Gosiek33 06.12.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Rany czytam Irvinga i wszystko mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jeżyk w całości ...???? Zaglądam nieśmiało, bo jeśli Jeżykowej te kolce jednak stanęły .... Jaaaasuuuuuu!!!! Dora, co to za cebulki w śmietanie, gadać zaraz????!!!! Co z tymi cebulkami, kurna? Cuś mnie się wydaje, że wam chodzi o ...grzybki. Opieńki w śmietanie z cebulką zapodałam AGP-om i Sipatkom ... starśnie mlaskali a taki ładny był... czerwony... Yyyy ...czerwnoy ? Khm ...no może ... Rany czytam Irvinga i wszystko mi się kojarzy Z lejkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Cuś mnie się wydaje, że wam chodzi o ...grzybki. Opieńki w śmietanie z cebulką zapodałam AGP-om i Sipatkom ... starśnie mlaskali ooo tak!!! grzybki pyszota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.12.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Yyyy ...czerwnoy ? Khm ...no może ... Z lejkiem ? jeśli on czerwony.. to widocznie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Eeee, no jak grzybki w śmietanie, to mniam! Babcia tez nam robi, ja robię smazone. To on czerwony ten lejek był? Popatrz, a wydawało mi się, że inny. No ale jak zabrało sie Yetusiowi, to teraz musiał sie do cioci Brazy ewakuować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Depsia ... Yetusie to ludzie śniegu ... U cioci Brazy to juz "smrodu" po nich nie ...a przelotem i do mnie zawitali ... ale też juz "smrodu" nie ma ...polecieli dalej ! Nie nadążysz kochana ...nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Aaaa, to o grzybki chodziło ... nie doczytałam, ale okularów do czytania nie mam za co zrobić ... A o co chodzi z tym lejkiem, bo mi się nie chce na poprzednią strone wracać ... Ciocia Braza utuliła Yetusiów i pocieszyła ...i wcale nie śmierdzieli!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Aaaa, to o grzybki chodziło ... nie doczytałam, ale okularów do czytania nie mam za co zrobić ... Starość paniusiu ...starość ... A o co chodzi z tym lejkiem, bo mi się nie chce na poprzednią strone wracać ... Z lejkiem to było dawno temu - u ciebie ... skleroza to tyż starość Ciocia Braza utuliła Yetusiów i pocieszyła ...Tyyy patrz jakie przewrotne "nasienie" ... u mnie mieli humorki bo u ciebie siem wysmarkali ... Ale im sie za to straśnie podobało w Brazolandii ... ...i wcale nie śmierdzieli!!!!! Hmmm wietrzyłaś ich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nie wiem kto ostatnio popluł sobie..............aaaaaaaaaaaaaaaa Już mi się przypomniało - Braza!!!!! No cóż. Popełniłam ten sam błąd co ona. Zasiadłam przy drugim śniadanku w pracy i uzupełniałam wiedzę "plotkarską" co mnię ominęło. Jadłam płatki z jogurtem. Efekt jest taki że oplułam ze śmiechu służbowy monitor!!!!!!:lol2: Jesteście niesamowite: Aga w lejku i rękawicach, Braza grzybki na cebulki przerobiła (choć po prawdzie cebulka też tam była i to w niemałych ilościach) Gosiekowi się wszystko kojarzy .....................................z lejkiem koniecznie czerwonym , po Yetusiach smród nawet nie został - a dlaczego miałby zwłaszcza że przelotem byli ( nie widziałam lotniska w Jeżowie ) Istny cyrk u Agi !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Sipatka ... czym ty sie żywisz ? Płatki z jogurtem ? I jeszcze plujesz tym na jeżowe komenty ... Ty drapieżnik jesteś ! Padlinę jedz bo niestrwaności dostaniesz A cyrk to ja będę miała w piątek ... Kargule ... Chyba dlatego mnie głupawka bierze ...takie ostatnie stadium histerii się włączyło W czoraj sobie porzygałam (sorki ) całe popołudnie ...dla "rozrywki" ... nerwy dosłownie na wierzch wychodzą. Dobra to nie były nerwy - to obiad ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Coś musisz zrobić, bo takie incydenty mogą Ci zdrowie zniszczyć kobieto! Marsz do doktora jakiego, wziąć jakoweś tabletki albo inne kropelki na uspokojenie!!! Ale już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Coś musisz zrobić, bo takie incydenty mogą Ci zdrowie zniszczyć kobieto! Marsz do doktora jakiego, wziąć jakoweś tabletki albo inne kropelki na uspokojenie!!! Ale już!!! Oj tam zaraz tabletki ! Może to siem da ...wymrozić co ? I nie krzycz tu na mnie ! Pod ochronom jezdem ! Ścisłom i czynnom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.12.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 I nie krzycz tu na mnie ! Pod ochronom jezdem ! Ścisłom i czynnom o czymś nie wiem??? tym razem ja coś przegapiłam??? zaglądnij do mnie Aguś- chodzi o ptaszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 o czymś nie wiem??? tym razem ja coś przegapiłam??? zaglądnij do mnie Aguś- chodzi o ptaszki! Wszystko ok Aka Kargule mnie tym razem "ciśnionko podnoszą" ( nerwy znaczy troszku puszczają ) ...a Depsia mnie po lekarzach kce przegonić... Lete do cię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Kciuki trzymam coby w końcu precz kargulom, i kopa w dooope dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aga, a czy piątek już się wszystko skończy wreszcie z kargulami?No wiem, nie wyprowadzą się gadziny, ale czy sądy dadzą Wam spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aga, a czy piątek już się wszystko skończy wreszcie z kargulami? No wiem, nie wyprowadzą się gadziny, ale czy sądy dadzą Wam spokój? Jeśli nie przyprowadzą znowu świadków i będzie przesłuchanie stron tzn. mnie i Krgulowej to powinien być koniec ... powinien... Ale to juz tez przerabiałam. Miałam zeznawać ...i dooopa blada ... kłamczuchów naprzyprowadzali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.12.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Takie gnoje, to potrafią człowiekowi nerwy zszarpać Będę mocno trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Takie gnoje, to potrafią człowiekowi nerwy zszarpać Będę mocno trzymać kciuki Trzymaj trzymaj ... Dzięki Edytowane 7 Grudnia 2010 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Pomiziać przyszłam ... nawet rękawic nie zakładałam, żebyś poczuła ciepełko .... (dobra, bandaże mam w pogotowiu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts