AgaJeżyk 30.10.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nooooo Znaczy się - mogę was zostawić i jechać na zakupy hi hi Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 30.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja szukam nowego avatarka, bo wróbelek w paskudnej jakości po przeniesieniu, a w oryginale już go ni ma... Przyjemnych zakupów... Tylko nie wydawaj za dużo, bo jeszcze się przydadza dingi na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Kobieto ! Konsumpcyjne zakupy poczynie ...bo mi w lodówce ...światełko zostało A jeść trzeba i na żołądeczku nie zaoszczędzę - bo na lekarza wydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Agagaj, prześlij mi tego wróbla na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 30.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I w ten oto sposób kobiety przestały budować.... Bo po co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Kruszon ! - uspokój sie ! Zimą kobiety siły zbierają do walki na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.11.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja szukam nowego avatarka, bo wróbelek w paskudnej jakości po przeniesieniu, a w oryginale już go ni ma... Ponury przesłał mi dla Ciebie linka z wróbelkiem do wklejenia na nowo w profil: http://images44.fotosik.pl/221/c4843e7bf2f466e9.jpg ale mnie on się nie otwiera i tak Musiałby obrazek być na innym serwerze, cobym go mogła zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.11.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Męczycie się Dziewczyny, męczycie........ http://imgcash3.imageshack.us/img141/5990/c4843e7bf2f466e9.jpg Nie podejrzewałem, że z wróbelkiem jakimkolwiek, kiedykolwiek może być taaaaki problem..... Nie podejrzewałem, dopóki Was nie poznałem..... echchchcchch Jeżyk, po raz kolejny i ja westchnę..... Cudną masz działkę........ PS. Do roboty, do roboty !!! Ja już myślę, planuję z czym by tu się zmierzyć wiosną..... Najbardziej mi brakuje....... budowania..... Co ja bym dał, żeby rozpocząć od nowa..... albo drugi dom..... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kruszon ! - uspokój sie ! Zimą kobiety siły zbierają do walki na wiosnę Ja tam zbierałam od wiosny i teraz wreszcie mogę ruszyć z kopyta Bedę informować na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiedziałam ! No wiedziałam, że jak Kruszon wpadnie w poniedziałek do roboty to na dzień dobry wszystkie dostaniemy klapsa ! Ale wzdycha dzisiaj łokropieńsko to nie będzie bił mocno hi hi Kruszon - może do mnie się przeflancujesz z tymi zapędami budowlanymi. U mnie gospodarza brak a dom w stanie surowym nie tkniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nie tyle wzdycham, co witki bolą i kręgosłup jakiś taki inszy........ ech... Chętnie bym się zajął, tylko daliko mi do Cię...... Oj jak bym się zajął...... Płazy już mam na koncie, miałbym okrąglaki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Coś takiego ... ja tu dokazuje jak zając w pokrzywach ...podpuszczam cię a ty chłopie faktycznie jakiś "holizm" poderwałeś ! Jest alkoholizm, pracoholizm a twój to może być "budoholizm balowy" ... Hmmm chcesz o tym porozmawiać ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 tako sem już jest...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ....to się nie zmieniaj ... nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 02.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jeżyku widziałam u kruszona, że problem z zaprawą na kominy jeszcze nie rozwiązany zadzwoniłam jeszcze raz do mojego Pana co mi kominy stawiał z zapytaniem w tej kwestii i już wszystko wiem no i grzecznie opowiadam: mój kamień ciężki jest jak cholera, a wiem coś o tym bo jak trochę na budowie sprzątałam i mnie do głowy strzeliło nagle żeby ten kamień co został w inne miejsce przełożyć (no, miewam takie gupie pomysły czasami ) to złachałam się okrutnie, a dużo tego nie było. Nie wiem jak on się fachowo nazywa ale na pewno nie jest to piaskowiec. Piaskowiec macałam ostatnio i ten mój jest naprawdę sporo cięższy. Ten facet, który to u mnie robił to na życie zarabia budową drewnianych domów i sprzedażą oraz układaniem takiego kamienia właśnie. Zapewnia mnie, że z moim kamieniem i kominami przy okazji nic się złego przez wiele lat nie stanie. A układał go na taką zaprawę (wykopałam z gratów pół woreczka co mu zostało) http://images46.fotosik.pl/221/9b0361ad3be3e8d7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kobieto złota - bardzo ci dziękuję ! Mój kamień jest podobny do twojego - lita skała w plasterkach !Cięzki jak nie powiem co. I tego się obawiam. Muszę to mieć dobrze położone bo jak mi nie daj Boże zacznie z tego komina odpadać to dachówki w drabiazgi pobije a i głowę komuś potarmosi ! Wygląda tak : http://img524.imageshack.us/img524/3514/dsc9775q.jpg Co prawda fotka nie oddaje kolorów ale kamień nazywa się łupek szarogłazowy i szarości w nim dominują ale ma też dużo rudo-rdzawych nacieków. Aaaa - nie miej wyrzutów o głupie pomysły!Ja zamówiłam 50m - tj. dwie palety (na każdej po ok. 1,5 tony) i wszystko przesortowaliśmy z ojcem w jedno popołudnie http://img253.imageshack.us/img253/5196/best52wwwegifypl1.gif To trzeba mieć zacięcie co? A następnego dnia nie mogłam rąk do góry podnieść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 03.11.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 bardzo ładny ten Twój kamień a na co aż 50 metrów? Gdzie jeszcze go kładziesz oprócz kominów? U mnie leży na placuz 10m (na kominy poszło 15) na ganek i schody wejściowe, ale bardzo bym chciała położyć go jeszcze na cokół i na taras ale to będzie z 70m w sumie i kurczę duuuużo kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.11.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 bardzo ładny ten Twój kamień a na co aż 50 metrów? Gdzie jeszcze go kładziesz oprócz kominów? U mnie leży na placuz 10m (na kominy poszło 15) na ganek i schody wejściowe, ale bardzo bym chciała położyć go jeszcze na cokół i na taras ale to będzie z 70m w sumie i kurczę duuuużo kasy. Ha ! Dokładnie takie same mam pomysła jak ty ! Taras mi się marzy i cokól wokół domu i ganek przed domem ...pewnie i tak go braknie. Zamówiłam dużo żeby było z czego różne wielkości powybierać i powiem ci, że mam takie piękne, wielkie płyty , że jeszcze bym alejki z nich poukładała najchętniej ...ale pewnie braknie ... Zakochałam sie w tym kamieniu - tylko szkoda, że nikt poza mną się już nie zakochał Chłopy moje (małż i murarz) - patrzą z odrazą ... Ile płaciłaś za metr - ja 37,- ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 03.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ile płaciłaś za metr - ja 37,- ? no załamałam się teraz ja płaciłam 82 zł/m2 gdzie kupowałaś ??? gdyby mi się udało za tyle kupić to nawet bym się nie zastanawiała czy taras i cokół robić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.11.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Solec Kujawski : http://www.kamien-naturalny.pl/index2.html Za przesyłkę kurierem zapłaciłam 330,- a za kamień 1 850,- Za 2.180,- mam 50m ...tylko się nie denerwuj ... Ja juz kombinuję , że dokupię jeszcze ... bo to naprawdę najtańsza okładzina i dla mnie efektowna (pewnie rzecz gustu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts