AgaJeżyk 11.12.2010 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Jeeeżu kolczasty ...ale was tu ! Normalnie ... tak was kocham że ... :hug::hug: Już się odreagowałam ! Przysięgam ! Jeżyk poleciał ...po żubrówkę I mam gresik w łazience ... modułek mi dzisiaj założył ( nikogo innego nie wpuszczę do domu ...awersję mam ...) ...a ta "cholera" ( czyt modułek - Karolek ) wszystko potrafi ! Dzisiaj wywoziliśmy troszkę meble ... chyba nam kot "ocipiał" ... kawałek świata mu ktoś zapier ...ł ... i nie ma jak do sufitu sięgnąć ... taki koci dramat się zrobił ... Mam kosmiczny sajgon w mieszkaniu ... ale może to dobrze ... Myślę o tym jak to ogarnąć. Do 21-go mam co robić ...ooooj mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Wreszcie jesteś Powiedz, przeprowadzasz się ?.... powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Wreszcie jesteś Powiedz, przeprowadzasz się ?.... powoli Nooo kciałam powoli ...ale Jeżyk mi takie dopalacze włączył że nie nadążam za własnym ogonem ! Właśnie mi wczoraj pół mieszkania opustoszył ! Ano .. bo sie samochód trafił ... Dorwali sie do tego auta i moich mebli ...jak nie przymierzając świnia do chwastu ... a ja się nie mogę pozbierać w tym sajgonie ! Teraz mam zawartośc mebli na podłodze i kanapach ...i w tym wszystkim szalejącą Kluskę dla której ten rozgardiasz to istny raj ...dla zębów. Obżarła już jedną szuladę małpa ... Jeszcze mam przed oczami Kargulowe gęby ... a tu takie zamieszanie ...wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Wiesz, że to przynajmniej uwagę od karguli odwraca:P i gwiazdka w drewnianej chacie Was czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.12.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 To masz super Sajgon w domu. Suuuper. Ja tam uwielbiam takie szaleństwo. Dobijają mnie tylko pierdoły ale do tego to u Ciebie jeszcze droga daleka.Ogarnięcia w szaleństwie z rozentuzjazmowaną Kluską życzę i...... zostaw kotu choć jedną firankę coby miał gdzie przed Kluską uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Wiesz, że to przynajmniej uwagę od karguli odwraca:P i gwiazdka w drewnianej chacie Was czeka Jak będzie gdzie postawić choinkę ...bo na razie to przypomina skład rzeczy używanych w ogromnym nieładzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Aga - będzie cudownie, nie wymiękaj, bo to najlepsze, co mogło Ci się przytrafić, Twój Jeżyk bardzo mądrze zrobił! Ty pomysl tylko, jak będzie Wam cudownie w tym domu na święta - aż sama Wam zazdroszczę! Nie trac ducha i pakuj, kochana, pakuj, ile wlezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Iza - kot to chyba przeczuwał ten sajgon. Od kilku dni mnie molestuje niemiłosiernie. Z kolan nie schodzi ...noski robi co chwila i bardzo ze mną dyskutuje ...ale żałosnym tonem. Ona chyba wie, że dzieje się coś niedobrego dla niej. Świat jej legł w gruzach bo zniknęły najwyzsze meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Co tam meble, najważniejsze, że ma Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Szkok to kicia dopiero przeżyje jak jej się terytorium zwiększy najpierw do ogrodzenia a potem to dokąd łapki poniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Pakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Pakujesz? Noooo ... dobrze że tata pomaga ... bo chyba usiadłabym na środku tej rozpierduchy ...i płakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nie płacz, nie płacz. Pomyśl jaka nagroda będzie za tą rozpierduchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.12.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Dasz radę kolczasta, nastrosz kolce i do roboty, a później będziesz odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Jak po babsku, ze zmęczenia albo złości, to nawet i popłacz sobie przez chwilkę, ulży Ci. Potem wysmarkaj się, otrzyj oczy i zacznij pakować dalej. Będzie dobrze, już za kilka dni będzie cudownie!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.12.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Się nie poddawaj kolczasta. Już niedługo u siebie i zadowolenie i spokój. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2010 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nie poddawam ...nie poddawam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Trzymam kciuki by najmniej boleśnie to było i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.12.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Nie poddawam ...nie poddawam ... I o to chodzi! A może Ci w czym pomóc, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.12.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Aga, dasz radę i z przeprowadzką i z kargulami Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts