kruszon11 05.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Powiem (napiszę...) Jeżyk, że masz najbardziej zajeeebisty widok z kibla..... Aż chce się tam usiąść i..... odpocząć A drzwi bym jeszcze przemyślał... Sorka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale śliczne szybki w drzwiach Ale dlaczego ten pan z piłą pociął Wam dom???? No "szybki" na razie będą ...takie A pan z piłą uświadomił nas gdzie mamy wylądować ze ściankami działowymi.Wiesz ... jak chłopcy zaczną od komina (na środku) to żeby nie wjechali ścianką ... w okno na przykład Kruszon - z widokiem się zgadzam. Goście mi hektolitry wody puszczą przez spłuczkę jak tam zaczną "dla widoków" przesiadywać A drzwi - na razie tak mi się nic nie podoba ...że szok. Te najbardziej pasują nam rozmiarem (a dziura już jest ...), kolorem do okien (prawie identyczny orzech) i te cholerne margaretki ... Jak znajdę coś co spodoba mi się bardziej to - kto wie ? A może podpowiedz co widzisz oczyma duszy w otworze 130 cm hmmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 05.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeżyku drzwi są prześliczne, no i ten witrażyk mniaaam .... moje też taki witrażyk mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeżyku, może ktoś zrobiłby Ci wizualkę z wpasowanymi tymi drzwiami na zdjęciu domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ano ... może ktoś by zrobił ... Wiesz, że ja komputerowe ...beztalencie ... a "lasu rąk" pewnie nie zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cześć, piękne te drzwi i stokrotki na nich też, Aga a jak Tobie się podobają to najważniejsze, widoki z okien masz bajeczne, nawet te z taczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Niestety prt sc, bo strona ma zablokowane zapisywanie obrazów i nie można ich skopiować:Podobają się ? http://img690.imageshack.us/img690/9250/clipimage002f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Aga, ja w innym temacie. Specjalnie dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=XIhA-hMsuGQ Nie mogłam się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Niestety prt sc, bo strona ma zablokowane zapisywanie obrazów i nie można ich skopiować: Podobają się ? http://img690.imageshack.us/img690/9250/clipimage002f.jpg Kruszon - ty chyba sumienia nie masz ... Czy sie podobają ?!?! Jasne ... tylko, że ja nie zglądam nawet na strony gdzie są rzeczy ...ekskluzywne i nietypowe. Pojechałeś mi z górnej półki ... Może masz coś mniej "ekskluzywnego" - bo te cacka pewnie kosztuje ładnych parę kawałków AGP- no się usmarkałam ... po prostu. Nigdy się nie opieraj jak znajdziesz coś takiego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 AGP- no się usmarkałam ... po prostu. Nigdy się nie opieraj jak znajdziesz coś takiego !!! Wierz mi, nie oprę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witaj Aga!! drzwi wybrałas śliczne, ale te witrażyki z kwiatkami moim zdaniem niekoniecznie pasują do domu z bala!!!! no chyba, że jakoś to jeszcze połączysz z całośćią innymi dodatkami???? bardziej pasowałyby takie cięzkie drewniane drzwi jak proponuje Kruszon!! ale to oczywiście moje skromne zdanie, a każdy ma przecież inny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wieeeem wiem co masz na myśli. Tylko mierząc siły na zamiary pewnych progów kwotowych przekraczać mi nie wolno - i tej wersji się trzymajmy - bo nigdy tam nie zamieszkam. Pewnie, że widziałam inne które pasowałyby "jak ulał" ale cena mnie skutecznie wypłoszyła... Takie np - tylko lustrzane odbicie : http://img42.imageshack.us/img42/8882/804614830.jpg ...że nie wspomnę o tych : http://img697.imageshack.us/img697/4453/7938538801.jpg ...i o tych : http://img405.imageshack.us/img405/9912/793853880.jpg Cóż - drzwi nie mogą mnie kosztować więcej jak cała stolarka do domu - to byłoby szaleństwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 08.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Piękna taka Jeżykowa chatka.Potrzeba dużo odwagi na dom z bali.Zawsze mi się podobały ale ich metraż nie jest chyba dowolnie duży ?Piękne. I tak szybko powstał.Super.PozdrawiamAsaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ...że nie wspomnę o tych : http://img697.imageshack.us/img697/4453/7938538801.jpg W drzwiach drewnianych na cenę najbardziej wpływają ozdobne rzeźbienia. A gdy będzie ich za dużo, to drzwi będą za drogie i zagłuszą swoim wyglądem prostą bryłę domku. Te drzwi mają super kształt (jak dla mnie, no ) gdyby nie miały żadnych rzeźbionych ozdób, poza tym metalowym kwiatuszkiem. Znasz producenta? Zapytaj ile by wtedy kosztowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Hmmm o tym nie pomyślałam ... Zapytam - faktycznie . Może jednak byłoby mnie stać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Kruszon - ty chyba sumienia nie masz ... Czy sie podobają ?!?! Jasne ... tylko, że ja nie zglądam nawet na strony gdzie są rzeczy ...ekskluzywne i nietypowe. Pojechałeś mi z górnej półki ... Może masz coś mniej "ekskluzywnego" - bo te cacka pewnie kosztuje ładnych parę kawałków Ile kosztują nie wiem, trzeba by sprawdzić... Poszukam dzisiaj czegoś innego... Zawsze możesz mieć drzwi takie jak u mnie .... Jedyne 1,5 tys. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A może jakaś prostota ? Przypominająca wakacje u dziadków..... http://www.domex-drzwi.pl/img/drzwi_zewnetrzne/70.jpg Tylko cena nie halo.... A poza tym czy nie można opracować wzoru dla siebie i znaleźć stolarza, który pomysł zrealizuje ??? PS. To co ? Dalej nie szukać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.11.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ...czy nie można opracować wzoru dla siebie i znaleźć stolarza, który pomysł zrealizuje ??? PS. To co ? Dalej nie szukać...... Za taki indywidualizm to dopiero można zapłacić! U nas stolarze dzielą się na tych prowadzących tartaki (drewko na plaserki i nic więcej) i tych bardziej uzdolnionych, którzy widzą w sobie Wita Stwosza ... No nic - nie szukaj. Namieszało mi sie w głowie i sama już w necie ryję Kurcze - jak tylko znajde coś fajnego to o : http://www.domex-drzwi.pl/l/pl/drzwi_zewnetrzne ...w Biłgoraju na przykład ... a jak tak dalej pódzie to będziesz mni musiał przenocować hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 10.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zawsze można wysłać.... Albo przyjechać.... Do Kruszonowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam ...i uśmiecham się całą gębą w ten wietrzny i zimny wieczór, co by Ci raźniej było Przyznam się, że mnie też już trafia przez tę pogodę. Próbowałam już wszystkiego, żeby tylko się nie dać jesiennej depresji. Póki co - nie jest tragicznie, ale mogłoby być lepiej Jeżyku - te Twoje floresy na balach wyglądają niczym tapety na ścianach. Ciekawe kompozycje Czy te bale długo jeszcze zamierzają "płakać" żywicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts