Trompe loeil 31.10.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 A ty coś zrobiła z postem ?! Pogodziłaś się z sąsiadem ? ...nie wierze ... Ależ to jest raczej niemożliwe...poprostu jak go sobie parę razy przeczytałam i w dodatku pierwszy na nowej stronie...brzydką energię w sobie miał...a tu taka Ci niepotrzebna...poleczyłam się uśmiechem i do kosza z postem...mogę sobie z Tobą w tej kupie posiedzieć i się pouśmiechać, przyjemniej będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.10.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witaj w kupie Trompe l`oleil (...sie kiedyś wyłożę na tym twoim nicku) W kupie raźniej ponoć ... jak już much nie będzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam się grzecznie. Poprzytulać mogę :hug: Swoich Karguli też miałam i to zmasowanych.Na szczęście już spokój, ale patrzeć nie mogę brrrrr Odnoszę wrażenie , że Twoim ktoś podpowiada gdzie mają uderzyć i jak to zrobić.Skoro preferują język staropolski to raczej sami nie potrafią sklecić donosu, zażalenie itp. Ale wiesz co ? Tak sobie myslę, że Ty dobre serducho masz, psy przygarniasz, ptaszki karmisz, nawet żółw znalazł u Ciebie schronienie. To dobro do Ciebie wróci ,zobaczysz. Trzymam kciuki za szybkie zakończenie sprawy z Kargulami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.10.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witaj w kupie Trompe l`oleil (...sie kiedyś wyłożę na tym twoim nicku) a fonetycznie to jak będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.10.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 wróble u mnie ćwierkały, że dobrze u Jeżów będzie i to juz niedługo!!! P.S. A dla ptasiego rodu też dobra Aga jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam się grzecznie. Poprzytulać mogę :hug: Swoich Karguli też miałam i to zmasowanych.Na szczęście już spokój, ale patrzeć nie mogę brrrrr Odnoszę wrażenie , że Twoim ktoś podpowiada gdzie mają uderzyć i jak to zrobić.Skoro preferują język staropolski to raczej sami nie potrafią sklecić donosu, zażalenie itp. Ale wiesz co ? Tak sobie myslę, że Ty dobre serducho masz, psy przygarniasz, ptaszki karmisz, nawet żółw znalazł u Ciebie schronienie. To dobro do Ciebie wróci ,zobaczysz. Trzymam kciuki za szybkie zakończenie sprawy z Kargulami. Witaj atija ! Dobrze kombinujesz ...moich ktoś baaardzo umiejętnie "za rękę" prowadzi ...i to jest ten ból. Facet jest kuty na cztery łapy i wie gdzie i kiedy uderzyć...a że ich przy okazji doi jak jeleni to już jego sukces ... A serducho mam chyba dobre ...ale za mientkie też ... a fonetycznie to jak będzie?? Sure - fonetycznie to nie wiem ...ale zdrobniale to chyba Trompek wróble u mnie ćwierkały, że dobrze u Jeżów będzie i to juz niedługo!!! P.S. A dla ptasiego rodu też dobra Aga jest!! Nooo ...dlatego siedzą na moim pierunochronie ...i srają mi na grafitowe dachówki ... Jakbym była padalec to już bym zanabyła wiatrówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Tak mi się nie chce siedzieć w pracy........ Poszłabym na jakiś spacerek w słoneczku...... A tu człowiek do czwartej w robocie siedzieć musi..... Ech życie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Tak mi się nie chce siedzieć w pracy........ Poszłabym na jakiś spacerek w słoneczku...... A tu człowiek do czwartej w robocie siedzieć musi..... Ech życie..... Nie bryncz ...sie ciesz, że robote masz ... ja nie mam ... i zaczyna mi to baaardzo dokuczać Trza zebrać dooopę w troki i poważnie czegoś poszukać bo bida do tej dooopy zajrzy jak nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nie bryncz ...sie ciesz, że robote masz ... ja nie mam ... i zaczyna mi to baaardzo dokuczać Trza zebrać dooopę w troki i poważnie czegoś poszukać bo bida do tej dooopy zajrzy jak nic ... u takiej Baby Jagi to sobie człowiek nawet ponarzekać nie może . Doskonale rozumiem Twoje odczucia w sprawie braku pracy. Przechodziłam przez to parę lat temu i nie chciałabym do tego wracać. A moje trochę marudzenie to prosta tęsknota do ciepła i słońca. Jak wyjdę z pracy to już zmierzch zapadać będzie i guzik ze spaceru w jesienny piękny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nooo doooobra ...pobryncz sobie Pomiziam cię ... Chcesz ? Jak już ma być smarko-wypłakiwalnia ...to niech sobie smarkają wszyscy ! A co mi tam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nooo doooobra ...pobryncz sobie Pomiziam cię ... Chcesz ? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Miziu ...miziu ... miiiiiiiiiiiiziu ... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Miziu ...miziu ... miiiiiiiiiiiiziu ... :hug: http://republika.pl/blog_oy_4433748/6513204/tr/wn18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.11.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.11.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No nie !!!!...już mnie Trompkiem przezwały wiedźmy:stirthepot:...muszę tu częściej zaglądać, zeby to jakoś kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 AGP-inka ...gdyby moja Tajga pomiziała kaczuszkę ...to kaczuszka miałaby wczoraj święto Kluska zresztą też Kaczorów nie lubi ... swojej kaczce już krzydełko odgryzła Mądre mam stwory ! Trompek ! A ty nie nerwuuujsja ... Trampek ...to byłby cuchnący pripał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.11.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No właśnie tego się obawiałam...no nic stało się w końcu powiedziałaś to... muszę z tym teraz jakoś żyć...ale nadmienię jedynie, że mój nick po polsku to malarstwo iluzjonistyczne ( po takim niuchu w trampek to iluzję można mieć...) a fonetycznie po francusku ...sama chciałabym wiedzieć Ot i pripał...ta łatka długo mnie nie opuści okrutna istoto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No właśnie tego się obawiałam...no nic stało się w końcu powiedziałaś to... muszę z tym teraz jakoś żyć...ale nadmienię jedynie, że mój nick po polsku to malarstwo iluzjonistyczne ( po takim niuchu w trampek to iluzję można mieć...) a fonetycznie po francusku ...sama chciałabym wiedzieć Ot i pripał...ta łatka długo mnie nie opuści okrutna istoto ... A ty myślisz, że ja nie dociekłam ki diabeł ten twój nick ? A popatrz na mnie : Kolce są ? - są ! Brudne pięty od tupania sa? - Są ! Od razu wiadomo - Jeż to Jeż ...tyle, ze malutki - yk Ale Trompek zostaniesz ... bo ładnie ...chociaz nie malarsko ...i średnioartystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Poza tym Trompek, to dużo lepsze zdrobnienie niż Malarstewko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Poza tym Trompek, to dużo lepsze zdrobnienie niż Malarstewko! Pewnie ! Na imprezie ...po dwóch piwkach wyszłoby Marstewko a to już krok do ...zmarszczek ( tak mi się skojarznęło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts