Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AgaJeżyk

Zaczyna się u Was robić pięknie i przytulnie. Gratulujemy szybkich postępów!

Musimy jednak ostrzec przed czymś: na tym etapie bądźcie gotowi na min. 15-krotne codzienne odpowiadanie na pytanie: "To kiedy przeprowadzka?" :)

Po pewnym czasie już sami nie jesteśmy pewni co jest gorsze: męki budowlane czy męki tego pytania :p

serdecznie pozdrawiamy i 3mamy kciuki za kolejne postępy .. i fotki oczywiście :)

Się pytam nie tak zupełnie bez sensu, sama mieszkam w domu.... mocno nie wykończonym, bez ciepłej wody (masakra zimą była :( ), bez podłóg tylko na betonie. Nie wszyscy forumowicze wprowadzają się do domu gotowego na tip top ;)

Gosiek33 w pełni rozumiemy Wasze położenie. My też na początku nie wiedzieliśmy, że tak się nam to potoczy. Trafiło się, że mamy gdzie mieszkać i nie mamy ciśnienia z przeprowadzką więc sobie wykańczamy .. i się też, bo ja nie pamiętam żebyśmy kiedykolwiek wcześniej tak często wykłócali jak przy budowie :)

Wczesna przeprowadzka ma tę zaletę, że unika się wszędobylskiego pytania o wprowadzkę .. chociaż zapewne są inne w zastępstwie, prawda? :)

AgaJeżyk już jest na takim etapie - przynajmniej wizualnie dla postronnego obserwatora - że na pewno będzie się często "spowiadać" ;)

pozdrawiamy serdecznie

Aga i Marcin

PS. A zdjęcia Podhalańskiej wioski powaliły nas na kolana!

I tak to właśnie jest ...

Człowiek ugości ... nakarmi ... przenocuje ... a taka wrednielizna mnie w betach pokaże :mad:

Yeti ... małpiszonie ! Śpisz w drewutni następnym razem !!!

No i popatrzcie sami...:eek:

Nie dość, że za nią dziennik uzupełniam, że zdjęcia na żądanie kasuję, bo się "obwisłe brzuchy" nie podobają, to i tak marudzi i jeszcze się odgraża:p

Ciesz się, że ja z natury bardzo łagodne usposobienie mam, bo inaczej, to by się tu zaraz cała seria fotek znalazła pt. Harcowanie na styropianie:rolleyes:

...a "mymłania" się nie boję

...dopóki protezy nie znajdziesz:P:lol2:

Łosico ... z tobą to ja już raz do jabłkowego nektaru z prądem zasiadłam :rolleyes: ... następnym razem jakiego chłopa zorganizuje co by ci poradził boś nie do zdarcia :jawdrop:

A tak na marginesie ... to kafelków nikt nie widzi ??? :(

Jedno ma tylko imprezki w głowie ...drugie harcowanie na styropianie ... z kim ja się zadaję ? ... ;)

No jak to: nie widzimy?

Widzimy wszyscy, a jakże...

Tylko każdy boi się powiedzieć ci prawdę prosto w oczy:p:lol2::rotfl:

No oczywiście, że są śliczne.

Po prostu piękne! Niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju!

...no i jak wspaniale pasują do wystroju!

...i jakie praktyczne! - jak się gdzieś róg utrąci, to i tak nie będzie widać:rolleyes:

;):p:lol2:

Łosico ... z tobą to ja już raz do jabłkowego nektaru z prądem zasiadłam :rolleyes: ... następnym razem jakiego chłopa zorganizuje co by ci poradził boś nie do zdarcia :jawdrop:

Jeżykowa... Ty paskudo jak można takie pomówienia i insze kalumnie na mój temat rozsiewać ;)

Przeca ja grzeczne zwierzę jestem:rolleyes::lol2:

Kafelki, które byś nie wybrała to wiem, że w Twoim domku będą się odpowiednio prezentować :yes: bo sama chałupka ma niepowtarzalny klimacik.

No oczywiście, że są śliczne.

Po prostu piękne! Niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju!

...no i jak wspaniale pasują do wystroju!

...i jakie praktyczne! - jak się gdzieś róg utrąci, to i tak nie będzie widać:rolleyes:

;):p:lol2:

ale lizus :eek: ............... jeszcze nie widziałem :oops:

idę zerknąć :cool: