Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Jeżykowa, w domu wigilię spędzasz i neta masz :jawdrop: bo tak hulasz wszędzie z tymi kolczastymi mikołajami :D

Jakimsiś cudem ubralimy chujanke w domu ...ale na noc przyjechaliśmy do ...kota ! :D

Mam po tych schodach taki sajgon, że nasza kotka wygladałaby jak "córka młynarza" po zwiedzeniu poddasza ...

No nie dało sie jednego dnia zapanować nad tą "mąką". Na dole dosprzątałam ...ale góra musi poczekać ...brakło czasu

Dzisiaj zrobimy eksperyment i zabierzemy kociurkę na nowy domek. Jak będzie horror to wracamy do mieszkania i mam dwa dni na ogarnięcie reszty. 30 -go mamy The End na tym mieszkanku ... Chyba mam sztresa ...to normalne ?;)

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świąt pięknych śnieżnych,

mrozem malowanych.

Prezentów tylko takich...

długo pamiętanych.

Sylwestra w tańcu szalonego

w szampanie skąpanego.

Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc

a świt się światem rozniesie

niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj

i ...spod stołu podniesie!

Boże narodzenie to czas,

by przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia

miłości, spokoju i radosnych chwil

spędzonych w gronie rodziny

życzy Justyna

Kochani !

Wygrały Jeże kolejną bitwę

w wielkiej kargulowej wojnie !!!!!!!

... i musicie mi wybaczyć, że uzdatniłam się wczoraj nieprzyzwoicie ... ale trafiło mi się do tegoż grzechu wyśmienite towarzystwo i jeszcze jedna okazja ...mianowicie SCHODY !!!!!

Bo ubzdręgoliłam się właśnie z moimi chłopakami z Goszczanowa ... "zagryzając" tumanami kurzu

:yes:

Wpadłam do domu dosłownie na moment i wracam do mojego ...odkurzacza ... bo nie ubiorę choinki jak się do roboty nie zabiorę ...:(

Kochana, tylko takich wiadomości w te świąteczne dni i Nowym Roku

Chwaliła się Jeżowa, że schody ma, że takie piękne, że tradycyjnie skrzypią...

Przylazłam sprawdzić, czy egoistka nie jest i czy podzieliła się z innymi. Nie, nie pokazała...

Oj, Jeżowa, bo ci drzazga z tych schodów w łapkę wejdzie. Pokazuj schody!!

Bałagan możesz wyciąć w photoshopie ;-)

Tak się w szczęściu zapamiętała, że w robocie domowej zupełnie o Bożym świecie zapomniała.

Ale nie ma tak dobrze. Sipatkowy Laluś ma buty zimowe, więc niech się strzeże ta Balowa Panienka Jeżykowa bo w nowym roku to któregoś pięknego dnia (a czy taki dzień mógłby być inny niż piękny) zajedziem do Was pobiegać razem z kotem (Jeżykowym kotem, nasz zostanie w domciu, bo ma chore uszko) po nowych schodach. Sprawdzimy - wytrzymałość schodów i nerwów właścicieli na dudnienie i skrzypienie :lol:

Siedze już na podłodze ... bo wszystko pojechało ... ale komputu nie :lol2:

A co ? Zapłaciłam do końca miesiaca nie ?

Jutro o 10.30 zdajemy mieszkanie ... i dooopa blada. Trza będzie za netem na serio pobuszować.

AGP-ka ty mnie miałaś cuś podesłać nie ? :p

Tu już nie ma nic ...a tam jest wszystko wszędzie !!!

A ja nic nie mogę znaleźć. Łazienka jest w pokoju, kuchnia w salonie, pierdolnik narzędziowy moich panów to cały jeden pokój na górze ... Zgroza.

Wszystko przez spóźnione schody. Nic nie szło na górę wtargać wcześniej i teraz można się zabić o bałagan ...

Niech mnie ktoś przytuuuuuli ... :(