Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O muminki to ja także uwieeelbiam...:)

Oooo następna zwariowana fanka bajek ...:D

Suszona...?

http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif

Nooo ... a jaki to problem "starą babę " ususzyć ...toć ty juz starsza od węgla :lol2: ( ja zaraz po tobie ale to szczegół ... ;))

A jeśli się tyczy Kubusia to jakoś mi po głowie chodzi że oni to się bali hefalumpów i wuzli ? Aaaa i jeszcze były słasice i łonie.

Jeżuuuuu ...jeszcze wuzle, słacośtam i łonie ... ! To są zwierzopodobne stwory czy potworki jakieś ?

Jak tu bajkowo .....:D

Aż mi się moje dzieciaczki maluśkie przypomniały.... a teraz większe ode mnie....

No ... następna na bajdurzenie wpadła. Od bajdurzenia to Depsia ! Najlepiej jej wychodzi !

Ja tak Was drogie Panie podczytuję i chyba od dziś zacznę się bać chodzić na grzyby....

Agnieszko jestem zachwycona Waszym domem :D. Sposób pisania dziennika -REWELACJA, ale ja Cię kiedyś w tych lasach znajdę ;p;p;p . Zdradzisz, który wet CIę na budowe namówił? Bo mam typy na 2 i nie wiem, który był dobrym duchem ;p;p

Ja tak Was drogie Panie podczytuję i chyba od dziś zacznę się bać chodzić na grzyby....

Agnieszko jestem zachwycona Waszym domem :D. Sposób pisania dziennika -REWELACJA, ale ja Cię kiedyś w tych lasach znajdę ;p;p;p . Zdradzisz, który wet CIę na budowe namówił? Bo mam typy na 2 i nie wiem, który był dobrym duchem ;p;p

Łoooo mamuńciu ! Ziomale mnie znajdują !

Może jakaś bratnia dusza nareszcie !

Witam ! Witam !

A gdzie są twoje "okolice Konina" ?

Co do weta ... obstawiałaś Piotrowiaka ? ;)

Agnieszko nie znasz dnia ani godziny, ja mam jeżdżący tryb pracy ;p;p;p Mnie Złota Górę bardzo polecali, ale ja tam w życiu grzyba nie znalazłam, za to jak wpadnę na Żdżary.....

A że Pan Janusz to" "autorytet od budownictwa" ... nie wiedziałam :D, choć mnie skubany tez podpytuje w tym temacie. Kocham go jak członka rodziny, choć jego: marsz do konia... w zyciu nie zapomnę.... ;p

Edytowane przez channach