DPS 14.12.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No i co, i co? Przeprowadzona już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Prawie ... jeszcze pierdoły i ...komputer ...ale on na końcu ...bo jak ja go przewiozę ...to możecie o mnie zapomnieć ... nie bydzie netu jakiś czas. Nawet nie wiem jak sie zabrać za szukanie gramotnej oferty. Mam nadzieję że nie będę jęczała co chwila "net niełaskawy" ... I pomyśleć, że to wszystko miało być ...wiosną a przyjdzie mi mieszkać na ...budowie Przecież moje schody dopiero będą się robić ! Wiecie jaki to sajgon w chałupie ? Jak Jeżyk nie wyżebrze urlopu to ja poproszę lekarza ...tego od głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.12.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201004/1272394842_by_ailishek_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1255339870_by_RGL_500.jpg Lepiej, daj na bezdomne psiaki. My ci za darmo terapię strzelimy ;dTylko neta se załatw!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Szukaj mi tego neta .... bo dooopa wołowa jestem ...Nawet nie wiem gdzie uderzyć ... Do Plusa ?W Plusie mam komóre ...to moze do nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.12.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Spróbuj w cyfrowym polsacie. U nas nieźle śmiga. Niestety psepienkna antena zamieszkała na kominie. Ale cierp ciało, coś kciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Skoro masz plusa, spróbuj na początek u nich - dziesięć dni (chyba) hulasz za darmo, czyli możesz się rozmyślić jeśli słaby będziesz mieć zasięg - są jeszcze anteny wzmacniające ale jakoś jeszcze nie zainwestowałam w to ustrojstwo Inni korzystają z radiówki - wszystko zależy jaki masz zasięg. Był tu na forum taki temat, nawet kilka, jak znajdę podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Podrzucajcie kochane co znajdziecie ! Ja teraz ani czasu ani głowy ... a za chwilę będzie bek że odcięta od świata jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 nie wiem czy znajdziesz czas by poczytać? http://www.pcworld.pl/news/85173/Bezprzewodowy.mobilny.Internet.Fakty.i.mity.html tu z FM http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144580-Internet-w-domu-sk%C4%85d i załatw coś bo nie przeżyjemy bez CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Zapytaj kolczasta sąsiadów ( tylko nie Kargulów) skąd mają internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Zapytaj kolczasta sąsiadów ( tylko nie Kargulów) skąd mają internet Jaja sobie robisz ? Najbliższy ...jakies 100 metrów ...raczej nie trzeźwieje ...albo nie dopuszcza do kaca. Kobieta mu uciekła ...nie wnikam czy dlatego, że pił ...czy pije teraz - bo uciekła a przedtem np. ja tłukł ... nie chcę nawet wiedzieć. Po drugiej stronie - za lasem, mam sąsadów w wieku średnio rozpłodowym . Komórka to dla nich cud techniki ... komputer - magia ... Kargule to aborygeni ( tu przepraszam aborygenów ... ) ... pozostali też pewnie na tekst internet popatrzą na mnie jak wtedy kiedy alarm zamontowałam i na kominie zaczęła dioda mrugać. Ty wiesz jaka sensacja ? Jeden pytał czy to aby nie wybuchnie i czy promieni nie daje jakich bo on tu krowy prowadza i żeby im mleka nie zatrzymało Rekonensans po sąsiadach odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 walcz sama z plusem, playem też na próbę dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Eeee ja se teraz pomyślałam, że jak tak zacznę wszystko próbować ...to ze dwa miechy za darmoszkę polatam ...a że na zwolnionych obrotach ... Cóż cierpliowsc moja nie na takie próby wystawiana byla nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 O Boże, gdzieś Ty się wyprowadziła Nic się nie martw, za parę lat będziesz mieszkać już na peryferiach miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 O Boże, gdzieś Ty się wyprowadziła Nic się nie martw, za parę lat będziesz mieszkać już na peryferiach miasta No jak gdzie ??? Do lasu !!!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No tak zwierzątka do zwierzątek, swój do swego ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No tak zwierzątka do zwierzątek, swój do swego ciągnie A wiesz ... że może masz rację Coś w tym jeeeest ... Idę do kartonów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Jaja sobie robisz ? Najbliższy ...jakies 100 metrów ...raczej nie trzeźwieje ...albo nie dopuszcza do kaca. Kobieta mu uciekła ...nie wnikam czy dlatego, że pił ...czy pije teraz - bo uciekła a przedtem np. ja tłukł ... nie chcę nawet wiedzieć. Po drugiej stronie - za lasem, mam sąsadów w wieku średnio rozpłodowym . Komórka to dla nich cud techniki ... komputer - magia ... Kargule to aborygeni ( tu przepraszam aborygenów ... ) ... pozostali też pewnie na tekst internet popatrzą na mnie jak wtedy kiedy alarm zamontowałam i na kominie zaczęła dioda mrugać. Ty wiesz jaka sensacja ? Jeden pytał czy to aby nie wybuchnie i czy promieni nie daje jakich bo on tu krowy prowadza i żeby im mleka nie zatrzymało Rekonensans po sąsiadach odpada... :lol2::lol2::rotfl: Dawno nic tak mnie nie rozbawiło, jak ten Twój tekst z krowami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.12.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Jeden pytał czy to aby nie wybuchnie i czy promieni nie daje jakich bo on tu krowy prowadza i żeby im mleka nie zatrzymało Rekonensans po sąsiadach odpada... Mleka może i nie, ale wodę z mózgu robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ja mam play i całkiem nieźle hula. Do forum wystarczy, krótkie filmiki też da się obejrzeć, a i od czasu jakąś większą grę ściągamy i też daje radę. Ale koniecznie najpierw wypróbuj, wtedy i tak płacisz za aktywację ok 50 pln, ale jak nie będzie zasięgu, albo za słaba transmisja to oddasz nie pakując się w długoterminową umowę. I sprawdzaj koniecznie w godzinach kiedy zazwyczaj z netu korzystasz, bo np. weekendowe wieczory bywają przeciążone. Sąsiedzi faktycznie udani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts