AGP 10.08.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Podobno budowa zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dobre .... jak widać budowa zżera wszystko nawet paznokcie. Jeśli chodzi na najzd jestem za i zaraz przekonam małża (bo młoda która właśnie w piątek wróci z wakacji to zawsze gotowa) A niech se domek z ocieplaniem poczeka mrozu ino patrzeć . To ci będzie sabat czarownic i czarowników hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.08.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 heh, płytki.... kup najtańsze a ja ci je obije ...ja bym nie ryzykowała na twoim miejscu ... W temacie przygotowań. Wyjazd aktualny ...jak na razie ... nic sie nie powinno "urodzić" Moje potłuczone płytki wpędzą mnie chyba w depresję ... ciekawe gdzie będę musiała po nie jechać ?!? ...u nas nie ma albo cena zaporowa... Na szczęście nie potrzebuję dużo ...jakies 3 metry ...to przeżyję to ewentualne przepłacanie ... Lete na budowę bo Jeż z taczka biega ... jak nie dopilnuję oszołoma ... znowu zapomni załadować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.08.2010 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dziewczyny szykujecie się na zajazd u Yetiego? Ja juz upatrzyłem kiełbaski, Ania ma szaszłyki robić.... Yeti jesteś?? No pewnie, że jestem:p:bye: O ho ho! To jednak jest szansa? Bo ostatnio coś mi Kolcówka ściemniała, że w sobotę będzie się z Jeżatym zalewać(?) No to letę namioty rozstawiać Jeżula poganiaj tam dobrze tego swojego zwierzaka, żebyście się wyrobili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.08.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Yeti masz może jakieś "wolne" szybko rosnące pnącze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Yeti mam nadzieję, że Sipatkę z rodziną to z włości swych kijami nie przegonisz jak cię nawiedzimy z resztą towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 AGP u mnie w pracy rośnie na murze winobluszcz. Mogę poucinać gałązek dla was. Ukorzenia się super szybko a potem zarasta wszystko i to co chcesz i co niekoniecznie byś pragnął..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.08.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 AGP u mnie w pracy rośnie na murze winobluszcz. Mogę poucinać gałązek dla was. Ukorzenia się super szybko a potem zarasta wszystko i to co chcesz i co niekoniecznie byś pragnął..... Ja kcem ! Se Karguli zabluszczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja tyz kcem! Przywlecz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Oki zaraz go poucinam i do wody wsadzem. Postawię na biurku w pracy to może nie zapomnę zabrać ze sobą. Sprawdzę czy ten jak mu tam oooooooo Alchimer już się odczepił ode mnie czy jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Yeti masz może jakieś "wolne" szybko rosnące pnącze? U mnie z bluszczami, to nie za bogato:roll: - mam jakieś 4 czy 5, ale trzeba by popatrzeć czy są ukorzenione gałązki (ewentualnie dopiero porobić odkłady). No chyba, że chcecie sobie coś uchlastać i samodzielnie... Mam jakiś winobluszcz, wiciokrzew i glicynię, ale wszystkie z nieznanego źródła i bez rodowodu;). Mam jeszcze naszą zwykłą Hederę helix, ale ta dla odmiany jest raczej wolno rosnąca - ale za to zimozielona:). Natomiast przychodzi mi do głowy jeszcze inna roślinka - w zasadzie nie pnącze, ale jak ma podporę to też lezie do góry. Widzieliście to u mnie wrośnięte na jakieś 2m w żywotnika. Zależy do czego chcecie to użyć. Myślę o trzmielinie. Mam "emerald galety", "silverstone" i "sunspot" - Możemy poucinać. A jeśli chcecie osiągnąć szybki efekt, to można wysiać (na wiosnę) jakiś pachnący groszek czy coś w tym rodzaju. Jest wprawdzie jednoroczny, ale zanim urośnie coś "stałego" może służyć za zasłonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.08.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Yeti mam nadzieję, że Sipatkę z rodziną to z włości swych kijami nie przegonisz jak cię nawiedzimy z resztą towarzystwa? Jakże bym śmiał - gepardom nie podskoczę. Dostawię jeszcze ze 2 namioty i będzie git;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.08.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja juz upatrzyłem kiełbaski, Ania ma szaszłyki robić.... To może trzeba jakąś listę zrobić, żeby się nie powielać My na razie mamy naszykowane wiadro ogórków kiszonych i drugie (do przegryzania) - surowych;) - powinno wystarczyć Ale najdroższa odgraża się, że jeszcze karczek kupi:D:razz: (...a jak nad nią jeszcze trochę popracuję, to może i jakiś placek ukręci;)) Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 imprezowo tu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 To może trzeba jakąś listę zrobić, żeby się nie powielać My na razie mamy naszykowane wiadro ogórków kiszonych i drugie (do przegryzania) - surowych;) - powinno wystarczyć Ale najdroższa odgraża się, że jeszcze karczek kupi:D:razz: (...a jak nad nią jeszcze trochę popracuję, to może i jakiś placek ukręci;)) no to my: kiełbaski jakie, szaszłyki i może jaką zieleninę w misce, no i cuś w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.08.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 To może trzeba jakąś listę zrobić, żeby się nie powielać My na razie mamy naszykowane wiadro ogórków kiszonych i drugie (do przegryzania) - surowych;) - powinno wystarczyć Ale najdroższa odgraża się, że jeszcze karczek kupi:D:razz: (...a jak nad nią jeszcze trochę popracuję, to może i jakiś placek ukręci;)) Padlina to moja działka Niech kręci placek ... ... ten co u nas był ... taki "brudasek" z przeszkodami A ty co ? W Policji pracowłeś, że ogórki z wiadra musisz jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Niech se najdroższa karczek odpuści. My przywieziemy karczek. I cuś w płynie z procentem i oczywiście nieodzowną pepsi .................. Słodkości nam wychodzą zakalcem więc nie przywieziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.08.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Niech kręci placek ... ... ten co u nas był ... taki "brudasek" z przeszkodami A ty co ? W Policji pracowłeś, że ogórki z wiadra musisz jeść Najdroższa uległa. Będzie kręcić Ogórki będą z talerza, nie z wiadra, ale ilości są wiaderkowe;) (a dlaczego jak wiaderko, to zaraz policjant?) Na którą planujecie dojechać? (byle nie po ciemności!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.08.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Najdroższa uległa. Będzie kręcić Ogórki będą z talerza, nie z wiadra, ale ilości są wiaderkowe;) (a dlaczego jak wiaderko, to zaraz policjant?) Na którą planujecie dojechać? (byle nie po ciemności!) No taką scenkę gdzieś przeczytałam: Mama z synkiem jadą pociągiem. Nagle mały ( dumny, że potrafi czytać ) oznajmia -Mamo ! A tutaj jest napisane, że policjant nie je ogórków bo mu łeb do słoika nie wejdzie ! A przecież tato je ogórki !? Na co facet siedzący obok : - Ta ...chyba z wiadra ... No i tak mi utkwiło ... to wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.08.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Byłem sprawdzić - też mi do słoika nie włazi:( Jednak dobrze, że są w wiadrze:rolleyes: Załadowałaś Jeżykowi taczkę? Jak dzisiaj pojedziesz, to nie zapomnij mu jej rozładować ...i najlepiej w tym samym miejscu, żeby porządek był - po co drugą kupkę robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts