Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

A nie oglądamy Animal Planet ?

Każdy szanujący się drapieżnik rozpoczyna konsumpcję ofiary od ... wnętrzności ( brrr ...)

A ofiara musi być roślinożercą ! Wniosek :

najpierw "surówka" !

Jeżyk dla zrowotniści też musi owocka czasem wciągnąć ...

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: powaliłaś mnię jakbym z doktorem Hausem rozmawiała :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, czytam i czytam i oczom czasem nie wierzę, ale ważne, że już sąd na oczy przejrzał, a co do banku, to chyba oni ostateczną weryfikację powinni zrobić i sprawdzić to niech swoich winią, choć chyba w banku jak w partii - jak Cię złapią na kradzieży, mów, że to nie Twoja ręka. Zyczę powodzenia mimo wszystko, optymizmu i radości z tego cuda, jakie sobie wybudowaliście:). Piękny dom!

Ola - sądy może i na oczy przejrzały ...ale nasze prawo ... szkoda gadać !

Nawet dobra wola sędziny nie pomaga ...bo prawo pozwala ludziom cuda z sądami wyczyniać ...

A bank ...hmmm ...złodziejska instytucja ( a wiem cos o tym ) . Oni nie popełniaja błędów - zawsze winny jest klient.

A ja ...pech...tym razem po tej drugiej stronie. I doswiadczyłam tego ...czego mnie na szkoleniach uczono ...samo życie...

Mówiła bacia " Nie czyń drugiemu ..." ale jak kazali ...:sick:

Ech ...szkoda gadać.

Ale żywcem się nie dam !

AGP-ka ...Yetusia trudno obrazić :yes: Wkurzyć to się czasem uda ...ale też rzadko ;)