Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Halo JEŻYCZKA!

Do jasnej pogody! Codziennie wchodzimy na Twój dziennik, a tam nic nowego (a ktoś tu obiecuje gruszki na wierzbie:no:)

Już się wystarczająco naoglądaliśmy Twojej pięknej, zielonej wełenki na poddaszu i eleganckiego zbiorniczka na produkty końcowe przemiany materii, a teraz kategorycznie i bezwzględnie prosimy o NOWE RELACJE z placu boju! Co się tam wyrabia u Was, hę???

Pozdrówka:D

A którego wieczorka jeśli można spytać? ;)

Ania ... ja już nawet wieczorków nie mam ... :(

Siedzimy na działce do późnej nocy i wietrzymy chałupkę. Ognisko trzeba palić bo komary objedzą człowieka do kości a zostawić wszystko pootwierane na żywioł ...też strach ... mimo alarmu.

Wtłoczyli nam 400 litrów wody do domu ... nie zdawałam sobie z tego sprawy.

Teraz tylko wietrzyć ...wietrzyć ... wietrzyć ...

Jak zostawiłam na posadzce gumowe rękawiczki to za chwile był ich mokry ślad ... woda wyłazi jak złe :eek:

Już się nie dziwię, że trzeba tyle czekać na położenie gresu.

Aka ... tyle srca im zimą oddałaś...chyba cię już nie opuszczą :wiggle:

Gwoździk ...w ten dziennik to jeszcze raz zajrzyj ...

Mypinki nie wrzeszczeć mi tu ! ;) Dobrze wam boście dwoje ... a ja sama sie morduję i jeszcze idzie mi jak krew z nosa :( ...

AGP-y nie dokuczać ;) ... cos tam napłodziłam :rolleyes:

Jeszcze o wylewkach będzie ...ale to z tej "innej beczki " ... tej niedobrej ...:( bo szpetnie wyszły ...mimo, ze proste i ładnie zatarte ...

Łosica chociaz grzeczna ...i Gosiek ;)

Trzymajcie kciuki co by mi pozwolenia na budowe nie odebrali. Nie wierzę sądom ani szacownym urzędom miłościwie nam panującym.

Podejmują czasem tak absurdalne decyzję, ze odetchne dopiero jak sie skończy ten cyrk ... nie prędzej ...

[

Kargule … a jakże …

Wczoraj miałam pierwszy raz inspektora z Nadzoru Budowlanego. Przyjechał sprawdzić czy mam tablicę informacyjną … bo ponoć nie . Taką otrzymał informację od Starostwa Powiatowego … oczywiście w związku z paszkwilem który wysmarowali.

Kopię scenariusza tego science-fikcion jaki spłodzili otrzymałam i ja . Oczy mi wyłażą jak czytam te brednie. Buduje się na ich gruncie, wbrew wszelkim przepisom prawa budowlanego ( ponoć nawet w rowie ), nie zachowuję przepisowych odległości od granic, nie mam tablicy informacyjnej … itp. …ale najpikantniejsze to posądzenie mnie o sfałszowanie aktu notarialnego i podrobienie map geodezyjnych. Hmmm dosyć, że nie przystawiłam broni do głowy geodety albo nie zagłodziłam go najpierw na śmierć zanim sporządził mi mapy do celów projektowych. Cokolwiek nie nasmarowali – Starostwo wznowiło postępowanie w sprawie mojego pozwolenia na budowę …Dobrze, że nie wstrzymali budowy …

[[/font]

:jawdrop:po raz kolejny!!!!

Aga, a ja myślałam, że w dzisiejszych czasach już takich ludzi nie ma....

Znam takie historie z opowieści mojej mamy, jak ona była dzieckiem..... ale dzisiaj???

Trzymam kciuki, żeby wszystko się zakończyło wreszcie:D:D:D

Oj są, sama znam podobny przypadek. Niestety... Trzymaj się!!

Jakby coś, to skrzykujemy ekipę i jedziemy tam. Może kargulom jaką niespodziankę podrzucimy ;-)

Edytowane przez AGP