AGP 26.05.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Nie powiem, że było łatwo ale się nie poddawałam:cool:. Dodam jeszcze tylko skromnie, że z nadawaniem wysiadam przy mojej córce............ Ona może bez przerwy dzień i noc i przez sen tyż ............ Boże Ciało jak najbardziej jest odpowiednie do świętowania z gościami - więc - serdeczne. Ej, tylko nie Boże Ciało ;-( Mój AGP-ON w delegację wyjeżdża i samą mnie zostawia ze środkiem trenspotu w postaci skutera i rowera i z całym inwentarzem . Nieśmiało proponuję ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Taaa ...jak te trzy sójki ... Dooopa blada nam z tej audiencji wyjdzie ... Jeżyk ma pracowity ten łyk-end ...ale jeszcze nic pewnego. U niego nigdy nic nie wiadomo ...do końca ...znaczy do piątku... Są dwa warianty ; albo zostanie teraz i będzie miał piątek 6 czerwca wolny ... albo przyjedzie w sobotę wieczorem ... ale 6-go do roboty ... Ale co mu wymyślą - jeszcze sam nie wie. To się nazywa obóz pracy nie ? AGP-inka ty się nie stresuj ! My cię na skuter nie wsadzimy . Będziem ci tyłek wozić w razie czego i psy pomożemy wysikać. Damy raaaaaadę ! Jak to mawia Jeżyk "dopiero czwartek ... wszystko się jeszcze może zmienić " ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.05.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja się dostosuję, i w ten weekend i w Boże Ciało będę u siebie. A tak wogóle to co to za wysyłanie ludzi w święto na delegację hę???? Do mnie można wpaść nawet w oba warianty. Natomiast jeśli chodzi o moje wpadnięcie do AGP-ków w sobotę hmmmm no zobaczymy bo plany były takie, że to APK-ki miały wpaść do nas. A tak wogóle to w moim kalendarzu 6-ego to niedziela a nie sobota Aga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 AAAA może być jeszcze wersja że jak się Jeżykowemu uda w ten weekend to wpadajta wszyscy do nas. Może zaplanujemy wówczas rozrywkę - wspólne układanie puzli dla dorosłych czyli składanie mebli kuchennych :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja się dostosuję, i w ten weekend i w Boże Ciało będę u siebie. A tak wogóle to co to za wysyłanie ludzi w święto na delegację hę???? Właśnie ... nawet u Jeżyka kombinują jak święto wydłużyć ... Do mnie można wpaść nawet w oba warianty. Natomiast jeśli chodzi o moje wpadnięcie do AGP-ków w sobotę hmmmm no zobaczymy bo plany były takie, że to APK-ki miały wpaść do nas. Oj tam plany ... plany są przeważnie "do korekty" A tak wogóle to w moim kalendarzu 6-ego to niedziela a nie sobota Aga ;) No czepiasz się normalnie ... noooo ... Oko mi się zemskło ...zmęczona byłam to i kalendarz podwójnie widziałam ... A na meble kuchenne sie nie pisze ! Nie ma mowy ! Jak se wszystkie szafki kuchenne z sofą pomieszałaś ... to nam z tego trabant wyjdzie ...albo przystanek autobusowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ..przygotuj krzesełko ... i Domestos ... tylko nie do picia Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ..przygotuj krzesełko ... i Domestos ... tylko nie do picia Cześć Aga Już ci moszczę krzesełko do picia zrobimy żóbrówkę ok ? Cześć Gwoździk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.05.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 jakieś choróbsko zatrzymało mnie dziś w domu - a to pozwoliło mi połazić po dziennikach,jestem pod wrażeniem - takie ocieplone miejsce - robi wrażenie - od patrzenia na to robi się cieplejbędę trzymała kciuki, żeby nie padało Wam na tarasie - gdziekolwiek to będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Zeżarło mi posta jak już go gotowego do wysłania miałam :evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Zacznę jeszcze raz. Się towarzystwo nie stresuje - małż powiedział, że paczki z meblami są opisane. Ja tam mu do końca to tak nie wierzę. Ale zobaczy się w praniu. Poza tym: meblów składać nie będziemy bo przez tą mokrą pogodę to ściany i podłogi zamiast wysychać to wilgotnieją, a ja nie bardzo mam ochotę na zbutwiałe wyposażenie wnętrz. Weźmiemy się za futryny................:eek: A wiecie dlaczego taka przerażona jestem? bo od dwóch tygodni proszę, żeby się panowie przymierzyli do tych drzwi, a on tylko że teraz nie mają czasu. Ostatnio przy wyraźnie mocnych naciskach z mojej strony rozpakowali jedne drzwi i doszli do wniosku że futryna jest węższa niż ściana i trzeba coś z tym zrobić. Na tym sprawę zakończyli i elementy odłożyli. Obecnie wygląda to tak, że mamy wygładzone ściany i surowe cegły w miejscach przeznaczonych na założenie drzwi z futrynami. Nie wiem jak to rozwiążą ale jutro to już im nie odpuszczę i do rana niedzielnego będą robić aż w końcu zrobią. Rzekłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak nie to im z muchomorów ugotuję zupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj Jeżyku!! co tam nowego w Twoim domku słychac??? wykańczasz?????? .......czekam na nowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 31.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jeżyku drogi mój - wpadam tutaj jak tylko mam czas, nie zawsze piszę, bo zwykle nie mam czasu, a czas to pieniądz, zatem ....... Wiem, wiem - jestem okropna, a brak czasu doskwiera nam wszystkim:) Ale co tam czas.... Jestem zauroczona Twoją chałupą (mam nadzieję, że się nie gniewasz za takie określenie domku). Piękniej coraz szybciej, a tych cudnych bali to CI naprawdę zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Aga jeszcze raz wielkie dzięksy... Już przenoszę komin i telefonicznie podnoszę ściankę działową Ale na razie nikt się ze mnie nie naśmiewa, ino przyjmują moje uwagi z uwagą Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.05.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj Jeżyku!! co tam nowego w Twoim domku słychac??? wykańczasz?????? .......czekam na nowe zdjęcia! Kala ... ja wiem , że ty wzrokowiec jesteś ... ale poczekaj. Wkleję jak będę miała co pokazać. Wiesz, że wykończeniówka to : mało efektu ...dużo roboty i kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.05.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Aga jeszcze raz wielkie dzięksy... Już przenoszę komin i telefonicznie podnoszę ściankę działową Ale na razie nikt się ze mnie nie naśmiewa, ino przyjmują moje uwagi z uwagą Pozdrówka Mose ...pewnie,że się nikt nie naśmiewa - BO MASZ RACJĘ ! Nikt nie będzie ryzykował nabijać się z baby, która wie czego chce i ma rację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.05.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jeżyku drogi mój - wpadam tutaj jak tylko mam czas, nie zawsze piszę, bo zwykle nie mam czasu, a czas to pieniądz, zatem ....... ..z ust mi wyjęłaś ... a co ja robię tu o tej porze ? Wiem, wiem - jestem okropna, a brak czasu doskwiera nam wszystkim:) Nie jestes okropna - ja też to mam ... Ale co tam czas.... Jestem zauroczona Twoją chałupą (mam nadzieję, że się nie gniewasz za takie określenie domku). Piękniej coraz szybciej, a tych cudnych bali to CI naprawdę zazdroszczę Chałupa - NAJTRAFNIEJSZE określenie ! Ani się waże pogniewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.05.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sipatkaaaa ... ty wieeeesz ... Czekaj cierpliwie na inwazję ...kolcoków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.06.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 wiem, wiem, wiem............. mam to samo u siebie.........niby ciagle coś sie robi w wewnątrz..........a nic nie widać!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_16.gif Na tyle mnie o tej porze stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jeżyku... wpadłam na chwilunię do domciu i nie uwierzysz... kosik zapłacił za jabłuszka... aż mi się oczka zapociły... głupia baba, noooo Ps. figaro to nie kos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts