AgaJeżyk 13.07.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Grzecznie dementuję jakobym opłaty za czytactwo wypocin swoich wniosła Obawiam sie raczej że bedzie odwrotnie : ja zapłace odszkodowanie za te moje gagi ortograficzne ... chociaż nie wiem co za dysfunkcja mózgu mi się włączyła na starość ... to chyba wina matematyki ... ... znienawidzonej zresztą ... A dzisiaj liczę ...i liczę ... i liczę ...i wiem, że sie nie doliczę ... Mam tak spier ... ( piiiip ) kosztorys budowy, że nie mogę do rozumu dojść. Pisarki ze mnie nie będzie ... bo za 250000 ziarenek piosku ... i kołki na glowie od Slonka ...to ja wolę tą Żubrówkę pić ...nie o niej pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.07.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Pisarki ze mnie nie będzie ... bo za 250000 ziarenek piosku ... i kołki na glowie od Slonka ...to ja wolę tą Żubrówkę pić ...nie o niej pisać Nie będzie, bo jest i o to wszystko generalnie chodziło (kołki zabieram) http://www.bauer.ekrakow.pl/%21ola/przytul2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 14.07.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Aga, na końcu mojego dziennika jest opisane jak można oblistwować takie dziury pomiędzy ścianą a podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 14.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hej, jakoś mnie tu przywiało i spodobało....Szczerze współczuje z powodu kargulów, ale wierzę, że będzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.07.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Aga, na końcu mojego dziennika jest opisane jak można oblistwować takie dziury pomiędzy ścianą a podłogą. Cześć Szopie ... ale mnie zaskoczyłeś ... Mało, że kopę lat ...to ja cholercia widziałam to przecież u ciebie ...ale zapomniałam ... ups Ten patent moze być bardzo dobry na mój problem - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.07.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hej, jakoś mnie tu przywiało i spodobało.... Szczerze współczuje z powodu kargulów, ale wierzę, że będzie dobrze. Pozdrawiam Wiedziałam ...no wiedziałam, że te wczorajsze wiatry " coś przyniosą" Zostań , zostań - goście mile widziani ...grunt, że spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wiedziałam ...no wiedziałam, że te wczorajsze wiatry " coś przyniosą" Aga wiatry miałaś... hmmm:rolleyes: a cóż one dobrego przyniesły ..? BTW Też pragnę wiatrów, burzy i inszych równie spektakularnych szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 ...no nie, ja zdecydowanie "wiatrów" nie chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.07.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 ...no nie, ja zdecydowanie "wiatrów" nie chcę! No jak nie chcesz ?!?!? 37 w cieniu ... a ty wiatru nie chcesz ? Sure ... upał ci już zaszkodził ... złap no mokry ręcznik i połóż na nim sznupę ...mojemu psu pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 jak mieszkałam nad morzem w Kołobrzegu....to tez miałam dośc wiatru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No jak nie chcesz ?!?!? 37 w cieniu ... a ty wiatru nie chcesz ? Sure ... upał ci już zaszkodził ... złap no mokry ręcznik i połóż na nim sznupę ...mojemu psu pomaga Jeżyk, wiatr to może być, ale wiatry... ...niekoniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.07.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jeżyk, wiatr to może być, ale wiatry... ...niekoniecznie! Aaaa no widzisz ... to ten upał pewnie ... To ja się zgadzam z tobą absolutnie ! Wiem co to jest ...mam taką "wiatrownicę" w domu ... Moja sunia z racji leciwości swojej ( szesnastka jej strzeliła !) produkuje takie wiatry ... że nas z Jeżykiem obadwóch z pokoju wymiata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Upał, albo niedobór płynów w organizmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Upał to chyba niekoniecznie... moja sunia tak po pieczywie ma:rolleyes:, dosłownie kromka wystarczy:sick:... nawet zimą... Swoją drogą to se fajnego temata znalazłyście:rolleyes: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.07.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 jako, że mam coś do powiedzenia w temacie to dołączę nasza sucz potrafi tak dmuchnąć, że sama z pokoju ucieka zanim my zdążymy, zdarza jej się przez sen również akustycznie zadziałać tak, że zdezorientowana zaczyna szczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 byłem dzisiaj pooglądać Jeżyka we wrzosach korzonek już ...... wpłukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.07.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 byłem dzisiaj pooglądać Jeżyka we wrzosach korzonek już ...... wpłukany Korzonek już bez piosku ... ale ma jeszcze inszych "amatorów" ... grzybki. Właśnie usiłują mi go zeżreć i muszę psiknać paskudy jakąś chemią . A wrzosy ładne coooo ? Mam ich w okolicy całą plantację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A wrzosy ładne coooo ? Mam ich w okolicy całą plantację ! a ja kupuję w byle szkółkach znaczy sie raz kupiłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.07.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 a ja kupuję w byle szkółkach znaczy sie raz kupiłem;) Trochę masz daleko ...ale jakby ci się czasem zabłądziło w moje strony - zapraszam. Ukopiesz sobie ile chcesz - do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.07.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A ja kupiłam w porządnej (chyba) szkółce i mi uschły... Chyba wybiorę się do lasu i przyniosę trochę wrzosowego podłoża, żeby lepiej rosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts