AgaJeżyk 02.12.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No toż ja odwiedzam! Nooo fakt ... O ogniskach czytam i zazdraszczam. ...nie zazdraszczaj ino przyjedź !!! Twój Książę Małżonek w rozjazdach, powiadasz... ...od zawsze ...jak u Brazy ... No - to i nie dziwota, że o tym gzieniu tak... a w ucho kcesz Uciekam!!!! Wracaj natychmiast !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Mój Książę Małżonek vel Szanowny Pan jest i mogłam się pogzić .... a Depsi półpasiec spać nie dawał to ciekawe co robiła ...??? Przylazłam, licencja na gzienie mi się wyczerpała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Hmmm... Z półpaścem się nie gziłam, nie przyszło mi do głowy, że można... Wróciłam, a nie będą bili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Eeee nieeee ona tylko dużo gada - znaczy się Jeżyca - tylko tak straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 zasypało ich ale już som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 zasypało ich ale już som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ale gospodyni zaginęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.12.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Nie zginęła ...nie zginęła ... Jeż wrócił ... :wiggle: ...i to wcześniej wrócił jak siem zapowiadał :D:D ...a mnie siem też cuś od życia należy nieeeee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.12.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 No chyba tak. Praca domowa była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 A worek z orzeszkami przygotowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.12.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 No chyba tak. Praca domowa była? Jasne ! A worek z orzeszkami przygotowałaś? Jaaaaa ??? Mój Jeż ma swój worek i DWA ORZESZKI jak anatomia podpowiada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 witaj Jeżyku kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Jasne ! Jaaaaa ??? Mój Jeż ma swój worek i DWA ORZESZKI jak anatomia podpowiada ! Uważaj na nią, bo z rozpędu jeszcze Jeżowi worek rozerwie. Kto wie na jaki gatunek padnie po wiewiórkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jeżysia, ale jak Ty wyposzczona, to wiesz, może Cię ponieść ułańska fantazja... i po worku! Ty uważanie miej, kochaniutka... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.12.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Fakt. Uważaj bo jak ci kolce staną to dla Jeżyka może być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jeżyk w całości ...???? Zaglądam nieśmiało, bo jeśli Jeżykowej te kolce jednak stanęły .... Jaaaasuuuuuu!!!! Dora, co to za cebulki w śmietanie, gadać zaraz????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.12.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Oooooj ale macie pamęć ! Toć jest u mnie Yetusiowy lejek w bliżej nie określonym juz kolorze ... siem zużył i ciut wytarł ... Kolce w lejku to siem same składajom i worka nie podrom ! A jak mnie ta ułańska fantazja dopada to se rękawiczki bokserskie zakładam ... i lejek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Co z tymi cebulkami, kurna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dora, co to za cebulki w śmietanie, gadać zaraz????!!!! Co z tymi cebulkami, kurna? No co wy z tymi cebulkami ??? Gdzie tu cebulki jedli u mnie ? ! ? Wewontki wam siem popitoliły ... pewnie Szef Pawełek gdzieś pokusił i teraz za wami łażą po całym forum:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Toć jest u mnie Yetusiowy lejek w bliżej nie określonym juz kolorze ... siem zużył i ciut wytarł ... a taki ładny był... czerwony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts