agatka2106 15.12.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ja zapytałabym w neti, wydaje mi się że stacjonarny jest szybszy. U mnie niestety nie ma zasięgu:no: mam erę i nie narzekampozdrawiam i radości w nowym domku życzę, pozdrów krowy póki się nie rozchorowały od Twojego sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Aga graty z okazyji przeprowadzkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.12.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Łośka ...graty już przewiozłam ...czytaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.12.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ...a taki ładny ten wasz drewniaczek był... musiałaś go zagracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jeża co z netem w puszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Łośka ...graty już przewiozłam ...czytaj ! Wisz... ja to only ślabizować mogie, więc o czytaniu ze zrozumieniem nie ma mowy... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ...Cześć Kolczasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Łośka ...graty już przewiozłam ...czytaj ! Bardzo zagraciłaś? Bo nie wiemy z yetusiami czy na bal się szykować, czy też balową salę u nas sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Aga, wpadłam nadrobić zaległości i widzę, że masz nowego psiunia - Kluskę. Śliczna jest Duża urosła? Serdecznie współczuję tych przepraw sądowych i życzę szybkiego, pozytywnego rozwiązania sprawy Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.12.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jeża co z netem w puszczy? Kartony ...kartony ...kartony ... Ale jest Jeżyk i wyżebrał 2 ( słownie: dwa ) dni urlopu ...jest nadzieja i wizja końca ...kartonów W poniedziałek puszczam się za netem Wisz... ja to only ślabizować mogie, więc o czytaniu ze zrozumieniem nie ma mowy... Pozdrówka To ty masz już ciężkie uszkodzenia mózgu ... matko kochana ...co ta budowa z tobą wyczynia ??? ...Cześć Kolczasta Czeee Zardzewiały przyjacielu Bardzo zagraciłaś? Bo nie wiemy z yetusiami czy na bal się szykować, czy też balową salę u nas sprzątać Bardzo ... chałupa jest chyba gumowa ...wpychamy ...wpychamy ...wpychamy ... Q...a mać skąd ja tyle tego mam ? Nie było widać ... Chyba jednak jestem zbieraczem Aga, wpadłam nadrobić zaległości i widzę, że masz nowego psiunia - Kluskę. Śliczna jest Duża urosła? Serdecznie współczuję tych przepraw sądowych i życzę szybkiego, pozytywnego rozwiązania sprawy Pozdrawiam serdecznie Kluska urosła ...nawet przerosła moje oczekiwania i Hawcię (naszą leciwą sucz ) I potwierdzam diagnozę o ADHD. Aaaa jeszcze coś ! Ujawnił się u niej wysoki iloraz inteligencji i trenujemy teraz moją cierpliwość i jej umiejętność łagodzenia mojej szewskiej pasji ( jak narozrabia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Chyba jednak jestem zbieraczem raczej kolekcjonerką rzeczy nigdy nie przydatnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Kolcoku, ja mam ciężkie uszkodzenia wszystkiego... ale inni tyż bendom mieć.... ( gdyż albowiem cierpliwość sie mnie wykańcza... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jamlesik ... jak możesz ...? Mnie się zawsze wszystko przydaje ! Łośka ...nie dramatuj. Jesteś kobieta czy nie ? Jak jesteś kobieta to twoja cierpiwość jest anielska i graniczy z cudem ( bo my tak mamy ... )a na pocieszenie ci tylko dodam : Budowa zabija tylko "gwałtownie" : - cegła na głowę ( tobie nie grozi) - po głowie belką ...bo dźwigowy nie zauważył ( tu uważaj ) - poraża prondem ( za to się nie zabieraj ) ...itp ... ale psychicznie to cię nie wykończy , nie ma szans... Nie ciebie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Aga obyś miała rację... Mnie się wydawało, że ja z tych twardych, ale już nie jestem tego taka pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 19.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jamlesik ... jak możesz ...? Mnie się zawsze wszystko przydaje ! Łośka ...nie dramatuj. Jesteś kobieta czy nie ? Jak jesteś kobieta to twoja cierpiwość jest anielska i graniczy z cudem ( bo my tak mamy ... )a na pocieszenie ci tylko dodam : Budowa zabija tylko "gwałtownie" : - cegła na głowę ( tobie nie grozi) - po głowie belką ...bo dźwigowy nie zauważył ( tu uważaj ) - poraża prondem ( za to się nie zabieraj ) ...itp ... ale psychicznie to cię nie wykończy , nie ma szans... Nie ciebie !!!!! JEszcze Kargule należy dopisać, też potrafią wykończyć, Ty coś wiesz o Tym, ja też się przekonałem. Witam i pozdrawiam, cichy podczytywacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Ktosiek ...wiem doskonale ... Właśnie mamy we wtorek odczytanie wyroku ... już mnie wszystko boli ... Zgaduję że własnych Karguli posiadasz ? ... To witaj w klubie ... ( wpisowego nie ma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Aga obyś miała rację... Mnie się wydawało, że ja z tych twardych, ale już nie jestem tego taka pewna... Nooo i prawidłowo ... Tak ma być. Zawsze musi być kryzys co by było lepiej - nie znasz tego ? Raz na wozie ...raz pod wozem ... Ja teraz pod - widać ty też ... i trza to przetrwać ! No nie ma innego wyjścia Łośka ! Przeciez całe życie pod wozem siedziec nie bedziemy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Dobry wieczer.Pozdrawiam serdecznie i wirtualne wspieram w rozpakowywaniu gratów kolekcjonerki Jeżykowej.Własnie skończyłam remont przedpokoju. Na ten rok koniec z remontami. Znowu wysiadła mi ręka - zamiast dopieszczać małża dopieszczałam tapety no to mam za swoje!!!!Teraz choinka, bombki i obżarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.12.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Aaaa jeszcze przed tym zakupy na to obżarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts