Jędruśki 08.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Hmmmmm.czyli panów rozpoznajemy po brzuszkach A Panie po czym można rozpoznać? Edytowane 9 Czerwca 2010 przez Jędruśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.06.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Iza ... o ptaszkach wiem wiele ... Jędrusiek - u nas ( ludzi) - po "cytrynkach" i makijażu ... u ptaszków odwrotnie. ONE sie nie malują ... i stringów nie noszą ... tam facet musi wyglądać lepiej. Brzuszek ma być kolorowy - nie upasiony a piórka czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 :rotfl: Świetnie ujęłaś temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 09.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Już nawet nie zapytam co to jest cytrynka Czy raczej cytrynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) mimo tego, ze ten rudzielec ma rudy a nie czarny ogon??? z tekstami the beściara jesteś Aguś! Edytowane 9 Czerwca 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.06.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Już nawet nie zapytam co to jest cytrynka Czy raczej cytrynki Jak masz małe Jędruśki to widziałeś cytrynkę nie raz Miałam dzisiaj ambitny plan podgonić dziennik ... ale go ni ma ... Wogóle nie mogę ani jednego dziennika wynorać ... jakiś oxford znowu sie dorwał i cos napierdzielił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.06.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ... I nie będzie postu o POŚ-u ... pooglądajcie sobie fotki : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/HistoriaBudowyJezyka# Opiszę jak pokumam co się dzieje z dziennikami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jegomość z paramańczowym brzuszkiem to pan kląskawka moje panie o dzięki Ci Pani widziałam takie i nie miałam pojęcia co to za ptaszki tu można posłuchać http://ptakolub.gsi.pl/turdidae/turdidae.htm#st a dzienniki poprzenosili z automatu i za karę (sama przenosiłam do nowego) mam podwójne , żeby się choć schlała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Aguś-dzienniczek Twój już jest! możesz pisać.....czekamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.06.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Macie już POSia?? U nas pan odwołany w związku z wczorajszą ulewą i pojawieniem siuę jeziora na działce obok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.06.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Mamy POŚ-a AGP-inko;) Podejrzyj fotki na picasie - post będzie wieczorkiem bo teraz "gryzę" kaloryfery ... ( liczę...przeliczam ...kombinuję ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.06.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wy to już nieźle ten domek zaawansowany macie to kiedy przeprowadzka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.06.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wy to już nieźle ten domek zaawansowany macie to kiedy przeprowadzka????? Prowokujesz mnie kocico ? Już bym tam mieszkała ...bodaj na tym chudziaku ... Nie ustalam daty ... bo to najczęściej nie wypala. Ale założenie jest NAJSZYBCIEJ JAK SIE DA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.06.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 widziałam POŚia i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ............ Już bym tam mieszkała ...bodaj na tym chudziaku ...... lepiej na styropianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.06.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 lepiej na styropianie Aaaa widzisz ! A tego centkowanego "materaca" to ci u mnie dostatek nawet ! Mogę sobie wymościć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 brakuje mi pograbionej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Se pooglądałam, ta Twoja Jeżykówka to już nie w kij dmuchał Osobiście goszczę w tej chwili u siebie: sroki (te odróżniam bezbłędnie), jakieś takie wyroby gołębiopodobne, ale są jasno brązowe z czarnymi końcówkami skrzydeł a skrzeczą prawie jak sroki właśnie i mnóstwo wiele takich, co to się jeszcze nie przedstawiły ale są śliczne i pięknie śpiewają! Poza tym bardzo szybkie (szczególnie gdy kicia jest w pobliżu) i nie mogę zrobić im zdjęcia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.06.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Cześć Brazulka ... skrzeczą sójki ... ale czy są gołębiopodobne ? ... no może wielkością troszkę A ja siedzę w Gwoździowym dzienniku i sie mocno zastanawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.06.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 brakuje mi pograbionej fotki Nooo ... brakuje ... ale głupio było robić fotke jak chłopak taki pozytywnie nadgorliwy ... zaś by się już tak nie starał ... A zagrabił pierwsza klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts