AgaJeżyk 19.07.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A ja kupiłam w porządnej (chyba) szkółce i mi uschły... Chyba wybiorę się do lasu i przyniosę trochę wrzosowego podłoża, żeby lepiej rosły? Nie wiem jak wygląda wrzosowe podłoże ... bo pewnie chodzi bardziej o odczyn gleby jak żyzność. U nas rosną na takich piaskach ... że tylko kot miałby radość widząc taaaaaką ...kuwetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Nie wiem jak wygląda wrzosowe podłoże ... bo pewnie chodzi bardziej o odczyn gleby jak żyzność. U nas rosną na takich piaskach ... że tylko kot miałby radość widząc taaaaaką ...kuwetę Wrzosy lubią podłoże przepuszczalne, piaski będą ok (plus trochę torfu, jak przypuszczam). A ziemia spod wrzosów ma jeszcze podobno określone, sprzyjające szczepy czegoś tam (grzybków?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.07.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wrzosy lubią podłoże przepuszczalne, piaski będą ok (plus trochę torfu, jak przypuszczam). A ziemia spod wrzosów ma jeszcze podobno określone, sprzyjające szczepy czegoś tam (grzybków?) Aaaa to już sobie sama podejrzyj te grzybki Przyjeżdżaj na kawę - dostaniesz łopatkę i możesz sobie pod wrzosikami podrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.07.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Aaaa to już sobie sama podejrzyj te grzybki Przyjeżdżaj na kawę - dostaniesz łopatkę i możesz sobie pod wrzosikami podrapać Ha, kawę bardzo chętnie, ale ja teraz u mamy siedzę i mam jeszcze dalej (jak myślę)! Za to w necie częściej, bo mam więcej czasu i zaglądam, gdzie się da! Tylko klawiatura tutejsza mnie wkurza, bo "zjada" literki A Ty nad morze z workiem ziemi na plecach się przypadkiem nie wybierasz? Za dwa tygodnie będę wracać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.07.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Sure ... ja to mam teraz embargo na przyjemności i uciechy ... Wykończeniówka wykańcza mi ...konto w banku ... Wydatki mnożą się jak prusaki w wieżowcu - lawinowo. Pewnie, że pojechałabym ! Odsapnąć troszkę chociaż ... ale muszę być na miejscu. Moje modułki "biją" deski podłogowe na poddaszu - muszę tego doglądać. No może nie muszę ... ale taki mam charakter. Na wszystko lubię mieć oko Odpocznę później ...taki los inwestora pewnie Lete na budowę - pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.07.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Tylko nie przesadź z tym "później", będziesz tak jak ja pół roku odpoczywala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ja co roku powtarzam w tym napewno jadę na wczasy a potem? w tym pewnie za moje wczasy nad morzem lub Zakopcu będę miała ogrodzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 26.07.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Aguś dawno do Ciebie nie zaglądałam ale dziś sobie obiecałam co czynię. Niewiele osób "słychać i widać" bo pewnie każdy ciężko pracuje a to przy domu a to w ogrodach. Ty dodatkowo co wyczytałam "biegałaś wyjaśniać wierutne bzdury" wierzyć mi się nie chciało jak to przeczytałam. Ile zła, jadu i nienawiści jest w ludziach i jeszcze chęci gryzącej (jak ta Twoja wełna) by to wszystko wylać z siebie jak pomyje. Smutek mnie ogarnia gdy w koło człowiek człowiekowi wilkiem i sama nie wiem do czego to wszystko doprowadzi. Życzę Ci Aguś siły, wytrwałości, zrozumienia dla dobrych ludzi, bo nieuchronnie zbliża sie dzień gdy usiądziesz przy kominku z lampką "martini " i z uśmiechem wspomnisz to wszystko, oraz poczyjesz dumę z tego jaka jesteś dzielna dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.07.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Madzia ... jak ty mi to pienknie napisałaś ... aż zobaczyłam oczyma duszy to martini ...i kominek ... Tak będzie ! I tej wresji się trzymajmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Podłoga zapowiada się pięknie, ależ Ty się na robisz, trzymam kciuki Jeżyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ja co roku powtarzam w tym napewno jadę na wczasy a potem? w tym pewnie za moje wczasy nad morzem lub Zakopcu będę miała ogrodzenie.... też tak mam od ........ 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.07.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ależ Jeżyczko masz podłogi piękne... takie dechowe i na legarach witaj w klubie zauroczonych bielą ścian Też kiedyś myślałam o tynkach strukturalnych albo o kolorystyce, ale po szarości tynków biel mnie urzekła i tak na razie została ale jak sprawować się będzie pod takimi deskami podłogówka? Grzać będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.07.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Gosia - deseczki są na poddaszu. Podłogówka jest na dole i tam będzie gres.Na górze kaloryferki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 To kiedy będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 30.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 AgaJeżyk Zaczyna się u Was robić pięknie i przytulnie. Gratulujemy szybkich postępów! Musimy jednak ostrzec przed czymś: na tym etapie bądźcie gotowi na min. 15-krotne codzienne odpowiadanie na pytanie: "To kiedy przeprowadzka?" Po pewnym czasie już sami nie jesteśmy pewni co jest gorsze: męki budowlane czy męki tego pytania serdecznie pozdrawiamy i 3mamy kciuki za kolejne postępy .. i fotki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.07.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Przeprowadzka ... taaaa ... też magiczne słowo Ja nie planuję i nie datuję jeszcze tego zjawiska . Mówię wszystkim "Jak sie uda" i jakoś odpuszczają . Na razie idzie nam powoli ...ale skutecznie do przodu - to plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.07.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Aguś, narrreszcie Nareszcie pokazałaś co ci tyle czasu pochłania. No pięknie tam u Was, pięknie. Jeszcze troszkę i na kontrolę wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.07.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 AGP- ka wpadajcie ... na kontrolę i ...wogóle hi hi W niedziele mamy Yetusiowy nalot. Tranzytem nas odwiedzi ...bo tak extra to pewnie by nie przyjechał złośliwiec. Ale za to połowicę swoją i yetusiątko jedno wlecze. Bedziem chyba łognisko palić...bo opału ci u nas dostatek ! Możecie dołączyć jak nie macie planów - zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.07.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 My niestety nie możemy w niedzielę. Dziś w nocy na Zakopiec ruszamy Mam nadzieję, że yeti przekona Was na podróż w łódzkie strony w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Cześć Jeżykowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zapraszamy serdecznie do Sipatkowa. Nie poznasz domeczku, takie postępy u nas, ale też koniec urlopu nastał, więc dalsze prace to już gorzej będzie ale ..... ocieplamy sami!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam wpadajcie może z AGPkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts