Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochanie moje a jakie chcesz kolorki? Toż bez sensu kupować całe opakowanie bo nie dość że drogie to jeszcze malutkie tubki...

No pisałam przecie :eek:

Taaa tylko gdzie to było ... u mnie ?

Bo my jak te kotki z pieprzem w dooopie po wszystkich komentach się ganiamy :D

No to kciałam :

-białą może być kość ...czyjaś ... (biedny słoń)

-zieloną

-lawendową :lol2: i żeby mi to nie było różowe ! :p

-na koniec ...wstyd się przyznac ...mam zeszyty i notatki ze studiów ...wszystkie ! ...tak z sentymentu ... :sick: ...i nie jestem jeszcze gotowa je spalić ... (gorzej jak z dzieckiem nie? )

:lol2: ten fragment o notatkach ze studiow spodobal mi sie najbardziej. Ja moje notatki ze studiow dowiozlam do mojego nowego domu w calosci. Pieknie poukladane - bo przez ostatnie 15 lat byly z wielkim szacunkiem przenoszone, przekladane i ukladane w kolejnych mieszkankach. I nigdy nie pozwolilam mezowi ich wyrzucic. Ale...........po pieciu miesiacach gdy w sypialni nadal brakowalo mebli to zaczely mnie denerwowac niepotrzebne kartony i 5 minut zajelo mi wyniesienie tego na smietnik. Bez bolu i zalu, az trudno uwierzyc:yes: