Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Jeeeżu kolczasty ...ale was tu !

Normalnie ... tak was kocham że ...

:hug::hug::hug::hug:

Już się odreagowałam !

Przysięgam ! Jeżyk poleciał ...po żubrówkę :rolleyes::wiggle:

I mam gresik w łazience ... modułek mi dzisiaj założył ( nikogo innego nie wpuszczę do domu ...awersję mam ...) ...a ta "cholera" ( czyt modułek - Karolek ) wszystko potrafi !

Dzisiaj wywoziliśmy troszkę meble ... chyba nam kot

"ocipiał" ... kawałek świata mu ktoś zapier ...ł ... i nie ma jak do sufitu sięgnąć ... taki koci dramat się zrobił ...

Mam kosmiczny sajgon w mieszkaniu ... ale może to dobrze ...

Myślę o tym jak to ogarnąć. Do 21-go mam co robić ...ooooj mam !

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wreszcie jesteś :) Powiedz, przeprowadzasz się ?.... powoli

Nooo kciałam powoli ...ale Jeżyk mi takie dopalacze włączył że nie nadążam za własnym ogonem !

Właśnie mi wczoraj pół mieszkania opustoszył !

Ano .. bo sie samochód trafił ... :o

Dorwali sie do tego auta i moich mebli ...jak nie przymierzając świnia do chwastu ... a ja się nie mogę pozbierać w tym sajgonie !

Teraz mam zawartośc mebli na podłodze i kanapach ...i w tym wszystkim szalejącą Kluskę dla której ten rozgardiasz to istny raj ...dla zębów.

Obżarła już jedną szuladę małpa ...

Jeszcze mam przed oczami Kargulowe gęby ... a tu takie zamieszanie ...wymiękam :sick:

Aga - będzie cudownie, nie wymiękaj, bo to najlepsze, co mogło Ci się przytrafić, Twój Jeżyk bardzo mądrze zrobił!

Ty pomysl tylko, jak będzie Wam cudownie w tym domu na święta - aż sama Wam zazdroszczę! :lol:

Nie trac ducha i pakuj, kochana, pakuj, ile wlezie! :D

Iza - kot to chyba przeczuwał ten sajgon. Od kilku dni mnie molestuje niemiłosiernie. Z kolan nie schodzi ...noski robi co chwila i bardzo ze mną dyskutuje ...ale żałosnym tonem. Ona chyba wie, że dzieje się coś niedobrego dla niej. Świat jej legł w gruzach bo zniknęły najwyzsze meble

Jak po babsku, ze zmęczenia albo złości, to nawet i popłacz sobie przez chwilkę, ulży Ci. Potem wysmarkaj się, otrzyj oczy i zacznij pakować dalej.

Będzie dobrze, już za kilka dni będzie cudownie!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif