Saskja 19.11.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 sipatka, ale to nie z książek tylko z wersji kinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jak tu bajkowo ..... Aż mi się moje dzieciaczki maluśkie przypomniały.... a teraz większe ode mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 O muminki to ja także uwieeelbiam... Oooo następna zwariowana fanka bajek ... Suszona...? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Nooo ... a jaki to problem "starą babę " ususzyć ...toć ty juz starsza od węgla ( ja zaraz po tobie ale to szczegół ... ) A jeśli się tyczy Kubusia to jakoś mi po głowie chodzi że oni to się bali hefalumpów i wuzli ? Aaaa i jeszcze były słasice i łonie. Jeżuuuuu ...jeszcze wuzle, słacośtam i łonie ... ! To są zwierzopodobne stwory czy potworki jakieś ? Jak tu bajkowo ..... Aż mi się moje dzieciaczki maluśkie przypomniały.... a teraz większe ode mnie.... No ... następna na bajdurzenie wpadła. Od bajdurzenia to Depsia ! Najlepiej jej wychodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Coś człowiekowi musi w życiu wychodzić, chociaż jedno, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Coś człowiekowi musi w życiu wychodzić, chociaż jedno, nie? Nooo ...mnie dzisiaj wyjdą siniaki jak mnie Żelka tyłek obije Nagęgałam na nią ... troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Muminki to jest to, i Mikołajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Muminki to jest to, i Mikołajki No mosz ! Następna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 A zaczęłam to czytać gdy 20 lat miałam, a potem dziecku czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ty Gosiek ...ja ci zazdraszczam ...że ty miałas takie dłuuuugie dziecięctwo ! Nie powiem co robiłam jak miałam 20 lat ! No na pewno nie czytałam ...muminków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 bo my tacy zdziecinniali... jesteśmy Właśnie wróciłam z kina. Byłam z dziecięciem na Insygniach śmierci część I. Bardziej podobał mis się niż poprzednie ale widownia to totalna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Mikołajka uwielbiałam słuchać jak w radiu czytała Irena Kwiatkowska. Ile razy potem czytałam córce to zawsze próbowałam naśladować jej styl. Bez szans zresztą bo gdzie mi do takiej aktorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.11.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 I jam fanką Muminków i Kubusia, no i Ani z Zielonego Wzgórza (wszystkie części do dziś na półce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Mikołajka uwielbiałam słuchać jak w radiu czytała Irena Kwiatkowska. Ile razy potem czytałam córce to zawsze próbowałam naśladować jej styl. Bez szans zresztą bo gdzie mi do takiej aktorki! Ja ją kocham za "Ptasie radio" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 O tak Ptasie radio było perfekcyjne. A muminki namiętnie oglądałyśmy z córeczką na dobranocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 I jam fanką Muminków i Kubusia, no i Ani z Zielonego Wzgórza (wszystkie części do dziś na półce ) Wszystkie części ... do niedawna na półce ... Właśnie wywiozłam na strych ...i są w kartonie ... Mam tam wszystkie moje skarby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 19.11.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ja tak Was drogie Panie podczytuję i chyba od dziś zacznę się bać chodzić na grzyby.... Agnieszko jestem zachwycona Waszym domem . Sposób pisania dziennika -REWELACJA, ale ja Cię kiedyś w tych lasach znajdę ;p;p;p . Zdradzisz, który wet CIę na budowe namówił? Bo mam typy na 2 i nie wiem, który był dobrym duchem ;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ja tak Was drogie Panie podczytuję i chyba od dziś zacznę się bać chodzić na grzyby.... Agnieszko jestem zachwycona Waszym domem . Sposób pisania dziennika -REWELACJA, ale ja Cię kiedyś w tych lasach znajdę ;p;p;p . Zdradzisz, który wet CIę na budowe namówił? Bo mam typy na 2 i nie wiem, który był dobrym duchem ;p;p Łoooo mamuńciu ! Ziomale mnie znajdują ! Może jakaś bratnia dusza nareszcie ! Witam ! Witam ! A gdzie są twoje "okolice Konina" ? Co do weta ... obstawiałaś Piotrowiaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 19.11.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Taaa jako pierwszego:D - to moje guru zawodowe, nauczyciel i opiekun ;p;p;p;p . Ziomal z gminy Golina pochodzi , Na złotej górze na grzybach się wiecznie gubię i g... znajduję, więc jeżdżę na Teresinę;p;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ale jaja ! To zapraszam na kawę jak będziesz po moim lesie buszować !Po drugiej stronie trasy A2 - Brzezińskie HolendryA ja chodzę na grzyby własnie na Złotą Górę ! Uwielbiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 20.11.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) Agnieszko nie znasz dnia ani godziny, ja mam jeżdżący tryb pracy ;p;p;p Mnie Złota Górę bardzo polecali, ale ja tam w życiu grzyba nie znalazłam, za to jak wpadnę na Żdżary..... A że Pan Janusz to" "autorytet od budownictwa" ... nie wiedziałam , choć mnie skubany tez podpytuje w tym temacie. Kocham go jak członka rodziny, choć jego: marsz do konia... w zyciu nie zapomnę.... ;p Edytowane 20 Listopada 2010 przez channach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts