Gosiek33 25.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nie przebijecie mnie... zachowałam do dziś książeczkę zdrowia... moją, a zapewniam, że dawno to było a znęcam się najbardziej nad sobą, bo płaczę, że takiego mebla mieć nie będę - kosztować musi coś ponad 12000, albo i lepiej... i to nie są decupage tylko malowidła http://www.art4strony.pl/meble/kred-rumia.jpg ale trzeba się tym zainspirować i coś sobie pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Gosiek ...ty mnie nie szczuj bo ja już jedna deseczkę do krojenia ... zmarnowałam zadekupażowałam ją na śmierć ! teraz to ani na nią patrzeć ...ani na niej kroić ...ale jak paczem na te cuda ...to ochota wraca na te eksperymenta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Achchchchhhhhh a ja nawet nie miałabym gdzie sobie tego cuda postawić. Chyba żeeeee..... wybuduję nowy dom ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Achchchchhhhhh a ja nawet nie miałabym gdzie sobie tego cuda postawić. Chyba żeeeee..... wybuduję nowy dom ! Ocipiałaś ? Do AGP-ów leć ...ciśnienie ci się podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Moja męża zapowiedziała, że szafki, szafkami a on zrobi kredens do kuchni, i tak się google wyświetliło z karę i ja się wezmę za malowidła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ocipiałaś ? Do AGP-ów leć ...ciśnienie ci się podniesie O ty!! Podkablowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Moja męża zapowiedziała, że szafki, szafkami a on zrobi kredens do kuchni, i tak się google wyświetliło z karę i ja się wezmę za malowidła Trzymam kciukasy za wasztalent i postępy ! A ino nie zapomnij fotki wkleić ! O ty!! Podkablowałaś Już tam zaraz "podkablowałaś" ... dla dobra Sipatki to bylo Widzisz jak teraz straszy ... że wolno pojedzie ...? Prawie mnie nabrała ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Można, mozna sie pozbyc notatek ze studiów. Ciągałam po strychu z kata w kąt kilkanaście lat, aż zabrakło miejsca na pokój chłopaków - 5 minut i po krzyku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Te meble.... Mniammmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A ja mam maleńkie mieszkanko 38m2, dwa pokoje, lillipucia łazienka a notatki ze studiów (te ciekawsze) do tej pory zajmują jedną półkę. Nie mam odwagi ich wyrzucić. co się za to zabieram - to zaraz sobie myślę - tyle leżały - komu przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Te meble.... Mniammmm.... Nie mniam ...nie mniam tylko ach !!! A na mniam to do Brazy - tam szynke dają Sipatka - farbki zanabyła a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzisiaj po pracy kochanie dopiero kupię (uważaj - dopieszczam Cię, bo wczoraj tak Ci lańskem na gołe doopsko grozili że aż smutno mi się zrobiło, chociaż .......... fakt randap jest beeee dla ekologii).Nie wiem czy zauważyłaś, ale rozmawiałyśmy ciut późno i sklepiki jakby zamknięte już były. Za to z rozpędu wyjęłam swoje "skarby" i pomalowałam pudełko na husteczki do noska. Potem powycinałam lawendy (trwało długo bo to ż(rz)mudna robota) i na wyschniętą farbę (ciemną) nałożyłam kraka. Dzisiaj po zakupach (dla siebie i córki też) pomaluje docelowym kolorkiem, który ślicznie popęka i nakleję lawendy. A potem to juz mi zostanie wielokrotne nakładanie lakieru (tego nie lubię, bo mam śmierdzący). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A pokażesz toto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A lańskiem sie nie przejmuj ! Już widzę jak mnie Aniołowa bije ! Nie będzie sołtysowi wstydu robiła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.11.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Właśnie się dowiedziałem, że ci jutro chatkę jadą deptać... Chyba im chociaż swoje buty podrzucę, żeby i po mnie jakiś ślad został:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A pokażesz toto ? Na zdjęciach czy na żywo? A może jakaś lekcja pokazowa na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Właśnie się dowiedziałem, że ci jutro chatkę jadą deptać... Chyba im chociaż swoje buty podrzucę, żeby i po mnie jakiś ślad został:yes: Yetusiu przemiły jak już mamy wpadać po twoje buty to już całego Ciebie zabierzemy!. A jak się z AGP-kami skrzykniem to całą rodzinką się zapakujecie do 2 autek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Yetusiu przemiły jak już mamy wpadać po twoje buty to już całego Ciebie zabierzemy!. A jak się z AGP-kami skrzykniem to całą rodzinką się zapakujecie do 2 autek. Żeby nie było - Yeti namawiany na wyjazd był. Odmówił. Teraz niech się sam tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Żeby nie było - Yeti namawiany na wyjazd był. Odmówił. Teraz niech się sam tłumaczy Acha. Zdaje się, że nie na czasie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Żeby nie było - Yeti namawiany na wyjazd był. Odmówił. Teraz niech się sam tłumaczy Tłumacz sie świniaku ! Wpadnie toto jak partyzant ..."granata odpali" i ...poleci dalej ... Nie idzie się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts