agatka2106 09.07.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ale na budowie to juz prawie ku koncowi sie zbliza. Gratuluje! Jednak nie opadlas z sil mimo milej pomocy sasiedzkiej:rolleyes: Dojrzalam tez drzwi na taras PIEKNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.07.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dzięki ...baby moje kochane ... Jutro gładzę szpetne tynki ...już nie mogę na nie patrzeć ... brrr Co do Kargulowej ... to chyba sobie zaszkodziła ... To tak odnośnie zdziwienia Yuki ...że są jeszcze tacy ludzie. Upolowała inspektora (krążyła wokół ogrodzenia zołza ) i dorwała go przed bramą . Tekst na dzień dobry A pan to przepraszam czego sobie tu winszuje ? ... bo za długo cos pan tam siedział ! Facet zdębiał ...i zaczął się tłumaczyć ... że protokół pisał i dlatego tak mu zeszło. No i zalała go swoją głupotą ! Jak zaczęła o tej drodze wrzeszczeć - pół wsi słyszało. Tłumaczy jej człowiek że tylko tablica go interesuje, że o drodze nic nie wie ... a babsko wrzeszczy dalej. To się człowiek chyba ulitował i tłumaczy jej, że to mogła być taka "zwyczajowa" droga ...ale legalna nie była i nie ma jej nigdzie w dokumentach To usłyszał : Pokurwiuno może być byle by była !!! Stałam sobie spokojnie obok towarzyszki inspektora (parkami chodzą co by korupcji nie było chyba) duszącej się ze śmiechu - jak już miała łzy w oczach to się tyłem odwróciła żeby się nie udusić chyba i jedno pytanie tłukło mi się po głowie : Inteligentnego mam "przeciwnika" w tej wojnie co ? Na koniec trzaskała rowerem (kierownicą ) o ziemię i darła się, że kumoterstwo tu widzi i nie będzie go słuchać. Prawdziwe przedstawienie z gatunku "rodzimy folklor". Zastanawiam się dzisiaj skąd wiedziała, że oni u mnie są ...chyba mnie śledzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.07.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 :lol2::lol2:ksiazke bys miogla napisac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.07.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 :lol2::lol2:ksiazke bys miogla napisac;) Kto wie ...tylko kiedy ? Dziennik juz ma zaległości ...taka ze mnie "pisarka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Kto wie ...tylko kiedy ? Dziennik juz ma zaległości ...taka ze mnie "pisarka" spręż się ........ 250000 za napisanie + 15% od sprzedanego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Wiesz co ja Ci Jeżyku powiem... taka łobrotna babka jezdeś to i kałacha jakiego byś wykombinowała:lol2:... ja to bym chyba gołymi rencami gadzinę wykończyła... tylko chyba nie warto rąk brudzić... Dzięki Ci o Panie za sąsiadów... normalniejszych, bo całkiem normalnych to się nie odważę napisać Wytrwałości i stalowych nerwów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 witaj Aga, właśnie nadrobiłam zaległości i w szoku jestem, że też się jeszcze takie kargule po świecie plątają...tym wznowieniem postępowania to się nie przejmuj, starostwo ma taki obowiązek jak wpłynie wniosek nawet z bezsensownymi zarzutamitrzymam kciuki, szybkiego rozwiązania sprawy i dużo wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 AgaJeżyk - Oj ja to bym chyba babsko w dupę kopnęła tak, że zesrałaby się w locie. Podziwiam Twój spokój, ja z tych bardziej nerwowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.07.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja tam nadwyraz szlachetny człowiek jestem ... z mordowaniem poczekam ( ale ochote mam straszną - przyznam ) A rąk sobie nie pobrudzę jakby co . Jak przystało na zaradną kobitkę ( słowa pana Romka co to pod sklepem wystaje - taka tradycja na wsi ) skrzyknę chłopaków z ławki (tej pod sklepem ) i pójdą za mną w ogień ( tak twierdzą ). No bo kto ich do kopania rowków pod rurę czy koszenia trawy zatrudni ? Parę złotych już u mnie zarobili ... na procentowy rarytas z dolnej pólki Jak tak sobie popatrzę na te Chadziuki moje to mnie strach ogrania z kim się zadaję ...ale z takimi też trzeba dobrze żyć. Lepiej chałupy przypilnują jak ten alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 O właśnie - tyż tak se kalkuluję... Miejscowym też należy dać zarobić, coby potem niespodzianek niemiłych nie było Aga zaplatam kopyta za dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.07.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ty Łosica to masz u mnie przetupotane właśnie siedzę w twoim dzienniku ! Gdyby nie marudnik Noxiliego nawet bym nie wiedziała, ze masz dziennik . Następnym razem pijesz żóbrówke ... z kufla do piwa ... a ja z literatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.07.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 spręż się ........ 250000 za napisanie + 15% od sprzedanego egzemplarza Maaatko jamlesik ...jak ja mogłam cię przegapić ...sponsorze mój złoty ...to kiedy mi te 250000 wypłacisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ale forumowicze czytają za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.07.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ale forumowicze czytają za darmo? Jaaasne ... mało popularna jeszcze jestem Jamles o marketing nie zadbał ...to pewnie dlatego żem leniwa w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Następnym razem pijesz żóbrówke ... z kufla do piwa ... a ja z literatki Namówiłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.07.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Jeżyczku, jak Ci nikt wreszcie nie powie, to ja to zrobię, ale najpierw sama pomyśl, bo ja też uwielbiam Tatankę, czyli drink z Żubrówki i soku jabłkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 ...to kiedy mi te 250000 wypłacisz ? w ziornkach piosku czy we żwirze ida liczyć tyn piosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.07.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja tam nadwyraz szlachetny człowiek jestem ... z mordowaniem poczekam ( ale ochote mam straszną - przyznam ) A rąk sobie nie pobrudzę jakby co . Jak przystało na zaradną kobitkę ( słowa pana Romka co to pod sklepem wystaje - taka tradycja na wsi ) skrzyknę chłopaków z ławki (tej pod sklepem ) i pójdą za mną w ogień ( tak twierdzą ). No bo kto ich do kopania rowków pod rurę czy koszenia trawy zatrudni ? Parę złotych już u mnie zarobili ... na procentowy rarytas z dolnej pólki Jak tak sobie popatrzę na te Chadziuki moje to mnie strach ogrania z kim się zadaję ...ale z takimi też trzeba dobrze żyć. Lepiej chałupy przypilnują jak ten alarm A ja tam potrafię byc złośliwa, więc jak już będziesz miała dość, to daj znać, wytężę resztki umysłu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 13.07.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 jesteś na najbrzydszym etapie budowy - wszedzie wszystko na wierzchu), ale jak juz miksokret zakryje dźdźownice w konwulsjach, połozysz podłogę ( co wbrew pozorom idzie szybko) zacznie wyłaniać się mieszkanko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.07.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zaglądam po długiej nieobecności i cóż widzę - Jeżykowa opłaty za czytanie wprowadza?? Już myślałam, ze do komentów ani dziennika nie wejdę! A z kargulami nic nie lepiej? Mam nadzieję, że to sierpniowe postanowienie sądu sprawę wreszcie zamknie, bo to zgroza w takim sąsiedztwie się budować(oby spokojnie można było mieszkać)!. Skąd ludzie biorą energię na takie głupoty, to nie wiem!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts