Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Aga a to zonk :sick: faktycznie nie zazdraszczam. Popytaj może w dziale wymiana doświadczeń http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161075-Wylewki może ktoś jakąś radę sensowną poda

Nie ma najmniejszego sensu ... bo nikt tam nie zrozumie na czym polega problem.

W murowańcu wylewka wejdzie wyżej na ścianę ...i po kłopocie. Na bal nie może wejść ... niżej też będzie paskudnie bo trzeba to zakryć listwą ... tylko dopasuj ją do okrągłego bala z sękami ...

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A musi być samopoziomująca wylewka? Kiedyś takowej nie było a podłogi się wylewało - może pora wrócić do zapomnianej metody :eek:

Hmmm ... przecież nigdzie nie pisałam, że będzie samopoziomująca ... ?

Normalna ma być - byle była równa.:yes:

A na taki samopoziomujący wynalazek kupę forsy wydała moja siostra ... tylko podłogi są tak krzywe, że drzwi od szafy same się zamykały ...

Anulka żart rzuciła ale niechcący pomysł poddala. Jeśli masz możliwość to można byłoby np zrobić dwupoziomową podłogę w salonie albo zejście do salonu gdy przedpokój jest krzywy w stosunku do innych pokoi. Na pewno coś wymyślisz, główka pracuje

U ciebie krzywe fundamenty u mnie trzy futryny koło siebie i każda na innej wysokości. Obłęd.

Kocio ma się nieco lepiej oby tylko wyniki w piątek to potwierdziły

Edytowane przez sipatka

Agnieszka ale domek stoi prosto? - tylko nie kop w tyłek bo mój też chudy i będzie Cię bolała nóżka.:)

Nie pokazujesz problemu na zdjęciu - bo jak jest krzywy fundament - to jak dali radę ci od bali. Chyba musieli gdzieś łapać poziom?

U mnie był problem z winklami. Skarżyli że nie mam kątów prostych - ale nie przyszło im do głowy że dom jest zwyczajnie przekoszony i w kilku miejscach nie ma kątów prostych.

Opowiedz dokładniej o tym problemie

może dziewczyny coś podpowiedzą.................

Anulka żart rzuciła ale niechcący pomysł poddala. Jeśli masz możliwość to można byłoby np zrobić dwupoziomową podłogę w salonie albo zejście do salonu gdy przedpokój jest krzywy w stosunku do innych pokoi. Na pewno coś wymyślisz, główka pracuje

U ciebie krzywe fundamenty u mnie trzy futryny koło siebie i każda na innej wysokości. Obłęd.

Kocio ma się nieco lepiej oby tylko wyniki w piątek to potwierdziły

sipatka ma jeszcze płytkę przez AGP-y popsutą :oops:

Kochani ... czekam na Jeżola mojego ... niech się też pomartwi ciut ... toć budowlaniec jest nie ?

Ja mam insze urwanie głowy w tym tygodniu (takie mniej budowlane ... nie ważne )

Łyk-end mam nadzieję rozwiąże troszkę ten problem ... bo mnie to chyba jednak przerasta ...:-x

Jakikolwiek by on nie był ( ten problem ) to jesteśmy z Tobą....Kolczasta

Znalazłem dla was ogrodzenie ;)

http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/ogrodzenia_5_bl2_z2_500_Mysluk_Tomasz_.jpg

http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/ogrodzenia_4_bl2_z1_500_Mysluk_Tomasz_.jpg

a tu cały artykół o doborze ogrodzeń

http://www.wymarzonyogrod.pl/ogrodzenie_-oswietlenie/ogrodzenie/dookola-plotu,1233_145.htm