AgaJeżyk 24.11.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jamlesik ...ja tu dzisiaj caaaały dzień zaglądam bo ... siem pakujem Tylko spokojnie - jeszcze nie wyprowadzka . Wywożę duperele i chyba w depresje popadne jak stwierdzę, że jestem ...zbieraczem !Matko ! Przecież to choroba jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 My to jesteśmy gotowi. Reszta sie coś nie deklaruje..... Czy pisząc o reszcie mnię mieliście na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Czy pisząc o reszcie mnię mieliście na myśli? A kogo ? Zwolnij no i się zastanów bo se nogi z dooopy powyrywasz a do jeżykowa i tak widzę nie dolecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A kogo ? Zwolnij no i się zastanów bo se nogi z dooopy powyrywasz a do jeżykowa i tak widzę nie dolecisz cha cha cha:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Jamlesik ...ja tu dzisiaj caaaały dzień zaglądam bo ... siem pakujem Tylko spokojnie - jeszcze nie wyprowadzka . Wywożę duperele i chyba w depresje popadne jak stwierdzę, że jestem ...zbieraczem ! Matko ! Przecież to choroba jest ! Jeżyku.......już zwozisz??? zamieszkacie na święta???? jak ja Ci zazdroszcze!!!!!!!:) tyż bym już chciała!!! ..i dziękuje Ci bardzo za zdjęcia łazienek.......też bialutkie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Kaaala wszelki duch ... już myślałam żeś zachorowała ... Czy zamieszkamy ...zobaczymy ... mam nadzieję ... Ale na pewno opuścimy nasze kosztowne mieszkanko bo mnie opłaty "zjadają" , że nie wspomnę ile paliwa na codzienne dojazdy na budowę pożera auto ... Ja jestem bojowo nastawiona a do mamuni bym nie kciała ... za duza już jestem Mogę "mieszkać na budowie" . I tak siedzę tam od rana do wieczora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 do zachorowania blisko mi bardzo!!!! jakoś ostatnio wszystko sie na tej budowie ciąąąąąąąąąągnie:( teraz sie okazało, że chyba musimy z podłogami do wiosny poczekac:( nie mozna lakierować przy niskich temperaturach:( i jak tu przy zdrowych zmysłach się utrzymać???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Kala - nie dramatuj tylko szybko myśl o podniesieniu temperatury. Jak są już podłogi to przydałoby się utrzymywać stałą ... inaczej drewno może cudować. Może jakiś piec akumulacyjny z termostatem ? Taki utrzymujący stałą temp. w okolicach 10-15 stopni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Aga proponuję pojedyńcze farbki z tubek. Takich średniej wielkości, żebyś sobie mogła komplety z różnych rzeczy pod kolor zrobić. Serwetki z lawendą mam to ci kilka podrzucę, powycinasz sobie.Pisz co ci brakuje to jutro wpadnę do sklepu na zakupy. Przed tobą dłuuuga zima to sobie porobisz trochę ozdób do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ogrzewanie nie wchodzi w rachube, bo musiałabym ogrzewac we wszystkich pomieszczeniach....A co masz na mysli, że drewno może cudowac???bo nam nasz góral powiedział, że nawet lepiej, że podłoga sobie naturalnie poleży do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A widzisz mnie tłumaczono, że powinna kilka dni poleżec w domu zanim się ją przybije a potem dobrze jak ma stałe warunki. Takie jak będa podczas zamieszkiwania. Wilgotnośc i temperatura "pokojowe" A cuduje znaczy szpary się robią od "za ciepło" a pęcznieje i łudkuje od "za wilgotno" ...ale to nie moje teorie tylko ludzi, którzy w drewnie "robią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Aga proponuję pojedyńcze farbki z tubek. Takich średniej wielkości, żebyś sobie mogła komplety z różnych rzeczy pod kolor zrobić. Serwetki z lawendą mam to ci kilka podrzucę, powycinasz sobie. Pisz co ci brakuje to jutro wpadnę do sklepu na zakupy. Przed tobą dłuuuga zima to sobie porobisz trochę ozdób do domku. Jak poj. tubki to ja poproszę : -białą ( ze dwie bo mam pigmenty ) -zieloną - lawendową ( hi hi hi ...się pomęcz ...ino co by różowa nie była ! brrr ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A widzisz mnie tłumaczono, że powinna kilka dni poleżec w domu zanim się ją przybije a potem dobrze jak ma stałe warunki. Takie jak będa podczas zamieszkiwania. Wilgotnośc i temperatura "pokojowe" A cuduje znaczy szpary się robią od "za ciepło" a pęcznieje i łudkuje od "za wilgotno" ...ale to nie moje teorie tylko ludzi, którzy w drewnie "robią" nasz mówił, że lepiej jak sobie naturalnie poleży przez zime bez lakierowania. .....w takim razie na wiosne powiem Ci czy cos się z nią stało i kto mówił prawde :) dawaj fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No masz ! Tak na prędce : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/DlaKali?authkey=Gv1sRgCNTYqriG5MXleA 14 sztuk tylko bo i roboty mało zrobione ...ciągnie się wszystko jak flak Tylko się nie wystrasz ...pomalowaliśmy belki sufitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ula la !!!! :) poszalałaś!! WSZYSTKO mi sie bardzo podoba!!! a te postarzane dechy na podłodze to poprostu REWELACJA!!!!! napisz koniecznie jak to zrobiłas? czym? i jakie to pomieszczenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Tytułem objaśnienia : -panele w małym pokoju na dole - te postarzane takie -parapety też bedą takie jak belki sufitowe bo super wygladają - widać dwa kolory ścian : w schowku jest bezbarwna lazura w sieni biała Mały pokój też bedzie rozjaśniony ...a ciebie się nie mogę doprosic małpiszonie roztrzepany o nazwę tego waszego specyfiku którym malowaliscie bale na biało ! Diwe godziny kiedyś ryłam po twoim dzienniku ...i nie znalazłam ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ula la !!!! :) poszalałaś!! WSZYSTKO mi sie bardzo podoba!!! a te postarzane dechy na podłodze to poprostu REWELACJA!!!!! napisz koniecznie jak to zrobiłas? czym? i jakie to pomieszczenie??? Panele kochana ! Zwykłe panele ! Ale jak chcesz wiedziec jak to się robi to zapytam kolegi. Cyklinuje i postarza parkiety i dechy. Pięknie to robi - widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Znalazłam nazwę paneli WOODLINE 8455 FRESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Tytułem objaśnienia : -panele w małym pokoju na dole - te postarzane takie -parapety też bedą takie jak belki sufitowe bo super wygladają - widać dwa kolory ścian : w schowku jest bezbarwna lazura w sieni biała Mały pokój też bedzie rozjaśniony ...a ciebie się nie mogę doprosic małpiszonie roztrzepany o nazwę tego waszego specyfiku którym malowaliscie bale na biało ! Diwe godziny kiedyś ryłam po twoim dzienniku ...i nie znalazłam ! ;) małpiszonie???? ja Ci dam!!!!!!! :) przecież dzis Ci tą nazwe podałam w swoim dzienniku!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No widzisz ! To dlatego żeś mnie z tymi fotkami pogoniła ! Ja za tobą nie nadążam torpedo ! Faktycznie ...znalazłam ...to se fkleje a co ! dzięki dziewczyny za pochwały, ciesze sie, że Wam się podoba:):) Jeżyku kochany.........dziękuje za zdjęcia łazienek.........wiesz, że ja też lubie białe wnętrza!!!!! :) moje bale rozjaśniałam preparatem ROSNER Natureffekt PS Beize nr 91360 /przepisałam z etykiety/ Preparaty do drewna kupuje tutaj: www.legierski.pl POLECAM !!!!!!!! No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts