Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

A ty coś zrobiła z postem ?!

Pogodziłaś się z sąsiadem ? ...nie wierze ...

:lol2: Ależ to jest raczej niemożliwe...poprostu jak go sobie parę razy przeczytałam i w dodatku pierwszy na nowej stronie...brzydką energię w sobie miał...a tu taka Ci niepotrzebna...poleczyłam się uśmiechem i do kosza z postem...mogę sobie z Tobą w tej kupie posiedzieć i się pouśmiechać, przyjemniej będzie:D

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się grzecznie.

Poprzytulać mogę :hug::hug::hug:

Swoich Karguli też miałam i to zmasowanych.Na szczęście już spokój, ale patrzeć nie mogę brrrrr

Odnoszę wrażenie , że Twoim ktoś podpowiada gdzie mają uderzyć i jak to zrobić.Skoro preferują język staropolski to raczej sami nie potrafią sklecić donosu, zażalenie itp.

Ale wiesz co ? Tak sobie myslę, że Ty dobre serducho masz, psy przygarniasz, ptaszki karmisz, nawet żółw znalazł u Ciebie schronienie. To dobro do Ciebie wróci ,zobaczysz.:hug:

Trzymam kciuki za szybkie zakończenie sprawy z Kargulami.

Witam się grzecznie.

Poprzytulać mogę :hug::hug::hug:

Swoich Karguli też miałam i to zmasowanych.Na szczęście już spokój, ale patrzeć nie mogę brrrrr

Odnoszę wrażenie , że Twoim ktoś podpowiada gdzie mają uderzyć i jak to zrobić.Skoro preferują język staropolski to raczej sami nie potrafią sklecić donosu, zażalenie itp.

Ale wiesz co ? Tak sobie myslę, że Ty dobre serducho masz, psy przygarniasz, ptaszki karmisz, nawet żółw znalazł u Ciebie schronienie. To dobro do Ciebie wróci ,zobaczysz.:hug:

Trzymam kciuki za szybkie zakończenie sprawy z Kargulami.

Witaj atija !

Dobrze kombinujesz ...moich ktoś baaardzo umiejętnie "za rękę" prowadzi ...i to jest ten ból. Facet jest kuty na cztery łapy i wie gdzie i kiedy uderzyć...a że ich przy okazji doi jak jeleni to już jego sukces ...

A serducho mam chyba dobre ...ale za mientkie też ...:(

a fonetycznie to jak będzie?? :rolleyes:

Sure - fonetycznie to nie wiem ...ale zdrobniale to chyba Trompek ;)

wróble u mnie ćwierkały, że dobrze u Jeżów będzie ;-)

i to juz niedługo!!!

P.S. A dla ptasiego rodu też dobra Aga jest!!

Nooo ...dlatego siedzą na moim pierunochronie ...i srają mi na grafitowe dachówki ...:bash:

Jakbym była padalec to już bym zanabyła wiatrówke ;)

Tak mi się nie chce siedzieć w pracy........ Poszłabym na jakiś spacerek w słoneczku...... A tu człowiek do czwartej w robocie siedzieć musi..... Ech życie.....

Nie bryncz :mad: ...sie ciesz, że robote masz ... ja nie mam ... i zaczyna mi to baaardzo dokuczać

Trza zebrać dooopę w troki i poważnie czegoś poszukać bo bida do tej dooopy zajrzy jak nic ...

Nie bryncz :mad: ...sie ciesz, że robote masz ... ja nie mam ... i zaczyna mi to baaardzo dokuczać

Trza zebrać dooopę w troki i poważnie czegoś poszukać bo bida do tej dooopy zajrzy jak nic ...

:cry: u takiej Baby Jagi to sobie człowiek nawet ponarzekać nie może ;).

Doskonale rozumiem Twoje odczucia w sprawie braku pracy. Przechodziłam przez to parę lat temu i nie chciałabym do tego wracać.

A moje trochę marudzenie to prosta tęsknota do ciepła i słońca. Jak wyjdę z pracy to już zmierzch zapadać będzie i guzik ze spaceru w jesienny piękny dzień.

No właśnie tego się obawiałam...no nic stało się w końcu powiedziałaś to... muszę z tym teraz jakoś żyć...ale nadmienię jedynie, że mój nick po polsku to malarstwo iluzjonistyczne ( po takim niuchu w trampek to iluzję można mieć...) a fonetycznie po francusku ...sama chciałabym wiedzieć;)

Ot i pripał...ta łatka długo mnie nie opuści okrutna istoto ...:popcorn::eek::lol2::cry:

No właśnie tego się obawiałam...no nic stało się w końcu powiedziałaś to... muszę z tym teraz jakoś żyć...ale nadmienię jedynie, że mój nick po polsku to malarstwo iluzjonistyczne ( po takim niuchu w trampek to iluzję można mieć...) a fonetycznie po francusku ...sama chciałabym wiedzieć;)

Ot i pripał...ta łatka długo mnie nie opuści okrutna istoto ...:popcorn::eek::lol2::cry:

A ty myślisz, że ja nie dociekłam ki diabeł ten twój nick ?

A popatrz na mnie : Kolce są ? - są ! Brudne pięty od tupania sa? - Są ! Od razu wiadomo - Jeż to Jeż ...tyle, ze malutki - yk

Ale Trompek zostaniesz ... bo ładnie ...chociaz nie malarsko ...i średnioartystycznie :cool: