Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sipatka ... czym ty sie żywisz ? Płatki z jogurtem ? I jeszcze plujesz tym na jeżowe komenty ...

Ty drapieżnik jesteś ! Padlinę jedz bo niestrwaności dostaniesz :D

...

Nie, no to dobre!

A kontynuując wątek Kargulowy...nie bój żaby (to nie jest chyba za szczęśliwe zestawienie z jeżykiem), wyginą.. jak nie z pomocą osób trzecich to...ze starości...:oops:

Przyszedłem zobaczyć, czy dokopałaś wreszcie ostatecznie Kargulom, bo to przecież dzisiaj..., ale widzę, że na efekty trzeba jeszcze będzie poczekać...

To niesamowite, żeby człowiek nie mógł się doprosić przesłuchania we własnej sprawie:eek:

No, ale skoro już to wreszcie nastąpiło, to wypada chyba gratulować;):bash:;)

Przy okazji poczytałem sobie kilka postów wstecz i.......... :evil:

...co za "smród", jakie "smarkanie"?

Masz szczęście, że mi komputer w sen zimowy zapadł, bo bym ci tu takie "wietrzenie" zastosował, że nie tylko kolce by ci potargało i nie tylko smród by wydmuchało:mad::p:mad:

No a tak to nie mogę za mocno podokazywać, bo (tak jak ty w tym sądzie) też nie wiem kiedy znowu przy głosie będę:p;):D

...zajmij się lepiej szykowaniem drewna na to ognisko, bo wiesz co się stanie jak opału braknie...(?):p:rolleyes:.........:yes: