytowane przez Yeti
za szybki byłem i nie to wcisnąłem ;)

Aguś, normalnie ucałować cię przylazłam :hug:. Skąd tyś tych panów wytrzaskała? Normalnie od 7 rano do 21 zapieprzali. Stwierdzili, że oni do już dziś do domu nie będą wracać i sobie tutaj na budowie przycupną. Można ino im paszy i kocy dowieźć. Normalnie cud-miód :D

Żeby nie partacze ze składu drewna, to normalnie jutro by wiechę stawiali, a tak... się okaże. Złą jętkę jedną dali. Obiecali wymienić jutro, ale ostatnio obiecywali, że drewno w sobotę przywiozą, a byli w środę.... półtora tygodnia później :p

No i co, było yeti-party? Jak zaproszenie dotarło, to pewnie wszyscy już pod stołem spali i jechać po co nie było (no chyba, że wierzbę odebrać ;-). Ale jeszcze przyjdzie pora z yetim i Jeżową procenty wychlipać ;):p

No widzisz AGP-inka ... przeważnie do takich ludzi miałam szczęście na budowie ...

( do chwili zderzenia z tynkarzami :x )

Dobre chłopaki są ... i pracowite. Troche bałagan robili - ale jak tu sprzątac siedząc na dachu ... a z niego ciągle coś leci ;)

Fajnie, że takie tempo narzucili - nie marnują czasu na dojazdy.

A najważniejsze, że wy jesteście zadowoleni - oby tak do końca ... trzymam kciukasy.