Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Nie powiem, że było łatwo ale się nie poddawałam:cool:. Dodam jeszcze tylko skromnie, że z nadawaniem wysiadam przy mojej córce............ Ona może bez przerwy dzień i noc i przez sen tyż ............:lol:

Boże Ciało jak najbardziej jest odpowiednie do świętowania z gościami - więc - :welcome::wiggle: serdeczne.

Ej, tylko nie Boże Ciało ;-( Mój AGP-ON w delegację wyjeżdża i samą mnie zostawia ze środkiem trenspotu w postaci skutera i rowera i z całym inwentarzem :bash:.

Nieśmiało proponuję ten weekend :rolleyes:

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaa ...jak te trzy sójki ... :yes:

Dooopa blada nam z tej audiencji wyjdzie ... Jeżyk ma pracowity ten łyk-end ...ale jeszcze nic pewnego. U niego nigdy nic nie wiadomo ...do końca ...znaczy do piątku...

Są dwa warianty ; albo zostanie teraz i będzie miał piątek 6 czerwca wolny ... albo przyjedzie w sobotę wieczorem ... ale 6-go do roboty ...

Ale co mu wymyślą - jeszcze sam nie wie. To się nazywa obóz pracy nie ? :-x

AGP-inka ty się nie stresuj ! My cię na skuter nie wsadzimy . Będziem ci tyłek wozić w razie czego i psy pomożemy wysikać. Damy raaaaaadę ! ;)

Jak to mawia Jeżyk "dopiero czwartek ... wszystko się jeszcze może zmienić " ...

Ja się dostosuję, i w ten weekend i w Boże Ciało będę u siebie. A tak wogóle to co to za wysyłanie ludzi w święto na delegację hę????

Do mnie można wpaść nawet w oba warianty. Natomiast jeśli chodzi o moje wpadnięcie do AGP-ków w sobotę hmmmm no zobaczymy bo plany były takie, że to APK-ki miały wpaść do nas.

A tak wogóle to w moim kalendarzu 6-ego to niedziela a nie sobota Aga :p;):yes:

Ja się dostosuję, i w ten weekend i w Boże Ciało będę u siebie. A tak wogóle to co to za wysyłanie ludzi w święto na delegację hę????

Właśnie ... nawet u Jeżyka kombinują jak święto wydłużyć ...

Do mnie można wpaść nawet w oba warianty. Natomiast jeśli chodzi o moje wpadnięcie do AGP-ków w sobotę hmmmm no zobaczymy bo plany były takie, że to APK-ki miały wpaść do nas.

Oj tam plany ... plany są przeważnie "do korekty" :yes:

A tak wogóle to w moim kalendarzu 6-ego to niedziela a nie sobota Aga :p;):yes:

No czepiasz się normalnie ... noooo ... Oko mi się zemskło ...zmęczona byłam to i kalendarz podwójnie widziałam ...

;)

A na meble kuchenne sie nie pisze ! Nie ma mowy !

Jak se wszystkie szafki kuchenne z sofą pomieszałaś ... to nam z tego trabant wyjdzie ...albo przystanek autobusowy ... :D

jakieś choróbsko zatrzymało mnie dziś w domu - a to pozwoliło mi połazić po dziennikach,

jestem pod wrażeniem - takie ocieplone miejsce - robi wrażenie - od patrzenia na to robi się cieplej

będę trzymała kciuki, żeby nie padało Wam na tarasie - gdziekolwiek to będzie....

Zacznę jeszcze raz.

Się towarzystwo nie stresuje - małż powiedział, że paczki z meblami są opisane. Ja tam mu do końca to tak nie wierzę. Ale zobaczy się w praniu.

Poza tym: meblów składać nie będziemy bo przez tą mokrą pogodę to ściany i podłogi zamiast wysychać to wilgotnieją, a ja nie bardzo mam ochotę na zbutwiałe wyposażenie wnętrz.

Weźmiemy się za futryny................:eek::eek::eek:

A wiecie dlaczego taka przerażona jestem? bo od dwóch tygodni proszę, żeby się panowie przymierzyli do tych drzwi, a on tylko że teraz nie mają czasu. Ostatnio przy wyraźnie mocnych naciskach z mojej strony rozpakowali jedne drzwi i doszli do wniosku że futryna jest węższa niż ściana i trzeba coś z tym zrobić. Na tym sprawę zakończyli i elementy odłożyli.

Obecnie wygląda to tak, że mamy wygładzone ściany i surowe cegły w miejscach przeznaczonych na założenie drzwi z futrynami. :yes::evil:

Nie wiem jak to rozwiążą ale jutro to już im nie odpuszczę i do rana niedzielnego będą robić aż w końcu zrobią. Rzekłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jak nie to im z muchomorów ugotuję zupę :stirthepot:

Jeżyku drogi mój - wpadam tutaj jak tylko mam czas, nie zawsze piszę, bo zwykle nie mam czasu, a czas to pieniądz, zatem ....... :p

Wiem, wiem - jestem okropna, a brak czasu doskwiera nam wszystkim:)

Ale co tam czas.... Jestem zauroczona Twoją chałupą (mam nadzieję, że się nie gniewasz za takie określenie domku). Piękniej coraz szybciej, a tych cudnych bali to CI naprawdę zazdroszczę:)

Aga jeszcze raz wielkie dzięksy...:yes:

Już ;) przenoszę komin i telefonicznie podnoszę ściankę działową;) Ale na razie nikt się ze mnie nie naśmiewa, ino przyjmują moje uwagi z uwagą :D

Pozdrówka

Mose ...pewnie,że się nikt nie naśmiewa - BO MASZ RACJĘ ! :yes:

Nikt nie będzie ryzykował nabijać się z baby, która wie czego chce i ma rację ...

Jeżyku drogi mój - wpadam tutaj jak tylko mam czas, nie zawsze piszę, bo zwykle nie mam czasu, a czas to pieniądz, zatem ....... :p

..z ust mi wyjęłaś ... a co ja robię tu o tej porze ? ;)

Wiem, wiem - jestem okropna, a brak czasu doskwiera nam wszystkim:)

Nie jestes okropna - ja też to mam ...

Ale co tam czas.... Jestem zauroczona Twoją chałupą (mam nadzieję, że się nie gniewasz za takie określenie domku). Piękniej coraz szybciej, a tych cudnych bali to CI naprawdę zazdroszczę:)

Chałupa - NAJTRAFNIEJSZE określenie ! Ani się waże pogniewać :cool:

:D