Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy

Yukowa rodzinka

http://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif

Jeże, trzymajcie się:D:D:D będzie dobrze:yes:

Nooo i prawidłowo ... Tak ma być.

Zawsze musi być kryzys co by było lepiej - nie znasz tego ?

Raz na wozie ...raz pod wozem ...

Ja teraz pod - widać ty też ... i trza to przetrwać ! No nie ma innego wyjścia Łośka !

Przeciez całe życie pod wozem siedziec nie bedziemy nie ?

;)

Ja to przysłowie znam inaczej - bardziej pasuje do mojej sytuacji:

"raz na wozie, raz w nawozie..."

W niedzielę zepsuł mi się kocioł. Jeszcze nie mieszkam, a ta gadzina już fochy stroi...

Teraz stróżem ognia zostałem. Nic nie mogę zrobić tylko jeżdżę w te i nazad, co by do pieca dorzucić:evil: i czekam aż się serwis raczy zjawić:mad:

Jak mi numer odwiną, to wigilię będę miał pachnącą choinką, ale dokładaną do pieca... Już od dwóch dni śmierdzę jakbym w wędzarni pracował:sick:

Mam nadzieję, że chociaż na Sylwestra mnie z roli palacza zwolnią:bash:

Przylazłem sprawdzić tylko, co ci ogłosili, ale ty widzę, że w kulki lecisz. Z AGP-owego tekstu wnioskuję tylko (między wierszami), że jest OK (?)

Przestań wreszcie chlać:p i zdawaj relację natychmiast! :mad:

Wszystkich czytaczy informuję, że nie wytrzymałem tego nerwowego napięcia w oczekiwaniu na kolczaste nowiny i zadzwoniłem do Jeżogrodu.

Dobre wiadomości są co najmniej dwie.

Po pierwsze - nareszcie jest wyrok: Jeże górą!!! :yes::lol2::yes:

Po drugie - Adze udało się przetrwać to szczęście bez zapicia się na śmierć:p;)

(w tym 2 przypadku możliwe, że życie uratowała jej ekipa, z którą umówiła się na montaż schodów - musiała skończyć bal i jechać na budowę:rotfl:)

Na szczegóły musicie poczekać jak Jeżycy głupawka minie i przestanie latać góra / dół po swoich nowych schodach, ale to pewnie potrwa, bo po tej rozprawie to takiego pałera ma, że prędko z sił nie opadnie...:D