Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mój kocur to nie przynosi padlinki tylko ją pożera. Taka dzika bestia jest.

...znaczy jeszcze nie zasłuzyłaś. To za te zastrzyki i insze męczarnie u weta ;)

Nasz dzikus łapie w podzięce za puszki ;-) Ale też zostawia.

Dobry futrzak

...a ty zasłużyłaś ! Musi być "micha była dobra" !

...znaczy jeszcze nie zasłuzyłaś. To za te zastrzyki i insze męczarnie u weta ;)

...a ty zasłużyłaś ! Musi być "micha była dobra" !

Mój kot trochę mniej wybredny od Sipatkowego ;-) Jej pewnie puszek z tesco nie zjadłby. Mój co prawda na suche już się też wypina, bo majstry pasztetem i rybkami go karmią. Może to dla nich w podzięce te nornice i myszki???

Yyyyyy no mój to niestety :yes:ale zawsze specjalne żarcie dla kastratów dostawał:cool:. Co prawda nie to z najwyższej półki ale zawsze lepsze niż .....marketowe. Teraz niestety przyszło biedakowi jadać naprawdę nie dobre bo grymasi jak................ kot.

A co do męczarni u weta to chętnie bym z nim tam poszła na kilka kroplówek :yes: bo bidulek już jest taki chudy:eek:, że obawiam się wyniki wyszłyby tragiczne :(. Tylko, że kocio ma jeszcze dużo "pary" i chyba nie udałoby się bez pogryzień i zadrapań do kości założyć mu kroplóweczki. I tak, że jeszcze pozwala sobie 3 razy dziennie te leki podawać.:yes:

Mój kot to chyba całkiem udomowiony jest. Na dwór nie wychodzi, myszek nie łowi, ba, nawet puszek za bardzo nie jada, a na sucha karmę rzuca się z takim zapałem, ze strach. Ostatnio podczas mojej nieobecności musiał pochłaniać saszetki, jaki był wdzięczny, że wróciłam (z jedzonkiem, oczywiście).... ;)

sure dlaczego ja nie mogę się dostać do twojego dziennika? wiem że masz bo kiedyś już tam byłam, ale nie masz odnośników i nie potrafię teraz tam wejść?

A przy okazji czy twój kot, on mi na rosyjskiego tak jakoś pasuje (popraw jeśli się mylę) to mocno gadatliwy jest czy raczej cichutki?

Sure ...moja łajza to mi wielką łaskę robi że wogóle je :bash: ... a chudaaaaa, że wstyd ludziom pokazać.

Wynoszę ciągle kociakom na śmietnik zwietrzałe ale jeszcze całkiem dobre jedzonko. Już mnie z daleka poznają !

Sipatka ...masz :

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy/page8