Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Nie przebijecie mnie... zachowałam do dziś książeczkę zdrowia... moją, a zapewniam, że dawno to było :D

a znęcam się najbardziej nad sobą, bo płaczę, że takiego mebla mieć nie będę - kosztować musi coś ponad 12000, albo i lepiej... i to nie są decupage tylko malowidła :yes:

http://www.art4strony.pl/meble/kred-rumia.jpg

ale trzeba się tym zainspirować i coś sobie pomalować :yes:

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja męża zapowiedziała, że szafki, szafkami a on zrobi kredens do kuchni, i tak się google wyświetliło :lol2: z karę i ja się wezmę za malowidła :yes:

Trzymam kciukasy za wasztalent i postępy ! A ino nie zapomnij fotki wkleić !

O ty!! Podkablowałaś ;-)

Już tam zaraz "podkablowałaś" ... dla dobra Sipatki to bylo

Widzisz jak teraz straszy ... że wolno pojedzie ...?

Prawie mnie nabrała ! :yes:

Dzisiaj po pracy kochanie dopiero kupię (uważaj - dopieszczam Cię, bo wczoraj tak Ci lańskem na gołe doopsko grozili że aż smutno mi się zrobiło, chociaż .......... fakt randap jest beeee dla ekologii).

Nie wiem czy zauważyłaś, ale rozmawiałyśmy ciut późno i sklepiki jakby zamknięte już były. Za to z rozpędu wyjęłam swoje "skarby" i pomalowałam pudełko na husteczki do noska. Potem powycinałam lawendy (trwało długo bo to ż(rz)mudna robota) i na wyschniętą farbę (ciemną) nałożyłam kraka. Dzisiaj po zakupach (dla siebie i córki też) pomaluje docelowym kolorkiem, który ślicznie popęka i nakleję lawendy. A potem to juz mi zostanie wielokrotne nakładanie lakieru (tego nie lubię, bo mam śmierdzący).

Właśnie się dowiedziałem, że ci jutro chatkę jadą deptać...

Chyba im chociaż swoje buty podrzucę, żeby i po mnie jakiś ślad został:D:yes::lol2:

Yetusiu przemiły jak już mamy wpadać po twoje buty to już całego Ciebie zabierzemy!. A jak się z AGP-kami skrzykniem to całą rodzinką się zapakujecie do 2 autek.