channach 20.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) "Oboje straciliśmy motywację i ten co ma wielkie oczy (czyt. strach) po prostu paraliżował nas na myśl o kredycie. Robiłam rozeznanie wśród dobrze mi znanych firm związanych z budownictwem i ludzi budujących się właśnie i ...byłam coraz głupsza..." No to widzę, ze jestem teraz ja na tym etapie, chyba muszę: "Przełom nastąpił w najmniej spodziewanym momencie - rutynowa wizyta u zaprzyjaźnionego weterynarza" udać się pod znany adres na herbatkę Agnieszko bardzo dziękuję za okazaną mi pomoc :* aaa i jeszcze jedno, jakikolwiek mój dom nie będzie płytki na podłodze będę mieć takie jak Ty w korytarzu Edytowane 20 Listopada 2010 przez channach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Channach - polecam naszego doktorka ! Nic tak człowiekiem nie potrząśnie jak to jego : - Buduj się pani ! Buduj koniecznie ! Każdy przechodzi takie zwątpienie kiedy już wie czego chce ...ale ma jeszcze szansę sie wycofać ...bo to taki bezpieczny moment. Ale zrób tylko jden krok dalej i zobaczysz ... nie będziesz chciała sie nawet obejrzeć za siebie ! A płytki polecam. Świetnie się spisują ...i też na nich brudu nie widać ...a wiem że jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channach 21.11.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 No co jak co, ale on potrząsnąć potrafi , chyba mu powiem, ze jest dobrym duchem budowlańców ;p;p. Ja mam przestój, czekam na wyceny i widzę co raz większe zwątpienie ślubnego, choć jak czytał Wasz dziennik, to gdybym miała mysz, to mogłabym mu ją do buzi wpuścić takiego karpia miał. Zachwycony jest, ale i wystraszony kosztem SSO:( u Was jak widzę nawet bez ścianek działowych. A ogrzewanie będziecie mieli na ekogroszek czy na co, bo kotłownie widzę w garażu montujecie. Płytki są rewelacyjne (śliczne i nie zabójczo drogie), mnie się marzyły takie i ogrzewanie podłogowe. Rozkosz dla moich niecierpiących butków stópek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.11.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290436499_by_13xdarox13_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.11.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Trafiłam tutaj od Gosiek33, bo szukałam info na temat oczyszczalni.Już przejrzałam dziennik i spisałam sobie namiary na POŚ.Wysłałam do nich zapytanie.A domek cudnie klimatyczny.Przeżyć z Kargulami współczuję.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Aaaa witamy ! Witamy Betę i Gretę Fajny nick ...ale nie jesteście dwie ? Cieszę się, że namiary znowu sie komuś przydały. Moja oczyszczalnia chodzi bez zarzutu ...a "zasilamy" ją już systematycznie To tak dla spokojności, że można wykonawców polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 AGP-ON ...jak ja spojrzalam moim problemom w twarz ...to cholera następnym razem maskę zalożę ! Opluły mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No coś Ty, nie będzie problem pluł nam w twarz! Dasz radę, jak zawsze. Wierzę w Ciebie, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No coś Ty, nie będzie problem pluł nam w twarz! Dasz radę, jak zawsze. Wierzę w Ciebie, a co. No chociaż jedna ! Dzięki Depeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.11.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 AGP-ON ...jak ja spojrzalam moim problemom w twarz ...to cholera następnym razem maskę zalożę ! Opluły mnie :jawdrop: Ja bym im oddała - wyrzygałabym się na nich (sorki za słowa ale nic zamiennego znaleźć nie mogłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 I jeszcze kopa w tylną część ciała tym problemom, a co się swołocze rządzić będą!!! Jak się zaczną stawiać, mogę przytrzymać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Braza A co Ty tu robisz? Do sypialni marsz, grzesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Braza A co Ty tu robisz? Do sypialni marsz, grzesznie Właśnie ! Cuś jakby usłuchana nawet ...chyba poszła ...pogrzeszyć grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Aaaa witamy ! Witamy Betę i Gretę Fajny nick ...ale nie jesteście dwie ? Cieszę się, że namiary znowu sie komuś przydały. Moja oczyszczalnia chodzi bez zarzutu ...a "zasilamy" ją już systematycznie To tak dla spokojności, że można wykonawców polecać. Jestem jedna To tak ze szkoły mi zostało, bo często mówili do mnie Beta albo Greta. A jak się rejestrowałam to oba nicki z osobna były zajęte. Co do oczyszczalni to dali mi namiar na montażystę z mojej okolicy. Okazało się, że prawie sąsiad Wstępnie umówieni jesteśmy na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 BetaGreta - mój POŚ jest na złożach cudnego piaseczku ... i przeznaczony dla małej rodziny. Ma to ogromny wpływ na cenę. Rónież to, że nie mieszkam przy dużym mieście typu Warszawa czy Poznań ...bo tam dużo drożej ...wiadomo. Napisz mi na PW jaką dostałaś propozycję wyceny i skąd mniej więcej jesteś ...to jeszcze coś podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 24.11.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 I jak tam Jeżowa? Gotowa na inwazję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 I jak tam Jeżowa? Gotowa na inwazję? Zawsze zwarta i gotowa ! A jakies konkrety już zapadły ... termin mam na myśli? Czy ciągle gdybacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 24.11.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 My to jesteśmy gotowi. Reszta sie coś nie deklaruje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 My to jesteśmy gotowi. Reszta sie coś nie deklaruje..... Dobra ..."napadnę" dzisiaj resztę ...zobaczymy co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jeżyk, że w nocy tu buszujesz to OK ..... wrodzone, ale od rana do popołudnia to chyba już jakieś ........... zboczenie no chyba, że na sąsiadów z Krużewnik polujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts