AGP 01.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hej Jeżyca, przywiozłam Ci trochę "klimatu" z Podhala: http://img180.imageshack.us/img180/795/dsc6165u.jpg http://img529.imageshack.us/img529/1928/84576553.jpg http://img844.imageshack.us/img844/9965/27996866.jpg http://img689.imageshack.us/img689/5956/dsc6168j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 AgaJeżyk Zaczyna się u Was robić pięknie i przytulnie. Gratulujemy szybkich postępów! Musimy jednak ostrzec przed czymś: na tym etapie bądźcie gotowi na min. 15-krotne codzienne odpowiadanie na pytanie: "To kiedy przeprowadzka?" Po pewnym czasie już sami nie jesteśmy pewni co jest gorsze: męki budowlane czy męki tego pytania serdecznie pozdrawiamy i 3mamy kciuki za kolejne postępy .. i fotki oczywiście Się pytam nie tak zupełnie bez sensu, sama mieszkam w domu.... mocno nie wykończonym, bez ciepłej wody (masakra zimą była ), bez podłóg tylko na betonie. Nie wszyscy forumowicze wprowadzają się do domu gotowego na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 02.08.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Gosiek33 w pełni rozumiemy Wasze położenie. My też na początku nie wiedzieliśmy, że tak się nam to potoczy. Trafiło się, że mamy gdzie mieszkać i nie mamy ciśnienia z przeprowadzką więc sobie wykańczamy .. i się też, bo ja nie pamiętam żebyśmy kiedykolwiek wcześniej tak często wykłócali jak przy budowie Wczesna przeprowadzka ma tę zaletę, że unika się wszędobylskiego pytania o wprowadzkę .. chociaż zapewne są inne w zastępstwie, prawda? AgaJeżyk już jest na takim etapie - przynajmniej wizualnie dla postronnego obserwatora - że na pewno będzie się często "spowiadać" pozdrawiamy serdecznie Aga i Marcin PS. A zdjęcia Podhalańskiej wioski powaliły nas na kolana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.08.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 PS. A zdjęcia Podhalańskiej wioski powaliły nas na kolana! To nie byle wioska, tylko Chochołów. Chałupy mają po 200 lat i bale wciąż wyglądają jak nowe http://www.polskaniezwykla.pl/attraction/5332.id Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.08.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Jeżyku, ktoś ci w dzienniku buszuje Ale to bardzo dobrze, bo wreszcie są zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.08.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ten ktos chyba śmierci szuka ... Zamymłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Agucha toż Ty przyjęcia urządzasz ze żubrówką... BEZE MNIE ???? A tak poważnie to jak widzę ogrom roboty, któren trza włożyć w moje włości to zazdraszczam. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.08.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 I tak to właśnie jest ... Człowiek ugości ... nakarmi ... przenocuje ... a taka wrednielizna mnie w betach pokaże Yeti ... małpiszonie ! Śpisz w drewutni następnym razem !!! No i popatrzcie sami... Nie dość, że za nią dziennik uzupełniam, że zdjęcia na żądanie kasuję, bo się "obwisłe brzuchy" nie podobają, to i tak marudzi i jeszcze się odgraża:p Ciesz się, że ja z natury bardzo łagodne usposobienie mam, bo inaczej, to by się tu zaraz cała seria fotek znalazła pt. Harcowanie na styropianie:rolleyes: ...a "mymłania" się nie boję ...dopóki protezy nie znajdziesz:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.08.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Łosico ... z tobą to ja już raz do jabłkowego nektaru z prądem zasiadłam ... następnym razem jakiego chłopa zorganizuje co by ci poradził boś nie do zdarcia A tak na marginesie ... to kafelków nikt nie widzi ??? Jedno ma tylko imprezki w głowie ...drugie harcowanie na styropianie ... z kim ja się zadaję ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.08.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 No jak to: nie widzimy? Widzimy wszyscy, a jakże... Tylko każdy boi się powiedzieć ci prawdę prosto w oczy:p:lol2: No oczywiście, że są śliczne. Po prostu piękne! Niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju! ...no i jak wspaniale pasują do wystroju! ...i jakie praktyczne! - jak się gdzieś róg utrąci, to i tak nie będzie widać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.08.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 ... dusić długo ... a dobijać agrafką ... Zobaczymy jakie ty wybierzesz - nie omieszkam cię zdemaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Łosico ... z tobą to ja już raz do jabłkowego nektaru z prądem zasiadłam ... następnym razem jakiego chłopa zorganizuje co by ci poradził boś nie do zdarcia Jeżykowa... Ty paskudo jak można takie pomówienia i insze kalumnie na mój temat rozsiewać Przeca ja grzeczne zwierzę jestem:rolleyes: Kafelki, które byś nie wybrała to wiem, że w Twoim domku będą się odpowiednio prezentować bo sama chałupka ma niepowtarzalny klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 No oczywiście, że są śliczne. Po prostu piękne! Niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju! ...no i jak wspaniale pasują do wystroju! ...i jakie praktyczne! - jak się gdzieś róg utrąci, to i tak nie będzie widać :lol2: ale lizus ............... jeszcze nie widziałem idę zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.08.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 przyszłam pourlopowo się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Aga te kafelki to moje marzenie, ale niestety nie mamy kaski na nie ..... i ................. nie wiem czy pasowałyby mi do wystroju czy nie miałabym od sasa do lasa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 heh, płytki.... kup najtańsze a ja ci je obije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 OOOOOoo i to jest dobre podejście do problemu cenowego. Nie ma jak przyjaciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dziewczyny szykujecie się na zajazd u Yetiego?Ja juz upatrzyłem kiełbaski, Ania ma szaszłyki robić.... Yeti jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.08.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Aga się szykuje. Poleciała zrobić paznokcie i włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.08.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 a swoich nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts