AgaJeżyk 25.11.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ja tez przypinam kartki do kartonów ale na nich jest opisana zawartość ... bo wszystko dobrze jak nie zgubisz tego "rozkładu jazdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 napisze i u Ciebie..........U mnie na ścianach wogóle nie widac, że to lakierem jest pokryte:)wygląda jak naturalne drewno!!!dzwon, dzwoń.........doradzą, dobiorą, policzą......będziesz zadowolonaPan Artur Kocur 500 163 579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dobrze, że piszesz bo u siebie łatwiej znajdę ...jak w tym twoim "tasiemcu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 No co tam Agusiu potrzebujesz bo już mi tylko jutro na zakupki zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 A farbki pokupiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Kochanie moje a jakie chcesz kolorki? Toż bez sensu kupować całe opakowanie bo nie dość że drogie to jeszcze malutkie tubki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Proponuję zamiast czystej bieli taką kość słoniową ale jaki ciemny chcesz? Brąz, czerń czy szarość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dobrze, że piszesz bo u siebie łatwiej znajdę ...jak w tym twoim "tasiemcu" oj zbiera Ci sie, zbiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Kochanie moje a jakie chcesz kolorki? Toż bez sensu kupować całe opakowanie bo nie dość że drogie to jeszcze malutkie tubki... No pisałam przecie Taaa tylko gdzie to było ... u mnie ? Bo my jak te kotki z pieprzem w dooopie po wszystkich komentach się ganiamy No to kciałam : -białą może być kość ...czyjaś ... (biedny słoń) -zieloną -lawendową i żeby mi to nie było różowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 oj zbiera Ci sie, zbiera :) Znowu mnie będą bić ! ... Co za dzień ! I to znowu takie chuchro zabiedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jeżykowa, ja Cię pogłaskam tylkoooo.....................................................................schowaj kolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jeżykowa, ja Cię pogłaskam tylkoooo.....................................................................schowaj kolce Już kladem ...biegusiem ... możesz głaskać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 A jaki odcień zieleni? ciemny jasny, czy może taki zgniła zieleń jesieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 chcecie mebelków trochę proszę bardzo http://www.art4strony.pl/meble/TN_kredens-ecru.JPG http://www.art4strony.pl/meble/meblek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 A jaki odcień zieleni? ciemny jasny, czy może taki zgniła zieleń jesieni? Chyba taka zgniła ...jesienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 chcecie mebelków trochę proszę bardzo http://www.art4strony.pl/meble/TN_kredens-ecru.JPG http://www.art4strony.pl/meble/meblek.html Znęcasz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Sipatka ! Widziałaś te meble ? Przecie one wydekupażowane som !!! :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nic nie mówię bo kisnę że nie mogę ich mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 25.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 -na koniec ...wstyd się przyznac ...mam zeszyty i notatki ze studiów ...wszystkie ! ...tak z sentymentu ... ...i nie jestem jeszcze gotowa je spalić ... (gorzej jak z dzieckiem nie? ) ten fragment o notatkach ze studiow spodobal mi sie najbardziej. Ja moje notatki ze studiow dowiozlam do mojego nowego domu w calosci. Pieknie poukladane - bo przez ostatnie 15 lat byly z wielkim szacunkiem przenoszone, przekladane i ukladane w kolejnych mieszkankach. I nigdy nie pozwolilam mezowi ich wyrzucic. Ale...........po pieciu miesiacach gdy w sypialni nadal brakowalo mebli to zaczely mnie denerwowac niepotrzebne kartony i 5 minut zajelo mi wyniesienie tego na smietnik. Bez bolu i zalu, az trudno uwierzyc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 agatka ...już myślałam, że jestem na nie skazana ! A jednak można się pozbyć bez dramatu ? ...bo na razie wylądowały na strychu Ufff ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts