AgaJeżyk 15.11.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 No popatrz tylko taka niepozorna, brzydula taka a jak się spisuje ładnie. Pewnie rumieńce jej wyszły na gębuli od tego grzania co? Ja to z przerażeniem do środka zaglądałam... bałam się, że się zaczerwieni cała i trza ją będzie ratować co by nie pękła ...ale coś ty ! Garnek z wodą się na niej zagotował ...a ona nic ! "Nie pęka" - mocarna jest że wszystkich przeżyje A z fugą to nie mam pojęcia co on wywinął żeby taki kolor "uzyskać" ! Musi być cos z proporcjami popierniczył ...bo przecież nic oprócz wody do tego nie dodajesz nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.11.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 No przylazłam, ale nie mam pojęcia o co kaman chyba najpierw polezę do dziennika ... Braza:D No jak to nie wiesz o co kaman? o oczy i cipki pod nimi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 O matko, jak Wy tu świntuszycie... Flaszkie mata, że tak świntuszyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.11.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 O matko, jak Wy tu świntuszycie... Flaszkie mata, że tak świntuszyta? Głodnemu ...na myśli ? Cipka to siniak pod okiem ...świntucho A flaszki nie mata ...nikt nie postawił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Do wyboru, do koloru. Osobiście lubię tą środkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Jak nie mamy, jak mamy http://www.cedc.com/files/images/media/Zubrowka_1_1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.11.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 atija ...też lubię tą środkową ...ale biorę "zieloną" z trawką (sikniętą przez żuberka ) ! AGP-ka dawaj sok z jabuko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.11.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 i soczek... http://www.przepis-kulinarny.pl/image/newsy/max/1104.jpg Sama wycisłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.11.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 i soczek... http://www.przepis-kulinarny.pl/image/newsy/max/1104.jpg Sama wycisłam Już myślałam że trza będzie poczekać ...aż jabuko urośnie ...a ty mu wycisk dawałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.11.2010 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Yeti ...ty to już nie wszelki duch ...ale autentyczny duch ... i jak zwykle po nocy się szlajasz Ale jak przebąkujesz o imprezie - zanczy ma ci się na życie ! To dobrze ! To będę malować No wygląda na to, że się u nas trochę niebo przetarło, ale słońce to chyba jeszcze długo nie wyjrzy... ...ale ty maluj, nie przestawaj - pojedziemy słońca do ciebie szukać ...i w ogóle, co to za ochlejstwo wieczorową porą - zobaczycie, jutro was majster z budowy pogoni:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.11.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Yetuś - majstrów z budowy to ja juz wszystkich pogoniłam. Do desperacji mnie doprowadzili !Teraz sama walczę . I jakie ochlejstwo ? Same wyborne trunki ...dla smakoszy i koneserów przecie ! Zresztą w takich śladowych ilościach to dla zdrowotności aby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Kargule polecieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.11.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Kargule polecieli ...nie polecieli ... Taką cholery mają silną grawitację, że nijak ich na tego Marsa nie mogę wykopać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 18.11.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Jak mają taką silną grawitację, to może by pułapkę na hohonie wykopac. Jak wpadną, to już nie wylezą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Jak mają taką silną grawitację, to może by pułapkę na hohonie wykopac. Jak wpadną, to już nie wylezą. A kto to som hohonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.11.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A kto to som hohonie ? Właśnie - co to som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.11.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 wg nonsensopedia: hohoń = hefalump - mały drapieżnik żyjący w lasach całej Europy. Prowadzi nocny tryb życia, odżywia się miodem i grzybiarzami. Najbardziej znanym przedstawicielem gatunku jest Lumpek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.11.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Jest też obrazek prezentujący hohonia: http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20060108120709/nonsensopedia/images/thumb/1/17/Hefalump-windsock.GIF/180px-Hefalump-windsock.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.11.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Opis jest dłuższy. Są też informacje odnośnie hodowli: "Ze względu na wysoką cenę rynkową grzybiarzy, mało opłacalna i nie prowadzona na skalę masową. Częściej jako zwierzątko domowe. Przyjazny, łatwo się przywiązuje, smakuje jak kurczak." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 AGPka, nie wiem czy Saskji o tego przyjaznego chodziło;) Bardziej o tego którego odstrasza się pieśnią: Wg prosiaczka: Zgiń, przepadnij hohoniu i nie kradnij miodu! Uciekaj stąd poczwaro, bo Miś umrze z głodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts