an.i 02.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 no i niezła musztarda z tego wyszła iluzja zasiadła na kupie, a zmarszczek przybywa bo much coraz więcej..... w kupie nie tylko raźniej ale i ciep lej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 03.11.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cieplej pod warunkiem, że ma się trampki na nogach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.11.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Pewnie ! Na imprezie ...po dwóch piwkach wyszłoby Marstewko a to już krok do ...zmarszczek ( tak mi się skojarznęło ) Przy 4 pifkach to by mi się już raczej kojarzyło z marskością Wesoło się robi w tej naszej kupie tylko trzeba uważać bo jak po całym dniu jeszcze w kupie (w kupie kupie i kupie zespół wzespół) zdejmiemy trampki to się nowe zapaszki rozejdą po okolicy Wtedy podstępem zawezwiemy Karguli i od tych zapaszków to oni i się odp.....ą (od pieprzu) i będzie koniec.!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.11.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ach ...dobrze by było ... ale współczesna medycyna mówi ...że jeszcze od smrodu nikt nie pękł ... Widzę, że dzisiaj masz bardziej rozrywkowy nastrój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.11.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jasne!Dziecię moje od wczoraj wieczorem ciśnienie mi podnosi to i enegria niezużyta mnie rozpiera.Zostawiłam dla Cię notatejszyn odnoście decupage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.11.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Jasne! Dziecię moje od wczoraj wieczorem ciśnienie mi podnosi to i enegria niezużyta mnie rozpiera. Zostawiłam dla Cię notatejszyn odnoście decupage. To ci dzisiaj ciśnionko spadnie ...tylko za okno wyjrzyj ...brrr A notatkę juz rozpracowałam ...i pastwię się tam nad tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Patrz Jeżyca com znalazł w neciehttp://www.zjezaki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ale śliczne te jeżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.11.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Patrz Jeżyca com znalazł w necie http://www.zjezaki.pl/ Jeeej prawdziwa saga rodu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Przyszłam do kupy...wziąć się... Jeeeżuuuu! Ale te jeżyki cuuudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.11.2010 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Przyszłam do kupy...wziąć się... Jeeeżuuuu! Ale te jeżyki cuuudne!!! Witamy w kupie rasia ! A jeżykom to chyba fanklub założymy ... bo wszyscy zauroczeni ... i nie dziwota bo iście cudne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witamy w kupie rasia ! A jeżykom to chyba fanklub założymy ... bo wszyscy zauroczeni ... i nie dziwota bo iście cudne ! A z własnym ogrodowym do fanklubu można się zapisać? http://img266.imageshack.us/img266/3613/padziernik2010032jeyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Alibo do marskości wątroby a to już.... hmmm... gorsze od zmarszczków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 A z własnym ogrodowym do fanklubu można się zapisać? http://img266.imageshack.us/img266/3613/padziernik2010032jeyk.jpg Jasne ! Tylko dlaczego wszyscy do jeżyków ...w rękawiczkach ? To takie "milutkie" stworki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.11.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Jasne ! Tylko dlaczego wszyscy do jeżyków ...w rękawiczkach ? To takie "milutkie" stworki ... Yyyyyyy:rolleyes: bo gryzom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Yyyyyyy:rolleyes: bo gryzom? Bo gryzom... ich współtowarzysze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Już tam gryzą ... zobaczcie jak się biedny męczy z owockiem jakimś ... http://bartusors.wrzuta.pl/film/7Eo27wuvTvb/jak_jedza_jeze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.11.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Twardy zawodnik ! A mówiłaś, że jeże nie jedzą owoców tylko mięsko. I co hę? Ten jakiś wegetarianin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Twardy zawodnik ! A mówiłaś, że jeże nie jedzą owoców tylko mięsko. I co hę? Ten jakiś wegetarianin?? A nie oglądamy Animal Planet ? Każdy szanujący się drapieżnik rozpoczyna konsumpcję ofiary od ... wnętrzności ( brrr ...) A ofiara musi być roślinożercą ! Wniosek : najpierw "surówka" ! Jeżyk dla zrowotniści też musi owocka czasem wciągnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a Kargule też liściaste można by się dobrać do flaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts