AGP 18.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) AGPka, nie wiem czy Saskji o tego przyjaznego chodziło;) Bardziej o tego którego odstrasza się pieśnią: Wg prosiaczka: Zgiń, przepadnij hohoniu i nie kradnij miodu! Uciekaj stąd poczwaro, bo Miś umrze z głodu!!! Nie wiem czy on taki przyjazny, skoro żywi się grzybiarzami Edytowane 18 Listopada 2010 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Zwariowane baby ! Słowo daję ! :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wychodzi mi ...że Puchatek zadaje się z ...kanibalami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Nie wiem czy on taki przyjazny, skoro żywi się grzybiarzami Coś mi się zdaje, że teraz grzybiarzy jak na lekarstwo, to czym się karmi te udomowione, żeby smakowały jak kurczak? hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wychodzi mi ...że Puchatek zadaje się z ...kanibalami !!! On się z nimi nie zadaje, On się ich boi!!! Ale ma obrońcę Prosiaczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Yuka ... ja wychowana na Bolku i Lolku ... Koziołku Matołku ... Lumpy to mi mama pokazywała pod budkami z piwem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Coś mi się zdaje, że teraz grzybiarzy jak na lekarstwo, to czym się karmi te udomowione, żeby smakowały jak kurczak? hmmm... No trzeba by ich suszyć jak grzyby ...tych grzybiarzy znaczy. I teraz suszonymi karmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Jeżyku, to tak jak ja, ale dzieci mię dokształcają....A nie lumpy, tylko Lumpki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No trzeba by ich suszyć jak grzyby ...tych grzybiarzy znaczy. I teraz suszonymi karmić :lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Matko, uciekam, bo tu hohonie i suszyć mnie chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 ale się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Matko, uciekam, bo tu hohonie i suszyć mnie chcą... Lumpa jedna nam sie zdemaskowała ale się porobiło Noooo ! Bedziem mieć suszoną Depsie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 18.11.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Mnie chodziło o prawdziwego hohonia, czyli słonia. Tego z Kubusia w wersji ksiażkowej, co na niego pułapkę wykopali i miś tam polazł i główka mu utknęła w garnczku z miodkiem, a prosiaczek myślał, że to słoń, bo dziwne dźwięki miś wydawał na dnie pułapki - więc prosiaczek, który chciał odważnie powiedziec "ho ho", żeby pokazac, ze wcale się nie boi, wpadł w panikę, i uciekł, i zamiast wołać "pomocy, ratunku, słoń!" zaczął wołać "pomocny strach, strachowy pom!" i tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Saskja ... ja to się uczyłam na pamięć Pana Tadeusza ...Ody do młodości ... ale ty widzę wszystko jak leci zakułaś ...Kubusia Puchatka też ! Łeb masz chyba jak cyborg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Łeb masz chyba jak cyborg ! z awataru nie wynika, chyba jakiś zewnetrzny łeb na usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 19.11.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jak nie wynika, wynika, ja na tym avatarku dorosłego psa przytulam ) A co do książek z dzieciństwa, to Kubusia miałam tak zaczytanego, że się zrobił przezroczysty jak firaneczka, i Muminki też, wszystkie części. I mogę nawet teraz czytać to z wielką frajdą, bo to jest literatura dziecięca, ale WIELKA. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 19.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 O muminki to ja także uwieeelbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Suszona...? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Poczytałam zaległości i takie wspomnienie z maleńkości mojej córci mi przyszło.Czytałam jej Anię z Zielonego Wzgórza. Moja mała rudawa córeczka bardzo rozgadana słuchała i słuchała. Kiedy doszłyśmy do sceny gdzie Ania zachwyca się Doliną Kwitnących Wiśni i buzia jej się nie zamykała moja córcia przerwała mi - MAMO ONA TO WIĘCEJ MÓWI NIŻ JA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 A jeśli się tyczy Kubusia to jakoś mi po głowie chodzi że oni to się bali hefalumpów i wuzli ? Aaaa i jeszcze były słasice i łonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts