Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamlesik ...ja tu dzisiaj caaaały dzień zaglądam bo ... siem pakujem

Tylko spokojnie - jeszcze nie wyprowadzka . Wywożę duperele i chyba w depresje popadne jak stwierdzę, że jestem ...zbieraczem !

Matko ! Przecież to choroba jest !

Jeżyku.......już zwozisz??? zamieszkacie na święta????

jak ja Ci zazdroszcze!!!!!!!:):)

tyż bym już chciała!!!:)

..i dziękuje Ci bardzo za zdjęcia łazienek.......też bialutkie mi się podobają:)

Kaaala wszelki duch ... już myślałam żeś zachorowała ...

Czy zamieszkamy ...zobaczymy ... mam nadzieję ...

Ale na pewno opuścimy nasze kosztowne mieszkanko bo mnie opłaty "zjadają" , że nie wspomnę ile paliwa na codzienne dojazdy na budowę pożera auto ...

Ja jestem bojowo nastawiona a do mamuni bym nie kciała ... za duza już jestem :cool:

Mogę "mieszkać na budowie" . I tak siedzę tam od rana do wieczora !

Aga proponuję pojedyńcze farbki z tubek. Takich średniej wielkości, żebyś sobie mogła komplety z różnych rzeczy pod kolor zrobić. Serwetki z lawendą mam to ci kilka podrzucę, powycinasz sobie.

Pisz co ci brakuje to jutro wpadnę do sklepu na zakupy. Przed tobą dłuuuga zima to sobie porobisz trochę ozdób do domku.

A widzisz mnie tłumaczono, że powinna kilka dni poleżec w domu zanim się ją przybije a potem dobrze jak ma stałe warunki. Takie jak będa podczas zamieszkiwania.

Wilgotnośc i temperatura "pokojowe"

A cuduje znaczy szpary się robią od "za ciepło" a pęcznieje i łudkuje od "za wilgotno" ...ale to nie moje teorie tylko ludzi, którzy w drewnie "robią"

Aga proponuję pojedyńcze farbki z tubek. Takich średniej wielkości, żebyś sobie mogła komplety z różnych rzeczy pod kolor zrobić. Serwetki z lawendą mam to ci kilka podrzucę, powycinasz sobie.

Pisz co ci brakuje to jutro wpadnę do sklepu na zakupy. Przed tobą dłuuuga zima to sobie porobisz trochę ozdób do domku.

Jak poj. tubki to ja poproszę :

-białą ( ze dwie bo mam pigmenty )

-zieloną

- lawendową ( hi hi hi ...się pomęcz ...ino co by różowa nie była ! brrr )

A widzisz mnie tłumaczono, że powinna kilka dni poleżec w domu zanim się ją przybije a potem dobrze jak ma stałe warunki. Takie jak będa podczas zamieszkiwania.

Wilgotnośc i temperatura "pokojowe"

A cuduje znaczy szpary się robią od "za ciepło" a pęcznieje i łudkuje od "za wilgotno" ...ale to nie moje teorie tylko ludzi, którzy w drewnie "robią"

nasz mówił, że lepiej jak sobie naturalnie poleży przez zime bez lakierowania.

.....w takim razie na wiosne powiem Ci czy cos się z nią stało i kto mówił prawde :):):)

dawaj fotki!!;)

Tytułem objaśnienia :

-panele w małym pokoju na dole - te postarzane takie

-parapety też bedą takie jak belki sufitowe bo super wygladają

- widać dwa kolory ścian : w schowku jest bezbarwna lazura w sieni biała

Mały pokój też bedzie rozjaśniony ...a ciebie się nie mogę doprosic małpiszonie roztrzepany o nazwę tego waszego specyfiku którym malowaliscie bale na biało ! Diwe godziny kiedyś ryłam po twoim dzienniku ...i nie znalazłam !

:p;)

ula la !!!! :):):) poszalałaś!!:)

WSZYSTKO mi sie bardzo podoba!!! a te postarzane dechy na podłodze to poprostu REWELACJA!!!!!:)

napisz koniecznie jak to zrobiłas? czym? i jakie to pomieszczenie???

Panele kochana ! Zwykłe panele !

Ale jak chcesz wiedziec jak to się robi to zapytam kolegi. Cyklinuje i postarza parkiety i dechy. Pięknie to robi - widziałam.

Tytułem objaśnienia :

-panele w małym pokoju na dole - te postarzane takie

-parapety też bedą takie jak belki sufitowe bo super wygladają

- widać dwa kolory ścian : w schowku jest bezbarwna lazura w sieni biała

Mały pokój też bedzie rozjaśniony ...a ciebie się nie mogę doprosic małpiszonie roztrzepany o nazwę tego waszego specyfiku którym malowaliscie bale na biało ! Diwe godziny kiedyś ryłam po twoim dzienniku ...i nie znalazłam !

:p;)

małpiszonie???? ja Ci dam!!!!!!! :):):)

przecież dzis Ci tą nazwe podałam w swoim dzienniku!!!!!!!:)

No widzisz ! To dlatego żeś mnie z tymi fotkami pogoniła !

Ja za tobą nie nadążam torpedo !

Faktycznie ...znalazłam ...to se fkleje a co !

dzięki dziewczyny za pochwały, ciesze sie, że Wam się podoba:):):)

Jeżyku kochany.........dziękuje za zdjęcia łazienek.........wiesz, że ja też lubie białe wnętrza!!!!! :):):)

moje bale rozjaśniałam preparatem ROSNER Natureffekt PS Beize nr 91360 /przepisałam z etykiety/

Preparaty do drewna kupuje tutaj: www.legierski.pl

POLECAM !!!!!!!!

No ! :D