AGP-ON 28.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wszytskiego najlepszego z okazji18 URODZIN http://werusia121.blox.pl/resource/18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.09.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 I wywęszyła AGPka że się Jeżyk starzeje ... Dzięki ...dzięki ... teraz to juz "z górki " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.09.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wszytskiego najlepszego z okazji 18 URODZIN http://werusia121.blox.pl/resource/18.jpg Nooo zaraz inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.09.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 http://ibisek.blox.pl/resource/kartka3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.09.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 I wywęszyła AGPka że się Jeżyk starzeje ... Dzięki ...dzięki ... teraz to juz "z górki " Jakie starzeje? Od tej daty czas się cofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.09.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 A kto skończył tyle lat i skąd o tym wiecie? To ja składam serdeczne życzenia - strufka, czenścia, radości i czensto miłych gości i.................... niech kargulów szlagggg ..... wiecie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Jaką ja mam ochotę na taki tort. Mniam mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.09.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Jaką ja mam ochotę na taki tort. Mniam mniam. A kto rodzonemu dziecku embargo na podjadanie zgotował co ? O linię trzeba dbać - pognębiła potomstwo a teraz torta by żarła A wszystkim buziole za życzonka ...usilnie staram sie starzeć z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Aguś paskudo, Wszystkiego najlepsiejszego Kochana w to, że z klasą to nie śmiem wątpić... Buziaki i:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A kto skończył tyle lat i skąd o tym wiecie? ...... też nie wiedziałem http://www.bukietybaranowska.com.pl/public/sklep/files/200/bukiet-z-8-tulipanow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.09.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 też nie wiedziałem http://www.bukietybaranowska.com.pl/public/sklep/files/200/bukiet-z-8-tulipanow.jpg Bo to Jamlesik wcale nie jest 18 ... i ni ma się czym chwalić ...ale płakać też nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 bo to jamlesik wcale nie jest 18 ... I ni ma się czym chwalić ...ale płakać też nie bede 18 + VAT ......... na żywność nie przetworzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 29.09.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wszystkiego najlepszego http://www.nibyblog.pl/wp-content/uploads/tort-urodzinowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.10.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No to: :wave:STO LAT!!! Noż kurza twarz! Znowu mnie jakaś impreza minęła Dlaczego nie meldowałaś i na bal nie prosiłaś? W końcu 18-ka to nie byle co... - ja wiem, pewnie to zamknięta impreza była - taka tylko dla młodzieży ...ale zobaczysz - nie wymigasz się... Pchły już kiedyś coś wspominały o wyjeździe do ciebie - kiedyś się zmówimy i razem z Bystrą Kocicą i Aleksandrowskimi Insektami nalot ci zrobimy ...a ostatnio jeszcze na Łosia wpadłem - ...i tak sobie myślę, że pasuje do tego zwierzyńca jak ulał ...zacznij już lepiej żubrówkę rwać na okolicznych łąkach A to zamiast kwiatka - tak mi się w necie znalazło :lol2:: Żyli sobie razem jeż i niedźwiedź. No i pewnego razu jeża zaproszono na urodziny. Jeż mówi: - Misiu idę na urodziny, wrócę na pewno pijany. Proszę cię nie bij mnie, jeżeli będę rozrabiał. - OK. Budzi się w południe jeż cały poobijany i w siniakach i mówi: - No stary, prosiłem cie żebyś mnie nie bił http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/sad.gif A niedźwiedź mówi: - Jak rozwaliłeś wszystkie meble - to milczałem, jak mnie wyzywałeś od ch... - przemilczałem, ale jak mi nasrałeś do talerza i wsadziłeś w to gówno zapałki, mówiąc, że ten jeżyk od dzisiaj będzie mieszkać z nami - to nie wytrzymałem!!!! Po ostatnim polowaniu w roku koło łowieckie zrobiło sobie imprezę na świeżym powietrzu. Jest bigosik, nalewka i dziczyzna, jak to zwykle na takich imprezkach. W pewnym momencie jeden z myśliwych wpada na pomysł, że upolowaną zwierzynę zbiorą na stos, po kolei wszyscy myśliwi z zawiązanymi oczami będą wyciągać zwierzaki z tego stosu i poprzez macanie zgadywać, co to za zwierz i w jaki sposób został ubity. Podchodzi pierwszy myśliwy, trochę zawiany, zawiązują mu oczy, idzie do stosu ze zwierzakami, łapie kawał futra, ciągnie, zaczyna macać i mówi: - Hmm... sarna... ubita ze sztucera z 50 metrów. Ludzie biją brawo, bo zgadł bezbłędnie. Podchodzi drugi myśliwy z zawiązanymi oczami, troszkę bardziej zawiany od pierwszego, wyciąga kawał futra i mówi: - Ten tego... zając... ubity ze śrutówki z 25 metrów. Wszyscy bija brawo, bo też zgadł. Podchodzi trzeci myśliwy, tak pijaniutki, że ledwie się na nogach trzyma. Z ledwością mu oczy zawiązali i puścili w kierunku stosu zwierzaków. Bidula po drodze się potknął i wpadł między nogi żony gajowego. Twardo jednak staje na kolana, wyciąga ręce, sprawdza i mówi radosnym głosem: - To jest jeż! Wszyscy osłupieli, a ten po chwili zastanowienia dodaje: - Zabity saperką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Yeti normalnie nie wiem co powiedzieć... A Jeżykowa nas nie prosiła, bo my na 18 za młodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.10.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Yetuś ... Łosicy demoralizować nie wolno bo wygląda ... hmmm jak małolata. Prokuratora za deprawację nieletnich mamy od razu. A że wciąga żubrówkę nosem i powaliłaby niejednego chłopa ...to już problem rodziców Imprezy hucznej nie było ...bo ani sił ani radości nie ma ... Knuję sobie tak ...ino nie wiem czy mi się uda łognisko takie w nowy rok zrobić i jeden toast za tą moją starość honoro wznieść ... jak dożyję albo za kratkami nie wyląduję ( tu Kargulowy wątek się kłania ) Profilaktycznie się przygotujcie na powitanie Nowego Roku u nas ...chyba że sala biała i szpilki na Yetusiowych stópkach już w planie ... ( ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.10.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Agusiu a wiesz, że do nas przyszedł jeż. Tylko nie wiemy czy to on czy ona... Niestety Madziulka wypatrzyła, że jeżyk ma chorą nogę pewnie złamane bioderko bo dziwnie się poruszał a łapkę ciągnął za sobą. Tak się przejęła, że chciała mu dżdżownice upolować ale pechowo nigdzie ich nie mogła znaleźć. Do weta go nie wzięliśmy bo wyglądało na to, że ta łapka to jakaś dawna sprawa a ja nie chciałam żeby wet zrobił humanitarny koniec z jeżem. Już wolę żeby sam w naturze itd. Zostawiliśmy jeżyka w okolicy bezpiecznej od ulicy wśród korzeni iiiiii dzisiaj też był u nas. No troszkę w innym miejscu (znaczy spacerował). Spał sobie na kupie gnijącego siana (pewnie mu było ciepło). Ale się rozpisałam. Spadam. Yeti możemy jej zrobić nalot ale lepiej się upewnij czy przypadkiem jak mnie zobaczy to dubeltówki nie wyjmie zza pazuchy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Yetuś ... Łosicy demoralizować nie wolno bo wygląda ... hmmm jak małolata. Aguś do lekarza od ócz się udaj natentychmiast ... jak dożyję albo za kratkami nie wyląduję Jasne, nie masz co robić, tylko przez bele kogo , bele gdzie trafić lepiej mnie odwiedź kobito to ja Cię zara wyprostuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Sipatka - jeża proszę nie gnębić...dokarmić ... adoptować ...pozwoleństwo na pozostanie w obejściu dać ...i czekać ...może sie wyliże biedak. Widać też ma Karguli i świeżo po wojnie jest Łosica - Jeża nie prowokować ( tego zdrowego ... mnie znaczy ) bo jest u mnie fotka jedna ...taka ....co to widać ino te złote loczki i małą buźkę ... Jak mnie wkurzy to wkleję i wszyscy zobaczą jaka to "straszna" jesteś ( dziewczynka z loczkami w chłopiencym przebranku ) :lol2: Oczy mam zdrowe ...aparat też "zdrowy" był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 .Jak mnie wkurzy... ...wszyscy zobaczą jaka to "straszna" jesteś... Oczy mam zdrowe ...aparat też "zdrowy" był Dobra dobra już nic nie mówie... Postaram się wygrzecznieć - za skutki jednakże nie odpowiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts