AgaJeżyk 03.06.2010 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jeżyku... wpadłam na chwilunię do domciu i nie uwierzysz... kosik zapłacił za jabłuszka... aż mi się oczka zapociły... głupia baba, noooo Ps. figaro to nie kos Eeee już tam zaraz głupia ... dobry człowiek jesteś Arctisiu ... ...jak mawia Słoneczko ... Każdy dostaje to na co załużył ... a codaje - do niego wraca ... Zapłata droższa pieniędzy coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Łoj takkkkk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.06.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No ładnie, to znaczy jak dostaję ostatnio same kopniaki w tyłek, to tylko na tyle zasłużyłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.06.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No ładnie, to znaczy jak dostaję ostatnio same kopniaki w tyłek, to tylko na tyle zasłużyłam?? No kiedy ja cie kopnąłam co ? No kiedy ?!? Pitolisz tam ... za dobrze widocznie miałaś i życie ci korektę w scenariuszu zrobilo ... A tak sero bardziej ... nie może być cały czas różowo ... tak było w raju ale jedna taka jędza zeżarła jabłko ... i od tej pory jest raz dobrze ...raz nie ... A tak całkiem serio - absolutnie trzeba cię przytulić !!! Chodź ... jeżyk cie utuli ...i nie pokłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.06.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 cześć Aguś, podgoniłaś i to sporo:), czekam niecierpliwie na ścianki, spore to poddasze macie, a z zewnątrz wogóle nie wygląda, ps. z tym mistrzem to tak jest , ja też od niego niezła burę kiedyś oberwałam i to w dużo gorszym stylu, a co najciekawsze to nie do końca słusznie, trza go brać z przymrużeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.06.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kama - już są ścianki i ...miejsca mniej ale i tak zgrabne pokoiki wyszły. Są tylko dwa na poddaszu a dom ma 10X7,5 to nawet ustawne będą. Nie mam chwili co by zabrać sie za dziennik ... taki zapier ... że nie ma czasu "taczki załadować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.06.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cześć Aga:welcome: Już wróciłam do cywilizacji umordowana absolutnie. Posiniaczona od dołu do góry (wcale nie pobita !!!!!!!!) z chęciami do pracy intelektualnej W domu już płytki na połowie salonu leżą - położył małż z bratem. 101 płytek w 3 godziny.... brat kładł pierwszy raz. Niesamowici są.... Jak tam kijanki? Dojechały żywe? Mają już nogi? A może już kumkają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.06.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ach ten Wasz domek to ma wymiary podobne do naszego tylko że ma pięterko achhhhhhh A ja nie mam pięterka . Trudno. Nie mam też schodów zrobionych na strych i muszę kogoś znaleźć bo dziura przeszkadza dokończyć sutity a tego co miał to zrobić nie chcę na oczy widzieć. Kłamca jeden.... Powiedziałabym więcej ale się opanowałam..... Ach. Madziulka moja nie może się nachwalić ciebie jaka to fajna jesteś - czuj się ona rzadko dobrze o "starych" ludziach mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.06.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ach. Madziulka moja nie może się nachwalić ciebie jaka to fajna jesteś - czuj się ona rzadko dobrze o "starych" ludziach mówi Za "czerwone' daj Madziuli buziola od cioci ... za "zielone" dostaniesz kopa w ten centkowany tyłek Kijanki dojechały ... wpuściłam do wody ... i tyle je widziałam ... Drzewka wsadzone i ... myślę, że wszystkie przeżyją ! Dzięki za mile spedzony czas - powtórkę z AGP-ami zaplanujemy ... o ile znowu nie będą "przy nadziei" Yetiemu już zapowiedziałam, że jak mi dadzą tyle żóbrówki to kłódkę założyć i alarm odpalić ... bo mu pół chałupy wyniosę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Za "czerwone' daj Madziuli buziola od cioci ... za "zielone" dostaniesz kopa w ten centkowany tyłek A ja se nie dam kopa w deeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.06.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Sipatka widać Madzia mądre dzecię skoro się na Kolczastej poznało... Potwierdzam Aga jest very super git baba z cojonesami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Aguś wiesz moze co to za ptaszek co pięknie ze swą koleżanką śpiewa u mojej znajomej?http://www.szipszop.pl/urlop/ptakx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.06.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 wypisz wymaluj pliszka, co swój ogonek chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 http://www.szipszop.pl/urlop/ptakx2.jpg a tu podobno Pani tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 o nie właśnie doszukałam pierwsza to pliszka siwa a druga to żółta dzięki Gosiek33! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.06.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 anka to drugie nie wygląda na pliszkę - a piękny ptaszek i też chciałabym wiedzieć kto on zacz Pliszka ma charakterystyczny sposób poruszania się - skacze i bez przerwy kiwa ogonkiem a ten rudzielec wygląda na śpiewaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 aaaaa no to czekam na oznaczenie go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.06.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jeżykowa jest specjalistką od pitaszków trzeba jej zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.06.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jegomość z paramańczowym brzuszkiem to pan kląskawka moje panie Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 No i się fachwomen wypowiedziała. Forum zamilkło z podziwu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts