Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tytułem wyjaśnień co do nieanatomicznej pozycji mojej "makaronicy" ... nie pobiłam ... nie przetrąciłam ... i nie przejechałam samochodem.

Ona tak ma ...

I chyba ... ma to po mnie :lol2: ( ADHD znaczy - nie pozycje do spania ! )

Czasem sama sprawdzam czy żyje ... bo kręgosłupa to chyba nie ma :no:

Nie ma co walić wam na łeb moje problemy ... Macie swoje pewnie.

Kargule zablokowali wizję w terenie ...po raz drugi. W identyczny sposób zresztą jak w kwietniu i podajac te same argumenty. Chory kraj ...chorzy ludzie ... ja też będę za chwilę chora ... Zanim Okręgowy odpowie na zażalenie ... będzie zima i sąd nie ustali kolejnego terminu ...do wiosny ...

Skrzydła podcięte ...leżę i liżę rany ...

Pisać się nie chce ... i sił nie ma ... i myśli się "potargały" ...i do kupy zebrać nie mogę ...

bez pólitra się nie obejdzie :no::(

chyba cza będzie bejsbole na Karguli wyciągnąć ;)

Widzę, że jamlesik z moim Jeżem to wiele wspólnego mają ( nie licząc plemników :rolleyes: ) ... a już na pewno sposoby na zmartwienia.

Jeż w sobotę półlitra do dom przytargał i ciurlaliśmy tą flaszkę cały weekend ... tak na wyciszenie tych myśli potarganych ... bo uczesać się jeszcze nie dają ...

Agusiu nie martw się. Wiem że to brzmi jak frazes, ale nie martw się, będzie dobrze.

Wymęczą was tylko ale nic nie zyskają.

Może czas najwyższy zastanowić się nad pozwem do sądu przeciwko Kargulom ? Może teraz wy złożycie na nich doniesienie o bezprawne żądania czegoś co do nich nie należy.

Zażądacie wizji że ten las to długowieczny jest już i wtedy oni będą się musieli wykazać....