Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Jeżyku... wpadłam na chwilunię do domciu i nie uwierzysz... kosik zapłacił za jabłuszka... aż mi się oczka zapociły... głupia baba, noooo

Ps. figaro to nie kos

Eeee już tam zaraz głupia ... dobry człowiek jesteś Arctisiu ...:yes: ...jak mawia Słoneczko ...;)

Każdy dostaje to na co załużył ... a codaje - do niego wraca ...

Zapłata droższa pieniędzy coooo ?

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ładnie, to znaczy jak dostaję ostatnio same kopniaki w tyłek, to tylko na tyle zasłużyłam??

No kiedy ja cie kopnąłam co ? No kiedy ?!? :jawdrop:

Pitolisz tam ... za dobrze widocznie miałaś i życie ci korektę w scenariuszu zrobilo ...

A tak sero bardziej ... nie może być cały czas różowo ... tak było w raju ale jedna taka jędza zeżarła jabłko ... i od tej pory jest raz dobrze ...raz nie ... ;)

A tak całkiem serio - absolutnie trzeba cię przytulić !!!

Chodź ... jeżyk cie utuli ...i nie pokłuje :hug:

cześć Aguś, podgoniłaś i to sporo:), czekam niecierpliwie na ścianki, spore to poddasze macie, a z zewnątrz wogóle nie wygląda,

ps. z tym mistrzem to tak jest ;) , ja też od niego niezła burę kiedyś oberwałam i to w dużo gorszym stylu, a co najciekawsze to nie do końca słusznie, trza go brać z przymrużeniem ;)

Cześć Aga:welcome:

Już wróciłam do cywilizacji umordowana absolutnie. Posiniaczona od dołu do góry (wcale nie pobita !!!!!!!!;)) z chęciami do pracy intelektualnej :yes:

W domu już płytki na połowie salonu leżą - położył małż z bratem. 101 płytek w 3 godziny.... brat kładł pierwszy raz. Niesamowici są....

Jak tam kijanki? Dojechały żywe? Mają już nogi? A może już kumkają?;)

Ach ten Wasz domek to ma wymiary podobne do naszego tylko że ma pięterko achhhhhhh A ja nie mam pięterka :(. Trudno. Nie mam też schodów zrobionych na strych i muszę kogoś znaleźć bo dziura przeszkadza dokończyć sutity a tego co miał to zrobić nie chcę na oczy widzieć. Kłamca jeden.... Powiedziałabym więcej ale się opanowałam.....

Ach. Madziulka moja nie może się nachwalić ciebie jaka to fajna jesteś - czuj się ona rzadko dobrze o "starych" ludziach mówi :yes:

Ach. Madziulka moja nie może się nachwalić ciebie jaka to fajna jesteś - czuj się ona rzadko dobrze o "starych" ludziach mówi :yes:

Za "czerwone' daj Madziuli buziola od cioci ... za "zielone" dostaniesz kopa w ten centkowany tyłek :yes:;)

Kijanki dojechały ... wpuściłam do wody ... i tyle je widziałam ...

Drzewka wsadzone i ... myślę, że wszystkie przeżyją !

Dzięki za mile spedzony czas - powtórkę z AGP-ami zaplanujemy ... o ile znowu nie będą "przy nadziei" ;)

Yetiemu już zapowiedziałam, że jak mi dadzą tyle żóbrówki to kłódkę założyć i alarm odpalić ... bo mu pół chałupy wyniosę ... :cool: