AgaJeżyk 23.11.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No nie dosłownie noooo Tylko myśli masz takie kudłate ...hmmm a może ja mam kudłate skojarzenia co ? No zobacz co samotność z człowiekiem robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No własnie nie wiem, czyje to myśli? Ale tak w temacie samotności, to widzę niezłe towarzystwo na Twoich kolankach? Mój sierściuch na razie eksploruje obszary pod narzutą, bądź za biurkiem (drżę o komputerowe kabelki, głosnik już nie działa), a jeśli drzwi pokoju się otworzy - idzie się zapoznawać z psem! Ostatnio w podskokach wracał pod łóżko, bo psu się zachciało pobiegać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 To towarzystwo to mi kręgosłup zrujnuje ! Ja nic nie zrobię bez niej ! Na kolanach by zalegała od rana do wieczora. W kuchni - siedzi na parapecie i mnie pilnuje bo po szafkach ma zakaz. Ja w wannie - ona w umywalce albo : http://img21.imageshack.us/img21/8092/dsc0221x.jpg Jak zasiadam tam gdzie ona wyżej ...też włazi na kolana ! Kiedyś ktoś powiedział mi, że koty chodzą swoimi ścieżkami i nawet na wołanie nie reagują - to mam teraz kota o psim usposobieniu i zaprzeczenie wszelkich przesądów ! Ale fajnie to wygląda nie? - jakby umiała korzystać z WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Może ją naucz, żeby korzystała, skoro już siedzi! Znałam kiedyś kota, który potrafił, moja kolezanka go nauczyła. Tylko trzeba było go zabrac, jak próbował zagrzebywać! Chyba dla niej jesteś najważniejsza... U nas to trudno powiedzieć, z 3 domowników i psa kot teoretycznie najczęściej przebywa ze mną, ale jest młody i najbardziej podoba mu się eksplorowanie terenu. To mieszkanie ma jeszcze wiele niesprawdzonych możliwości, kot jest zachwycony! Już go widzę po przeprowadzce!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Zagrzebywać nie próbowała - ale doskonale wie ...jak spuścić wodę. To dopiero jest frajda ! Trzeba wtedy szybko zeskoczyć i łapać wode ...w kibelku. I dlatego na naszej spłuczce zawsze coś leży Może jej przejdzie ta miłość - ma pewnie z póltora roku. Dokładnie nie wiemy - znajdka. Jak wyląduje w lesie to dostanie kociokwiku ze szczęścia ! Nie wiem jak nad nią zapanujemy - już się boję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Naprawdę uważam, że powinna nauczyć się reszty... Ja się tez o mojego kota boję, wolę żeby nie uczył się wędrówek po lesie. Skończy się na tym, że będzie chodził na smyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2009 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Muszę na Picasie zrobić jej album - zobaczysz jak my spacerujemy ... z kociambrem na smyczy. Uciekam spać. Mam jutro audiencję z tatą - u doktorów w Poznaniu Aż się boję - co znowu znajdą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! ..dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Puść kciuki - wszystko OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Puść kciuki - wszystko OK ! uff.. ..bo już mnie miały rozboleć! cieszę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 24.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ago Jeżykowo ja pierwszy raz u Ciebie, przepiękny domek tak sobie marzymy z mężem, że kiedyś kiedyś tam, jak już postawimy i wykończymy ten dom, odchowamy dziecko/dzieci to kupimy sobie kawałek ziemi gdzieś w górach i postawimy taki domek, pewnie mniejszy, zeby można w nim tylko kimnąć ale z bala taki pachnący drzewem i żywicą. Pięknie, nastrojowo, i strasznie jestem ciekawa jak będzie w środku P.S. Dużo zdrowia dla taty! serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 justyna27 - ...a mogłabyś uśpić swoją ciekawość tak ...do wiosny chociaż W środku są puuuustki na razie - ale zapachu nie wywiało - powąchać możesz !Tyle, że nawet ścianek nie ma hi hi Ale podglądaj a nakarmisz ciekawość - tymczasem ja pooglądam wasz ... Jesssu jaki rotwailer do mojego porównując ... Obejrzałam "obrazki" - teraz poczytam. A przywitałaM cię ? - no nie ...oczywiście No to WITAJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dziękuję za wizytę w Bukowej Chatce..Miło mi gościć Cię w swoich progach, będę tu zaglądać!Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 24.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Aga hihihi rotwailer mówisz dziękuję za przywitanie ehhh do wiosny aż, jak mus to mus, ale zapach czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Aguś wklejam do poogladania galerię stolarza, który pod Wrocławiem ostatnio sporo mebli drewnianych robi na zamówienie... Może z drzwiami dogadałabyś się, bo Pan ma ponoć ceny conajmniej konkurencyjne, jeśli chodzi o meble http://picasaweb.google.com/franekwf a szczególnie: http://picasaweb.google.com/franekwf/TutajMinSaNaszePrace# I kontakt: http://www.wrzaszczak-stolarstwo.net/kontakt.php Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 O cholercia ... Dzieki Aga - zbadam temat wnikliwie. Już tam widzę coś do łyknięcia - kwestia za ile ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jak się nie przyda, zawsze można pooglądać chatki z bala Wiem, że koleś robił meble kuchenne po Wrockiem - kobietka była zachwycona i meblami i ceną Pozwolę sobie przecytować: Z Core, tu masz namiar na dobrego i taniego stolarza od kuchni (podawałam już parę razy) http://www.wrzaszczak-stolarstwo.net/kontakt.php Jestem napardę bardzo zadowolona. Robiłam wyceny i w Astrze i w Arkadiusie, i w wielu innych miejscach. Cena dwa razy wyższa niż u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Wysłałam zapytanko o takowe : http://picasaweb.google.com/franekwf/DrzwiZewnetrzne#5301697847384208930 Zobaczymy ile kosztują. Łyknęłabym je chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Sobie patrzę na źwiczki - to do domku mają być? To nie wiem? Nie chodzi mi o kolor, tylko domek jest bardziej kanciasty, ma kąty nawet ostre, a źwiczki mają łuczki? http://img442.imageshack.us/img442/1245/jeykowo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Aguś, nie przekombinuj z tymi drzwiami. Te są (moim zdaniem) zbyt "obfite" do chatki. Drzwi powinny być do niej dodatkiem, nie odwrotnie Takiego bliźniaczka znalazłam (zresztą do wynajęcia nad morzem ): http://nawara.pl/Opis_domku6.html Przy okazji podglądnij zdjęcia wnętrz, mniam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts