sipatka 04.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No proszę to ci kobita ta Jeżyca:o. Przyleciała, dyspozycje wydała:yes:, pogroziła:mad:, nie dopieściła i poleciała. Tornado jakie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.10.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja to myślę, że klasyczny objaw ADHD jest. Ona na miejscu usiedzieć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No tak. Powinnam sama na to wpaść. Swój do swojego ciągnie (mam tu na myśli jej "zwariowane" zwierzaki z Kluską na czele)proszę bardzo na dowód tego wklejam zdjęcie w jakiej pozycji sypia Kluseczka http://i56.tinypic.com/2djt8hg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.10.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Tytułem wyjaśnień co do nieanatomicznej pozycji mojej "makaronicy" ... nie pobiłam ... nie przetrąciłam ... i nie przejechałam samochodem. Ona tak ma ... I chyba ... ma to po mnie ( ADHD znaczy - nie pozycje do spania ! ) Czasem sama sprawdzam czy żyje ... bo kręgosłupa to chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 moje też w dziwnych pozycjach śpią, głowa im zwisa, ale żeby aż tak... to cho cho:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.10.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Co tu tak głucho? Poszłaś na wojnę? ... ...czy już wyrok odsiadujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.10.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 nie kracz.....Na pewno Karguli szlag trafił i Jeżowa upita pod drzewem leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.10.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Fakt. Cicho u Jeży jak makie zasiał.Yeti nawet rzadko pisuje aż smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.10.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Nie ma co walić wam na łeb moje problemy ... Macie swoje pewnie. Kargule zablokowali wizję w terenie ...po raz drugi. W identyczny sposób zresztą jak w kwietniu i podajac te same argumenty. Chory kraj ...chorzy ludzie ... ja też będę za chwilę chora ... Zanim Okręgowy odpowie na zażalenie ... będzie zima i sąd nie ustali kolejnego terminu ...do wiosny ... Skrzydła podcięte ...leżę i liżę rany ... Pisać się nie chce ... i sił nie ma ... i myśli się "potargały" ...i do kupy zebrać nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 bez pólitra się nie obejdzie chyba cza będzie bejsbole na Karguli wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 12.10.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Trzymaj się Jeżyku...współczuję Ci bardzo...żeby się dźwignąć z kolan musisz sama znaleźć lekarstwo na swoją niemoc...coś co pozwoli Ci być ponad to... wiem frazesy, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.10.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 bez pólitra się nie obejdzie chyba cza będzie bejsbole na Karguli wyciągnąć Widzę, że jamlesik z moim Jeżem to wiele wspólnego mają ( nie licząc plemników ) ... a już na pewno sposoby na zmartwienia. Jeż w sobotę półlitra do dom przytargał i ciurlaliśmy tą flaszkę cały weekend ... tak na wyciszenie tych myśli potarganych ... bo uczesać się jeszcze nie dają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Agusiu nie martw się. Wiem że to brzmi jak frazes, ale nie martw się, będzie dobrze.Wymęczą was tylko ale nic nie zyskają.Może czas najwyższy zastanowić się nad pozwem do sądu przeciwko Kargulom ? Może teraz wy złożycie na nich doniesienie o bezprawne żądania czegoś co do nich nie należy.Zażądacie wizji że ten las to długowieczny jest już i wtedy oni będą się musieli wykazać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jeżowa, nie łam się. Pod moją czupryną też różne myśli, ale staram się widzieć pozytywne aspekty, nawet tych nieprzyjemnych spraw i przykrych wyborów... Będzie dobrze. To co, że -4, ale słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 13.10.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Aga mam!! Lekarstwo na Twoje samopoczucie...mi często pomaga ten kawałek, tylko puszczaj na cały power, tak by dachy wszystkich domów w sąsiedztwie podskakiwały i śpiewaj razem z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Jeżyku.........jestem z Tobą!! ....pamiętaj, że zawsze po ciemnych dniach.........wreszcie wychodzi słonko!!buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.10.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ja też jestem z Tobą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.10.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Jesteście jak gorąca czekolada w mroźny wieczór ... ...i wogóle dziękuję ...że jesteście ... A frazesy ... ? Czasem najlepsze są te stare ...wytarte frazesy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nie było mnie a tu jakieś troski może chcesz, to moimi brytanami kogoś poszczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts