Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prawie ... jeszcze pierdoły i ...komputer ...ale on na końcu ...bo jak ja go przewiozę ...to możecie o mnie zapomnieć ... nie bydzie netu jakiś czas.

Nawet nie wiem jak sie zabrać za szukanie gramotnej oferty. Mam nadzieję że nie będę jęczała co chwila "net niełaskawy" ...

I pomyśleć, że to wszystko miało być ...wiosną a przyjdzie mi mieszkać na ...budowie :jawdrop:

Przecież moje schody dopiero będą się robić ! Wiecie jaki to sajgon w chałupie ? :(

Jak Jeżyk nie wyżebrze urlopu to ja poproszę lekarza ...tego od głowy...

Skoro masz plusa, spróbuj na początek u nich - dziesięć dni (chyba) hulasz za darmo, czyli możesz się rozmyślić jeśli słaby będziesz mieć zasięg - są jeszcze anteny wzmacniające ale jakoś jeszcze nie zainwestowałam w to ustrojstwo :rolleyes: Inni korzystają z radiówki - wszystko zależy jaki masz zasięg. Był tu na forum taki temat, nawet kilka, jak znajdę podrzucę

Zapytaj kolczasta sąsiadów ( tylko nie Kargulów) skąd mają internet :)

Jaja sobie robisz ?

:lol2:

Najbliższy ...jakies 100 metrów ...raczej nie trzeźwieje ...albo nie dopuszcza do kaca. Kobieta mu uciekła ...nie wnikam czy dlatego, że pił ...czy pije teraz - bo uciekła a przedtem np. ja tłukł ... nie chcę nawet wiedzieć.

Po drugiej stronie - za lasem, mam sąsadów w wieku średnio rozpłodowym . Komórka to dla nich cud techniki ... komputer - magia ...

Kargule to aborygeni ( tu przepraszam aborygenów ... :rolleyes: ) ... pozostali też pewnie na tekst internet popatrzą na mnie jak wtedy kiedy alarm zamontowałam i na kominie zaczęła dioda mrugać. Ty wiesz jaka sensacja ? Jeden pytał czy to aby nie wybuchnie i czy promieni nie daje jakich bo on tu krowy prowadza i żeby im mleka nie zatrzymało :rotfl:

Rekonensans po sąsiadach odpada...

Jaja sobie robisz ?

:lol2:

Najbliższy ...jakies 100 metrów ...raczej nie trzeźwieje ...albo nie dopuszcza do kaca. Kobieta mu uciekła ...nie wnikam czy dlatego, że pił ...czy pije teraz - bo uciekła a przedtem np. ja tłukł ... nie chcę nawet wiedzieć.

Po drugiej stronie - za lasem, mam sąsadów w wieku średnio rozpłodowym . Komórka to dla nich cud techniki ... komputer - magia ...

Kargule to aborygeni ( tu przepraszam aborygenów ... :rolleyes: ) ... pozostali też pewnie na tekst internet popatrzą na mnie jak wtedy kiedy alarm zamontowałam i na kominie zaczęła dioda mrugać. Ty wiesz jaka sensacja ? Jeden pytał czy to aby nie wybuchnie i czy promieni nie daje jakich bo on tu krowy prowadza i żeby im mleka nie zatrzymało :rotfl:

Rekonensans po sąsiadach odpada...

:lol2::lol2::lol2::lol2::rotfl::rotfl::rotfl:

Dawno nic tak mnie nie rozbawiło, jak ten Twój tekst z krowami:lol2:

Ja mam play i całkiem nieźle hula. Do forum wystarczy, krótkie filmiki też da się obejrzeć, a i od czasu jakąś większą grę ściągamy i też daje radę. Ale koniecznie najpierw wypróbuj, wtedy i tak płacisz za aktywację ok 50 pln, ale jak nie będzie zasięgu, albo za słaba transmisja to oddasz nie pakując się w długoterminową umowę. I sprawdzaj koniecznie w godzinach kiedy zazwyczaj z netu korzystasz, bo np. weekendowe wieczory bywają przeciążone.

Sąsiedzi faktycznie udani :rotfl: