aka z Ina 22.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 najlepsze w tym jest chyba to, że otwory pod gałzy były robione, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.06.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ogrodzenie bajka ... pasowałoby ooooj pasowało ... To jak ? Zna ktos przystojnego kowala ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.06.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 W tym problem że kowali jak na lekarstwo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 23.06.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ogrodzenie bajka ... pasowałoby ooooj pasowało ... To jak ? Zna ktos przystojnego kowala ... ? Ja znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.06.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja znam Nooo to jak przystojny ... to ja receptę poproszę ...bo podobno "jak na lekarstwo" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.06.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ojjjjjjjjjjjjjjjjj A co kochany małżulek Jeżyk na to? Pewnie będzie płakał, jak żonka takie lekarstwo zastosuje:cry: Nie rób tego Jeżykowi droga Jeżykowo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witaj Aga!Dawno mnie tu nie było, przyznaję się bez bicia!Ale teraz nadrobiłam i mam nadzieję, że jestem rozgrzeszona?Poczytałam i o Twoich perypetiach z tynkarzami i o innych pierepałkach..Ale wierzę w to, że jesteś twardą kobietką (nooo.. psychicznie jakby) i nie poddasz się różnym takim przeciwnościom.A za to potem - satysfakcja gwarantowana!Pozdrawiam Cię i ściskam czerwcowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.06.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Ło matko, ale mnie u ciebie dawno nie bylo.Pierwsze co mi sie rzucilo na oczy to to, ze jak masz juz dosc to nie pij martini! Banie se walnij! I walcz kochana dalej. Jedna wpadka na budowie byc musi! Teraz bedzie juz tylko lepiej! Edytowane 24 Czerwca 2010 przez madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.06.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ło matko, ale mnie u ciebie dawno nie bylo. Pierwsze co mi sie rzucilo na oczy to to, ze jak masz juz dosc to nie pij martini! Banie se walnij! I walcz kochana dalej. Jedna wpadka na budowie byc musi! Teraz bedzie juz tylko lepiej! Ło maaatko ... zlituj sie ... mam kota ! Niech se stwór jeszcze pożyje Myślałam, żeś już z kretesem przepadła. Jak się mieszka ? ( głupie pytanie coooo ) Madd ... a co to jest bania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.06.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Iwonka ... też sobie wmawiam, że jestem twarda ... Ale czasem mam wrażenie, że łatwiej byłoby mi przybić gwoździem kisiel do ściany ... jak wykończyć ten dom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A ja zawsze myślała, że to z galaretką było... to przybijanie... ale dla Jeżyka taka galaretka to pikuś, Ona z motkiem na kisiel... Za fundamenty to się balowcom należy opierdziel... fundament jaki jest każdy widzi... to bale powinny być poziome i pierwszym powinni tą krzwiznę fundamentów zniwelować. Wiem, łatwo gadać trza zaradzić... wylała bym tak, żeby nie kombinować z listwami przypodłogowymi. Nie wiem na ile jest to krzywe, bo jakoś w pół bala to nie wierzę, a jak Ci wlezie ciut to i tak nikt nie zauważy. Przecież i tak najczęściej pod ścianami cuś stoi... Dobra, nie mądraluję... Kosik co wieczór dziękuje za jabłuszka, mama ( bo teraz mieszka w naszym domku) mówiła, a wczoraj znów na własne uszka go słyszałam... Pozdrawiam serdecznie i kolce do góry!!! Aaaaa... zapomniałam, wczoraj moja sunia przytargała jeża:jawdrop:... ale tak delikatniusio;)... wypuściłyśmy razem w zarośla za płotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kisiel do ściany - właśnie sobie wyobraziłam - :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Przyznam wam się dziewczyny, że jak czytałam o tym jak ptaszki gniazdka zakładają w waszych domkach to mię zazdrość brała i niepokój. Bo u mnie żaden ptaszek gniazdka nie zakładał. Jakiś zły dom czy miejsce? Myślałam sobie smutno..... I w nagle w zeszą niedzielę zobaczyłam dwa gniazdka na belce od daszku wejściowego.Serce z radości podskoczyło huurrrrra ............. ale mężuś mówi, że to nie jest dobre miejsce na domek ptaszkowy bo nasze szwędanie się będzie im przeszkadzało, są wg niego stanowczo za nisko (fakt mogę ręką dosięgnąć).......... No i teraz zamiast się cieszyć to się martwię. Co prawda widziałam tylko gniazdka a pitaszków niiiii ale może na spacerek poleciały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ty sie nie martw... małża masz? to ptaka w domku też masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.06.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 buachchachachachaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.06.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Aga - ja tez mam kota - nawet dwaBania to kieliszek wodki. Raczej wiekszy niz mniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 25.06.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Chyba powstanie drugi nowy wątek Czyli w jakiej części kraju jak określa się te same rzeczy. U nas można być "na bani". Ale jakby ktoś powiedział walnij se banie, to ja bym poszedł do.....sauny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.06.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A ja zawsze myślała, że to z galaretką było... to przybijanie... ale dla Jeżyka taka galaretka to pikuś, Ona z motkiem na kisiel... Chyba jednak lubię wyzwania Za fundamenty to się balowcom należy opierdziel... fundament jaki jest każdy widzi... to bale powinny być poziome i pierwszym powinni tą krzwiznę fundamentów zniwelować. No nie do końca ... balowcom trza odpuścić. Konfrontacja z wykonawca fundamentów była. Murarze obiecali robic fundamenty pod niwelator. Jeżyk oznajmił wszem, że on budowlaniec - to dopilnuje...zresztą urlop miał chyba ze dwa tygodnie ... Ja się uspokoiłam , balowcom czujność uśpiła , dom sie złożył rewelacyjnie ... wszyscy się dziwią jakim cudem ... bo to prawom fizyki urąga ... A zonk wyszedł dopiero teraz ... jak wylewki chcemy robić. I co ? Komu dooopę strzaskać ?? Wiem, łatwo gadać trza zaradzić... wylała bym tak, żeby nie kombinować z listwami przypodłogowymi. Nie wiem na ile jest to krzywe, bo jakoś w pół bala to nie wierzę, a jak Ci wlezie ciut to i tak nikt nie zauważy. Przecież i tak najczęściej pod ścianami cuś stoi... To ciut to jest ładnych kilka centymetrów na salonie. Między drzwiami tarasowymi a łazienka ... 10 cm bite ! Wyjście na taras będzie po schodku ...niestety ... Dobra, nie mądraluję... Kosik co wieczór dziękuje za jabłuszka, mama ( bo teraz mieszka w naszym domku) mówiła, a wczoraj znów na własne uszka go słyszałam... Pozdrawiam serdecznie i kolce do góry!!! Zadarłam Aaaaa... zapomniałam, wczoraj moja sunia przytargała jeża:jawdrop:... ale tak delikatniusio;)... wypuściłyśmy razem w zarośla za płotem:) Jeży proszę nie meczyć ... już zmęczone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.06.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ty sie nie martw... małża masz? to ptaka w domku też masz Pewnie że ma ! Nawet na dwóch jajkach siedzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.06.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ...no to ani chybi, że i jakieś gniazdko ten ptak u Sipatki znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts