sipatka 16.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 A ja się pogubiłam do czego im na jutro takie wspomagacze? Jakiś sąd znowu mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 zapowiada sie raczej na.......samosąd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Oby nie bo pójść do kicia za takich kargulów to szkoda byłaby wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po Jeżykowej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.09.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dzisiaj byłam w Kolegium Odwoławczym ... Nawet nie wiedziałam że takie cuś istnieje ... Bo Kargule moi na czterech frontach wojne toczą . Sąd, gmina, starostwo i Kolegium odwoławcze ... Ciekawe co jeszcze wymyślą. Jutro będzie posiedzenie w kolegium ...ale nie jest jawne i nic sie nie dowiem . Mam czekać na pismo ...Jak zwykle ... Napisali paszkwl na mojego wójta. Chcieli by odwołał mi decyzje o warunkach zabudowy ...ale mądry chłop nie odwołał ...to go do Kolegium oddali. Wszystko grubsza nicią szyte ...ale nie mogę teraz o tym pisać - bo sobie bardzo zaszkodzę. Przyjdzie czas to opiszę i nikt juz nie będzie się dziwił ...że nie mam siły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jeżykowa, nie martw się, pewnie poznali się już na Kargulach i mądry osąd wydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.09.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jeżyku kochany się nie martw. Poczekaj jeszcze tydzień i jak przyjedziemy to im ................... pokażemy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.09.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nie pseskadzać ...płodzę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.09.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 (edytowane) Domiszcze nabiera cywilizowanego wyglądu - CUDO!!! Aga Trzym się. Bele co nam nie zaszkodzi. Wszystkie kopyta zaplatam i nie martw się - BĘDZIE DOBRZE!!! Pozdrówka i buziaki przesyłam. Aguś za mną tyż Biesy łażą ale jakoś tak... NIE MA CZASU Edytowane 16 Września 2010 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.09.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Pięknie idziesz do przodu pomimo tych kłopotów. Solidny, kawał roboty za Tobą. Gratulacje.Ale wiesz, tak sobie myślę, czytając między wierszami, jak ty będziesz mieszkała tam obok tych ludzi, którzy tylko jeden cel mają - wykurzyć Cię. Co to za chorzy ludzie?! Czy oni nigdy nie przestaną uprzykrzać Ci życia? Bo że sprawy masz wygrane to ja zupełnie spokojna jestem. Zupełnie.Trzymaj się, niedlugo weekend rozrywkowy będą śmichy chichy i te dranie skisną jak ogórki w beczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.09.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Sipatka - oni nie mieszkają obok mnie. Mają ziemię, którą chcą sprzedać bo ich dom stoi w zupełnie innym miejscu. Przyjedziesz to zobaczysz. Ja Kargulową to oglądam raz w tygodniu jak do kościoła na rowerze pomyka ...i w sądzie. Tak to raczej nam nie łazi wokół działki i nie zaczepia ...na szczęście... Ona wie, że ja z nią rozmawiać nie będę. Kiedyś papę wydarła to jej spokojnie powiedziałam, że ze mną tylko spokojnie może porozmawiać i jak będzie miała ochotę ...to zapraszam...i se poszłam. To zdębiała i już nie wrzeszczy na mnie . Darła się na inspektora ze starostwa a ja stałam spokojnie obok i słuchałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.09.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Cześć Jeżyca...tfu ..... Zajączkowa trzymam kciukasy http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg http://boskiateista.files.wordpress.com/2009/10/trzymac-kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.09.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Sipatka - oni nie mieszkają obok mnie. . W takim razie spoko. Chyba już nie mają gdzie się odwoływać. Tylko im Sztrasburg zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.09.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 momencik, kto to granaty brał do sądu... Kargul czy Pawliak http://www.pitbul.pl/i/article/476/main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 oj Aguś Ty masz z Tymi zwierzakami, prawie jak ja:wiggle:na zółwiach się nie znam , miałam kiedys ,ale kupionego w sklepie zoo i on tylko do domu się nadawał a ten chyba na wodnego wygląda ,ale napewno nie do stawu, chyba:rolleyes: ja mam sdla odmiany do wydania króliczka miniaturkowego, któremu młody Gązo(kot) życ nie daje...z klatki mi ze strachu ucieka noca a na dodatek słyszałam, ze koty zaduszają te stworzonka http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a045.gif no i trzymam kciuki-za....niepowodzenie Karguli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.09.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Cześć Jeżyku... Jeżykowo chyba:rolleyes:... Ja z murkami w kuchni tak cyrklowałam, żeby mi na froncie grubość płytek wyszła. W środku mam wytynkowane i lateksem pomazane... narazie jest ok. O kargulach już pisałam, że współczuję... a znajd się cały czas obawiam:rolleyes:... i tak 12 łap po chałupie biega... nie licząc mysich, bo tych od zadziobania:eek:, łoj ostra zima będzie, ostra... znów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 U nas myszy w garażu popsociły. Zapomniałam o nich i zostawiłam poduszki na fotele. I teraz z jednej mam sieczkę gąbkową. Małpy jedne!!!Ale w domku na szczęście ich nie ma. I mam nadzięję, że tak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 kota masz i tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.09.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ale kocio tam teraz rzadko bywa bo jest zimno a to mu nie służy na nereczki. Wyniki mu się pogarszają, więc staramy się nie narażać go ani na stres ani na niedogodne warunki. Pewnie jakby był toby pogonił do drobne towarzystwo bo za młodu to łowny był że heeeeejjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.09.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 http://img.xcitefun.net/users/2009/12/127151,xcitefun-birthday-5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts