AgaJeżyk 16.06.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Aga a to zonk faktycznie nie zazdraszczam. Popytaj może w dziale wymiana doświadczeń http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161075-Wylewki może ktoś jakąś radę sensowną poda Nie ma najmniejszego sensu ... bo nikt tam nie zrozumie na czym polega problem. W murowańcu wylewka wejdzie wyżej na ścianę ...i po kłopocie. Na bal nie może wejść ... niżej też będzie paskudnie bo trzeba to zakryć listwą ... tylko dopasuj ją do okrągłego bala z sękami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A musi być samopoziomująca wylewka? Kiedyś takowej nie było a podłogi się wylewało - może pora wrócić do zapomnianej metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.06.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 miłego dnia przyszłam życzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.06.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A musi być samopoziomująca wylewka? Kiedyś takowej nie było a podłogi się wylewało - może pora wrócić do zapomnianej metody Hmmm ... przecież nigdzie nie pisałam, że będzie samopoziomująca ... ? Normalna ma być - byle była równa. A na taki samopoziomujący wynalazek kupę forsy wydała moja siostra ... tylko podłogi są tak krzywe, że drzwi od szafy same się zamykały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Aga, ale to chyba nie wina zaprawy, a raczej fachowców, którzy ja położyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.06.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Aga, może schodki sobie zróbcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.06.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Kobitki ... ich jeszcze nie ma ... znaczy wylewek ... Mają być w przyszłym tygodniu ... ale fundamenty są tak krzywe że nijak ich wylać nie można po ludzku - bo albo krzywe bedą albo bale zeszpecą ... Bryndza ... Teraz musze wybrać mniejsze zło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.06.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Aga, może schodki sobie zróbcie Jak cie gryznę w ten chudy tyłek to zobaczysz schodki ...ale troszke racji masz ... bo jeden próg trza będzie wymodzić co by chociaz ciut zniwelować tą radosną twórczość "budowlańców" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Anulka żart rzuciła ale niechcący pomysł poddala. Jeśli masz możliwość to można byłoby np zrobić dwupoziomową podłogę w salonie albo zejście do salonu gdy przedpokój jest krzywy w stosunku do innych pokoi. Na pewno coś wymyślisz, główka pracuje U ciebie krzywe fundamenty u mnie trzy futryny koło siebie i każda na innej wysokości. Obłęd. Kocio ma się nieco lepiej oby tylko wyniki w piątek to potwierdziły Edytowane 16 Czerwca 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 18.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Agnieszka ale domek stoi prosto? - tylko nie kop w tyłek bo mój też chudy i będzie Cię bolała nóżka. Nie pokazujesz problemu na zdjęciu - bo jak jest krzywy fundament - to jak dali radę ci od bali. Chyba musieli gdzieś łapać poziom? U mnie był problem z winklami. Skarżyli że nie mam kątów prostych - ale nie przyszło im do głowy że dom jest zwyczajnie przekoszony i w kilku miejscach nie ma kątów prostych. Opowiedz dokładniej o tym problemie może dziewczyny coś podpowiedzą................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.06.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Anulka żart rzuciła ale niechcący pomysł poddala. Jeśli masz możliwość to można byłoby np zrobić dwupoziomową podłogę w salonie albo zejście do salonu gdy przedpokój jest krzywy w stosunku do innych pokoi. Na pewno coś wymyślisz, główka pracuje U ciebie krzywe fundamenty u mnie trzy futryny koło siebie i każda na innej wysokości. Obłęd. Kocio ma się nieco lepiej oby tylko wyniki w piątek to potwierdziły sipatka ma jeszcze płytkę przez AGP-y popsutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 18.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Agnieszka ale domek stoi prosto?... ...Opowiedz dokładniej o tym problemie może dziewczyny coś podpowiedzą................. ................... albo chłopaki ......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 18.06.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 ................... albo chłopaki ......................... ..........One podpowiedzą .........a oni zrobić będą zmuszeni............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.06.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kochani ... czekam na Jeżola mojego ... niech się też pomartwi ciut ... toć budowlaniec jest nie ? Ja mam insze urwanie głowy w tym tygodniu (takie mniej budowlane ... nie ważne ) Łyk-end mam nadzieję rozwiąże troszkę ten problem ... bo mnie to chyba jednak przerasta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 18.06.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 ................... albo chłopaki ......................... Właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 18.06.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kochani ... czekam na Jeżola mojego ... niech się też pomartwi ciut ... toć budowlaniec jest nie ? Ja mam insze urwanie głowy w tym tygodniu (takie mniej budowlane ... nie ważne ) Łyk-end mam nadzieję rozwiąże troszkę ten problem ... bo mnie to chyba jednak przerasta ... Jakikolwiek by on nie był ( ten problem ) to jesteśmy z Tobą....Kolczasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Nie wiem co poczułeś ... Ja poczułabym sie jak najgorszy szkodnik i pasożyt tej ginącej Planety ... Ale to ja ... normalni ludzie tak nie reagują ... ...ale o sssoooo chooodzi ? cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Znalazłem dla was ogrodzenie http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/ogrodzenia_5_bl2_z2_500_Mysluk_Tomasz_.jpg http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/ogrodzenia_4_bl2_z1_500_Mysluk_Tomasz_.jpg a tu cały artykół o doborze ogrodzeń http://www.wymarzonyogrod.pl/ogrodzenie_-oswietlenie/ogrodzenie/dookola-plotu,1233_145.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.06.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ale ogrodzenie no no no Chciałabym takie, ale to chyba bym musiala sobie kowala za męża wziąć żeby z torbami nie pójść. A że jednego małża już mam a u nas bigamia zabroniona to się tylko smaczkiem ogrodzenia obejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.06.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 ło matko, a komu sie chciało te głazy tam utykać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts