Agduś 26.11.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Wpadłam sprawdzić, jak Depsi idzie podgryzanie mebli. Na razie tylko raz kąsnęła, więc nie jest źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Właśnie się dowiedziałem, że ci jutro chatkę jadą deptać... Chyba im chociaż swoje buty podrzucę, żeby i po mnie jakiś ślad został:yes: Na twoje buty to musieliby przyczepkę ciągnać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Wpadłam sprawdzić, jak Depsi idzie podgryzanie mebli. Na razie tylko raz kąsnęła, więc nie jest źle! Polazla na szynkę do Brazy Pożarła ...popiła ...i rozrabia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.11.2010 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Tłumacz sie świniaku ! Wpadnie toto jak partyzant ..."granata odpali" i ...poleci dalej ... Nie idzie się dogadać Właśnie w tym problem: nigdzie dalej polatać nie mogę. U ciebie jeszcze jedynie granaty odpalam. A co do tłumaczenia, to przecie tłumaczyłem - dojadą, to może przekażą, ...jeśli co zrozumiały te zgryźliwce (publicznie jęczał nie będę) ...a tak w ogóle, to się o wyjeździe dopiero w piątek rano dowiedziałem - i nie dość, że do ostatniej chwili wszystko zakonspirowane było, to jeszcze spośród wszystkich moich wolnych sobót tą jedną - zajętą wybraliście:evil: ...i kto tu jest świniak?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Wpadłam sprawdzić, jak Depsi idzie podgryzanie mebli. Na razie tylko raz kąsnęła, więc nie jest źle! Polazla na szynkę do Brazy Pożarła ...popiła ...i rozrabia ! Nooo, ja dopiero mogę zacząć rozrabiać! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o015.gif Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, bo chyba nie spodobałoby się to! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Ja grzeczna byłam, kto rozrabiał????!!!! Yeti, noż qurczę!!! Ty jak ten gatunek na wymarciu - ledwo Cię widać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 ...a tak w ogóle, to się o wyjeździe dopiero w piątek rano dowiedziałem - i nie dość, że do ostatniej chwili wszystko zakonspirowane było, to jeszcze spośród wszystkich moich wolnych sobót tą jedną - zajętą wybraliście:evil: ...i kto tu jest świniak?:mad: w zasadzie to dopiero w czwartek zapadła decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 To teraz co by nie było, że Yeti nie doinformowany: Wsiowo-ogniskowe sylwestra w jeżykowie planujem ! ... jak sie chętni psami nie wykręcą ...albo robotą na nockę Przemyśleć ... przespać się z tym ...i proponować scenariusz zabawy. Dajemy dach nad głową ...papu ... spanko ...i łognisko. Resztę proszę proponować . ...I dziękuję moim wczorajszym gościom za wypasione prezenty ... rewelacyjne dekupażowe korepetycje z pokazem ... przesłodką szarlatańską szarlotkę ...i za to, że jesteście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.11.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ja grzeczna byłam, kto rozrabiał????!!!! Yeti, noż qurczę!!! Ty jak ten gatunek na wymarciu - ledwo Cię widać!!!!! ...bo i rzeczywiście ostatnio ledwie żyłem... No cóż każdy gatunek ma lepsze i gorsze chwile;), ale przyjdzie jeszcze kiedyś czas ekspansji i się ode mnie nie będziecie mogli opędzić:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.11.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) w zasadzie to dopiero w czwartek zapadła decyzja ...no już dobrze, dobrze. Lepiej napiszcie czy warto było w ogóle jechać:lol2: Ooo! Właśnie zauważyłem, że jeż już dał głos i chyba nawet zadowolony, czyli znaczy, że jeszcze jakaś belka na belce się ostała:D, ale czy goście równie szczęśliwi, bo coś ich nie widać... a może jeszcze w drodze(?) Edytowane 28 Listopada 2010 przez Yeti nie zauważyłem jeża ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Yetuś ....szykuj się . Zorganizuj opiekę dla : ciocie , bacie i mamy ... cuś ci się od życia też należy. Może wreszcie uda nam się ... upić wielkostopego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.11.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 U Jeżyków jak zawsze przesymatycznie!!! Jedzonko przepyszne mniam, mniam, mniam - jeszcze się oblizuję na samo wspomnienie (przegryzając plackiem z otrębów - a zawsze mówiłam, że ja nie koń i owsa nie jadam ) Ach te grzybki z cebulką w śmietance ach:yes: Domek Jeżyków coraz piękniejszy. Belki są przepięne wymalowane w tych ciemnych barwach, a panele jak malowane dechy (zero śladów że były gdziekolwiek łączone - szukałyśmy z AGP-ką bardzo uważnie) zmylą każdego. Acha - koza faktycznie grzeje jak wariatka (wcale Aga nie bajerowała). Dziękujemy Agusiu i Radku za wspaniałe przyjęcie, było nam przesymatycznie a teraz (jak tylko małż po nocnej zmianie się wyśpi) lecimy oglądać tapety i panele coby zrobić remoncik w mieszkanku (na święta będzie ślicznie!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.11.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ratunkuuuu Mojemu kotu odbiło - za agawę od Agi się zabrał - chodzi dookoła i szuka jak ją ugrźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.11.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 ...no już dobrze, dobrze. Lepiej napiszcie czy warto było w ogóle jechać:lol2: Ooo! Właśnie zauważyłem, że jeż już dał głos i chyba nawet zadowolony, czyli znaczy, że jeszcze jakaś belka na belce się ostała:D, ale czy goście równie szczęśliwi, bo coś ich nie widać... a może jeszcze w drodze(?) Było przesympatycznie!! Jak zwykle zresztą w tym gronie Bale... Normalnie brak słów by opisać ten klimat. Nie chce się wychodzić... Dziekujemy za gościnę - jedzonko palce lizać (i nikt mi już nie wypomni, że nie smakowałao i że ślamazarnie jadłam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Sipatka - w ciebie kulinarnie nigdy nie wątpiłam ...wciągasz smakowicie co dadzą ... ale z AGP-ką różnie bywa Szczęściem giczki kurzeńcze skomsumowała ( jak szybko ! ) i głodna nam nie chodziła. Dzięki za wszystko i myślimy o łognisku ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Sipatka - w ciebie kulinarnie nigdy nie wątpiłam ...wciągasz smakowicie co dadzą ... ale z AGP-ką różnie bywa Szczęściem giczki kurzeńcze skomsumowała ( jak szybko ! ) i głodna nam nie chodziła. Dzięki za wszystko i myślimy o łognisku ok ? myślimy, myślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.11.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 NoooooMyślimy, myślimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Gospodynia, a Ty tylko po naszych wątkach się gzisz, a w swoim to nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Gospodynia, a Ty tylko po naszych wątkach się gzisz, a w swoim to nie? No co zrobiem jak mnie nie odwiedzajom To ciekam tam gdzie pogadac można ...i pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No toż ja odwiedzam! O ogniskach czytam i zazdraszczam. Twój Książę Małżonek w rozjazdach, powiadasz... No - to i nie dziwota, że o tym gzieniu tak... Uciekam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts