sipatka 16.08.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Myśmy do domu po północy dotarli do Sipatkowa a jeszcze mieliśmy coś do załatwienia ciemną porą. Ja padłam na pyska przed tv a sprawę nie cierpiącą zwłoki nocną porą załatwił mój kochany małż. Jaka sprawa ? - zapytacie? Ano nie powiem - se zgadujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 My także byliśmy w domu około północy, ale jeszcze nocny spacer z psami i sąsiadką (i jej psem) mieliśmy. Było super!! Dzięki za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 cześć Kolczasta .... co tam u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.08.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 cześć Kolczasta .... co tam u Ciebie ? Wykańczam się ... konto w banku i ...dom oczywiście ( przy okazji ) ...i jeszcze czekam na "głos" Jagny ... bo jak tylko wyjechali ...tak ani śladu życia Chyba im sie nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Chyba im sie nie podobało Wisz.... w końcu u Ciebie to rewelacji nie ma ;) A w ogóle to daj znać co nowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.08.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ...i jeszcze czekam na "głos" Jagny ... bo jak tylko wyjechali ...tak ani śladu życia Chyba im sie nie podobało Odpisałam w swoich komentarzach na Wasze komentarze. I powtórzę i tu: Bardzo przepraszamy za to milczenie. Zachowaliśmy się przeokropnie A było bardzo fajnie. Pychota karkóweczka a oscypki z grilla - mistrzostwo świata dla mnie! Futrzaki - mają u Jeżyków raj na ziemi, jakby ktoś nie wiedział. Działka.... Odlot po prostu. Ale efekt wizyty był taki, że przez całą drogę powrotną i teraz w przerwach na pracę, ciągle wałkujemy temat budowy. Od bali, cegieł i szkieletów kręci mi się w głowie. Przerzucamy projekty, technologie i ceny. Mimo, że do budowy mamy jeszcze mnóstwo czasu.... Zawoja jest prześliczna. Bale pachną i gadają. Jak jeszcze będzie ten kamień.... Cudo! Jeżyki uwiły sobie gniazdko jak się patrzy. Dom widać z daleka i aż dech zapiera. Zdjęcia tego nie oddają, zapewniam! A my się ciągle zastanawiamy i na tę chwilę obawiamy się, że praca jaką trzeba włożyć w dom z bali nas przerośnie. A my leniwi jesteśmy okropnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.08.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Nooo nareszcie Już się stresowałam ciut ... Ale chyba nie trzeba ci było tak dokładnie opowidać ... jakiegoś megalenia obudziłam ... Jaaagna ... osiadanie to nic strasznego ! Troszkę śrubki popuścić ... skrzyneczki w oknach podciąć ... dom pomruczy ...popstryka ... fajne to przecież było nieeee ? A roboty przy wykończeniu murowańca też dużo. Ocieplić, otynkować ściany w środku wygładzić ...jeden diabeł. A na koniec wymurujesz bunkier i zaczniesz go drewnem okładać bo widzę, że miłość do drewna też w tobie drzemie ... i narobisz sobie tyle samo roboty co byś cały drewniany postawiła ... Kombinuj ...kombinuj ... masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cytam i cytam i myślem i myślem kiedy by tu najazd na Jeżykowo zrobić . Czas już najwyższy.... ale wpierw trza to ocieplenie i papirologię do powiatu oddać. nooooo tak ze dwa tygodnie zlecom ale potem bydzie zarombiście bedziemy jeździć a to w góry a to na mazury i bocznymi drogami jak Chmielewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.08.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cytaj ...cyyyytaj ... Jeszcze was do jeżykowa nie przygnało ... ale my czekamy cierpliwie ... Że nie wspomnę ...w Sipatkowie Jeże były już ze dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.08.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jeżyku.......a gdzie te nowe fotki zapowiadane?????? .........po obcych dziennikach łazisz a swój zaniedbójesz?????? dawaj foteczki kochaniutka:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.08.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jeżyku.......a gdzie te nowe fotki zapowiadane?????? .........po obcych dziennikach łazisz a swój zaniedbójesz?????? dawaj foteczki kochaniutka:):) No i dorwała mnie ... Nie krzycz ! Zaraz coś tam spłodzę ... ino się z kafelkowymi koszmarami uporam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Jeżyku.......gratuluje Kluski!!! śliczna jest !!!! jakie ma cudne oczęta!!! i ma szczęście, że do Was trafiła!! będzie miała tam dobrze!!.... a teraz sprawa kafli....... do salonu wybrałaś Largo beż z Milo..........bardzo mi sie podobają, szkoda, że do mnie beże nie pasują.......bo już bym je kupiła!!!! .........ale nie bardzo zrozumiałam jakie będziesz miała w końcu płutki w łazience????? chyba nie umiem czytac ze zrozumieniem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Jeżyku.......gratuluje Kluski!!! śliczna jest !!!! jakie ma cudne oczęta!!! i ma szczęście, że do Was trafiła!! będzie miała tam dobrze!!.... a teraz sprawa kafli....... do salonu wybrałaś Largo beż z Milo..........bardzo mi sie podobają, szkoda, że do mnie beże nie pasują.......bo już bym je kupiła!!!! .........ale nie bardzo zrozumiałam jakie będziesz miała w końcu płutki w łazience????? chyba nie umiem czytac ze zrozumieniem No roztrzepana trochę jestes ...fakt http://img405.imageshack.us/img405/8422/p4290064.jpg Nazywa się toto Mugat Blanco Vives ...i na szczęście nie potrzebuję tego dużo bo ... depilacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 dziekuje za wskazanie palcem!!! :) .......jaka cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 No, no... widzę, że jeszcze bardziej popaprane płytki wybrałaś niż my dla siebie;) (Fiorito - Castorama) ...a co do ADHD u zwierzaków... no cóż - jaki pan taki kram:p:lol2: A swoją drogą, jak tak dalej pójdzie, to drewniak jeszcze nie skończony będzie a już miejscówek braknie;). No a co z wiernym psem sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Kluska to jest jeżykowy owczarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 dziekuje za wskazanie palcem!!! :) .......jaka cena?? Najprzystępniejsza tutaj http://www.domzbajki.pl/advanced_search_result.php?keywords=mugat 89,- ... szukam gdzie by taniej ...ale chyba nie znajdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Yetuś ... miejscówek już nie ma ... mrówki próbują się wprowadzić ... nie mogę ich wyrzucić a cholernie liczebne som A z tym kramem przeginasz. Ja nie czytam gazet zębami, nie kradnę butów, nie sikam na dywan, nie walczę z mopem, nie ryję nosem w kociej kuwecie i dużo jeszcze rzeczy nie robię ... a Kluska tak ! Ale temperament ogólnie to może ma i mój ... Teraz się wychowujemy ... ja ją ...a ona mnie ...trafił swój na swojego ... Płytki są "fabrycznie brudne" nie popaprane ... i to jest super zmyłka Sure - jakby tak obok Kluski postawić małego jeżyka to faktycznie ogromny owczarek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 26.08.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 poczytałam - i dzieje się !!!!! dużo i dobrze i fajnie - poza zongami ale one wszędzie jak widać Agunia - sorki ale zaraz po wylewkach kładliście te drewniane podłogi? Jak to było - bo czytam z prędkością światła, ponieważ na nic nie mam czasu - chyba zła organizacja. Bardzo piętne wybierasz te kafelki - inna sprawa, że ostatnio grają one w duszy ludziom , bo ja też zmierzam w te klimaty. No i te oczy kluski - śliczne - będzie wiernym psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 An.i - podłogi drewniane są na poddaszu. Na dole jasny gres ... bo podłogówka ... Kafelki w twoim klimacie ...wiem ... a grają na duszy ... bo dobre czasy przypominają ... i beztroskie dzieciństwo u babci ... Chyba wszyscy tęsknimy za tamtym poczuciem bezpieczeństwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts