sipatka 05.11.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 A nie oglądamy Animal Planet ? Każdy szanujący się drapieżnik rozpoczyna konsumpcję ofiary od ... wnętrzności ( brrr ...) A ofiara musi być roślinożercą ! Wniosek : najpierw "surówka" ! Jeżyk dla zrowotniści też musi owocka czasem wciągnąć ... :jawdrop: powaliłaś mnię jakbym z doktorem Hausem rozmawiała :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a Kargule też liściaste można by się dobrać do flaków Ojjj ! Wypatroszyłabym ich własnymi rencyma ! :jawdrop: powaliłaś mnię jakbym z doktorem Hausem rozmawiała :jawdrop: Hmmm aa ja Hausa to właściwie nie lubię ... cudak taki jakiś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.11.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ale mam nadzieję, że mimo że nie lubisz Hausa to mnie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ale mam nadzieję, że mimo że nie lubisz Hausa to mnie lubisz? Jasne ! Zresztą co ty masz wspólnego z Hausem ? Tylko ... telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.11.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Oooo, jakie śliczne jeżyki! Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Yeti, wszelki duch... itd . Gdzieś się podziewał ??? Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Yeti, wszelki duch... itd . Gdzieś się podziewał ??? Pozdrawiam Was serdecznie. Nooo też się zdziwiłam ...zdrajca pewnie się po inszych forumach szlaja ... Depsia ...też "wszelki duch" ! Dawnom cie nie gościła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.11.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Znowu life mnie do gleby dociska ...ale pamiętam o was zwierzaki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 07.11.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam, czytam i czytam i oczom czasem nie wierzę, ale ważne, że już sąd na oczy przejrzał, a co do banku, to chyba oni ostateczną weryfikację powinni zrobić i sprawdzić to niech swoich winią, choć chyba w banku jak w partii - jak Cię złapią na kradzieży, mów, że to nie Twoja ręka. Zyczę powodzenia mimo wszystko, optymizmu i radości z tego cuda, jakie sobie wybudowaliście:). Piękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Znowu life mnie do gleby dociska ...ale pamiętam o was zwierzaki;) yeti, no kopę lat. A myślałam, żeś na nas poobrażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ola - sądy może i na oczy przejrzały ...ale nasze prawo ... szkoda gadać ! Nawet dobra wola sędziny nie pomaga ...bo prawo pozwala ludziom cuda z sądami wyczyniać ... A bank ...hmmm ...złodziejska instytucja ( a wiem cos o tym ) . Oni nie popełniaja błędów - zawsze winny jest klient. A ja ...pech...tym razem po tej drugiej stronie. I doswiadczyłam tego ...czego mnie na szkoleniach uczono ...samo życie... Mówiła bacia " Nie czyń drugiemu ..." ale jak kazali ... Ech ...szkoda gadać. Ale żywcem się nie dam ! AGP-ka ...Yetusia trudno obrazić Wkurzyć to się czasem uda ...ale też rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 AGP-ka ...Yetusia trudno obrazić Wkurzyć to się czasem uda ...ale też rzadko no tak przypuszczałam, ale nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 no tak przypuszczałam, ale nigdy nic nie wiadomo Trzeba by go za ozór pociągnąć bo chyba jakieś problemiska ma ... Kochają go ostatnio ...jak mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Pociągniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wszelki duch - że zakrzyknę za Ciebie http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/91.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/96.gif Jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wszelki duch - że zakrzyknę za Ciebie http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/91.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/96.gif Jestem!!! No rzeczywiście "wszelki" Lete sprawdzić czy kot jeszcze dycha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kot dycha a nawet dwie dychy!!! Przytargała jakieś dwa ciała nieżywe i teraz śpi, niewiniątko, że to niby nie ona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ona ...ona ... a jak ci prezenty przynosi to bierz !To baaardzo kocie okazywanie miłości i szacunku.A ino wyrzuc ukradkiem ...bo jej przykro będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts