AgaJeżyk 13.10.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nie było mnie a tu jakieś troski może chcesz, to moimi brytanami kogoś poszczuję Dawaj ! Zawsze to strach jak atakuje coś ...co jak pędzi ...nie wiadomo gdzie ma ogon a gdzie głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.10.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 o tej porze to jakiś baskerwil by się przydał, albo .................nowe półitra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 15.10.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Aguś wiem że Ci ciężko ......ale odezwij się tyle ludzi na Ciebie czeka.Mam pomysł wynajmę Ci na Karguli moją "sznupkę" sama ją tak nazwałaś.....dodam że teraz nie wygląda już tak słodko.A i chciałam Ci napisać że Zbigniew z ekipą z naszych "kanadyjskich " był wczoraj u mnie i też mi bardzo pomógł .... bezinteresownie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dawaj ! Zawsze to strach jak atakuje coś ...co jak pędzi ...nie wiadomo gdzie ma ogon a gdzie głowę Na dodatek pędzą dwa - inne psy mają problem, nie wiadomo za którą się brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.10.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Aguniu kolce do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No gdzie się podziewasz Jeżykowa, smutno bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.10.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Jeżykowa, dawaj bale, bo ludzie we wsi gadają, że cudnie pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.10.2010 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Fakt. Cicho u Jeży jak makie zasiał. Yeti nawet rzadko pisuje aż smutno. Yeti więcej śladów zacznie zostawiać gdy śnieg spadnie;) ...chyba... bo tej zimy awansuję po raz pierwszy do stopnia palacza , no a jeśli w domku temperatura będzie już na tyle przyzwoita, że łapy do betonu przymarzać nie będą, to kto wie czy na te ślady czasu starczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.10.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Nie narzekaj Yeti. Pracuj a potem siadaj do kompa i piszi coby się trochę ludziska pośmiały i Jeżyki wyszły z krzaczków co się w nich schowały. Im się pomieszało i pewnie w sen zimowy zapadli:sleep: a tu nie ma tak dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 puk puk jeżyku.......pokaż te pomalowane bale!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.10.2010 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Aguś wiem że Ci ciężko ......ale odezwij się tyle ludzi na Ciebie czeka. I tu nadzieja nie gaśnie ... jeszcze som ze mnom dobre ludzie Aguniu kolce do góry Zadzieram ...ale oklapujom No gdzie się podziewasz Jeżykowa, smutno bez Ciebie Ze mnom będzie jeszcze smutniej ... to się muszę do kupy pozbierać coby was nie zdołować do cna Jeżykowa, dawaj bale, bo ludzie we wsi gadają, że cudnie pomalowane Eeee tam pierdoły opowiadają - wkleję fotki to mnie opieprzysz ...jak sufit zobaczysz puk puk jeżyku.......pokaż te pomalowane bale!! Aaaa poczekaj ino ...bo fotków nie zrobiłam ... schną jeszcze . Bale znaczy - nie fotki. ...i dzięki że tak sprawdzacie sumiennie czy ja żyję jeszcze ... Słońce jakos nie chce ostatnio nad jeżami świecić ...ale przetrwamy tą zawieruchę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Słońce jakos nie chce ostatnio nad jeżami świecić ... nie tylko nad jeżami, nad innymi j też nie świeci, ale Karguli za płotem nie mam to mi lżej zawierucha się kiedyś skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jeżyki to kciukasy trzymam, by zło precz poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.10.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 nie tylko nad jeżami, nad innymi j też nie świeci, ale Karguli za płotem nie mam to mi lżej zawierucha się kiedyś skończy Wiem ...wiem ...już to przerabiałam ...ino cierpliwym trza być ... a nie kcom tej cierpliwości nigdzie na kila sprzedawać ... Jeżyki to kciukasy trzymam, by zło precz poszło Zlo też musi gdzieś "pomieszkać" ...diabli nadali, że akurat teraz u mnie ... Przetrwam tą "gościnę" ... przeciez cały czas tak nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Nie będzie, nie będzie - pójdzie precz... tylko troszkę poczekaj a dzięki bardzo, mam nadzieję, że się przyda i obśmiałam się nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 18.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kargule to największa zaraza jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jeżyku, powiem tylko, że trzymam kciuki, żebyś wytrzymała a już niedługo (miejmy nadzieję) to słonko musi zaświecić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 O żesz ty faktycznie niewesoło A jaką kozunię macie, że tak strasznie jeść woła? Może jakąś kozę co palić w niej wszystkim można i węglem i drewnem i peletami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.10.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 O żesz ty faktycznie niewesoło A jaką kozunię macie, że tak strasznie jeść woła? Może jakąś kozę co palić w niej wszystkim można i węglem i drewnem i peletami ? Kochaaaaana ! Nasza koza to cud wynalazek od Sipatki. Własnej roboty ! Szpetna jak cholera ...ale za maż nie idzie ino grzać ma ! A że cały szpaler mam gruzu drewnianego i to żywiczne ...na dodatek zaimpregnowane wiec w niczym tego nie spalę - to koza wypas ma konkretny Na allegro widziałam takie super picobello za 173 chyba złote z cegiełkami szamotowymi ( pewnie ich tam za 12 szt ) do ogrzania 150 m . Jak mi Sipatka odbierze to se zanabedę taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A to skur..............wiele...................................................... Agajeżyk, czy koza na tyle rozgrzeje pomieszczenie, że nie zamarznie woda? Może jakiś bolier elektryczny ( nie musi cały czas grzać) i pompa albo kominek z płaszczem wodnym, kurde nie wiem co Ci poradzić, ale mam nadzieję, że dostaną za swoje. A wtedy Ty sprawę do sądu i odszkodowanie i zwrot poniesionych koszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts